Ako by ste doladili outfit k týmto šatám?
Ako by ste doladili outfit k týmto šatám? Šaty sú jednoduché a lichotia postave. Topánky mam ako na foto. Šperky by som zatiaľ chcela zlaté(ak nenavrhnete niečo iné). Chcela by som aj nejaký vrchný kúsok obleče enia. Bolerko? Sveter? Sako? Chcela by som, aby to aj napriek tmavej farbe šiat pôsobilo sviežo a mladistvo.Ide o rodinnú oslavu. Ďakujem ta rady.

Viem si tie saty predstavit, musia robit pekny dekolt.
Ziadne sibnutosti, ak chces trocku uletiet daj si zaujimave nausnice alebo vyrazny nahrdelnik. Drzala by som sa zlatej. A jemny svetrik na vtch ak treba.
Menej je niekedy viac.
@tosomja to je havran😁
možno takéto sako bez rukávov a zapínania? farba tá ružová k lodičkám, čo máš fotku...
@banalu áno.. Šaty sedia. Tie meniť nebudem. Lodicky mam ešte také hnedé ako šaty v kombinácii so zlatým... Alebo teda akú farbu ešte by ste dali? Tie ruzovkaste... A ak sýte tak aké? Šperky by som chcela zlaté tak sa cítim dobre.
Kúp si zlaté lodičky, zlaté doplnky, ale keď náušnice, už nič do krku a naopak. Nejaký náramok a kabelku k lodičkam. Tie béžové sú také "kostýmovē" skôr.
Tie pierka z toho aliexpressu si kľudne kup, aj ja ich mam. Su ok a prezili ples aj nejake tie party...Ale teda k tým satam si ich nedavaj
Ani biela by nebola úplne zlá voľba. Ale myslím konkrétne farbu čo sa volá white-off, to nie je klasická snehovo biela žiarivá ale taká tlmená. Pekné štruktúrované sako bez zapínania prípadne svetrík + lodičky. A ako doplnky perly - náušnice + náramok.
@wiwi28 perly nie.
Toho havrana urcite nie. To je na maskarny.
Bezove lodicky su pekne ale nudne. Saty ako take sa zdaju byt nudne a tak potrebujes ozivit. Urcite kup tie jemunko ruzove. Mne hneda s ruzovou velmi k sebe pasuju. Zaroven je ta ruzova svieza.
Mne sa pacia len saka. Svetriky tak na bezne nosenie a bolerka to je hroza.
Ak mas rada mozno aj stola by nebola zla.
Ak chces nieco extravagantne, tak by som zvolila to sako alebo stolu s vyraznym kvetinovym vzorom.
@andreatytler toto bolo in tak 10 rokov dozadu 😀
@modrykonik33 Moze byt.🙂 Uz davnejsie nesledujem modne trendy. Mne sa to stale paci.
Ja by som isla kozena bunda, bordove lodicky, dramaticky makeup, ruz vo farbe topanok, sperky minimalizmus
Nehnevajte sa ale béžový svetrík na oslavu keď ešte aj k vizážistke ide ? To je jak pre sedlaňu… koľko máš rokov autorka ? Lebo toto je ok ak máš 45+ …. Ak si mladšia daj si farebne výraznejšie krátke sako do pása - k tomu dolad kabelku/náušnice a pod… otvorené sako Bude. vhodne pôsobiť aj k veľkým prsiam, obchody sú teraz plne takýchto sak… a využiješ ho potom cele leto
Šaty sú strašné, či na vešiaku/alebo postave... To je jedno. Oživovanie niečoho, čo vyzerá zle, nie je dobrý nápad. Stále to bude ho*no v celofáne.
Zlaté sandalky (alebo lodičky) - hlavne iný typ podpätku skôr ihly (zoštíhlia nohy). K tomu koženka do pása a výrazne náušnice. Určite nie svetriky, beztak tie šaty pôsobia usadnuto.
@mameha7 už som oživila. Podarilo sa. Ty sa poprosím nehraj na dôležitú a módneho guru.
Chcela si názor, máš ho mať 😃. Nie každý sa ti môže páčiť. Pekný deň.
@mameha7
Len rozdielny/nesuhlasny názor sa dá vyjadriť aj inak. Bolo tu viacej takých, čo nesúhlasili s výberom autorky.
No ak si súťažila o najsprostejsi koment tejto diskusie, tak gratulujem. Potom je všetko v poriadku. Vyhrala si.
Šaty sú naozaj hrozné. Ak sa teda nebavíme že autorka má 50+ tak by som ako prvé zvolila iné šaty. Dnes je krásny výber a vieš ich kúpiť za super ceny. Ja už 10min rozmýšľam, že čo by som poradila, aby to nevyzeralo zle, ale naozaj ma nič nenapadá. Všetky možné kombinácie čo ma napadli, by boli aj tak nemoderné a ako pre nejakú "tetulu". Tak by som možno naozaj zvážila zmenu šiat ak si mladšia, aby si tak aj pôsobila.
Šaty sú úzke. Obopínajú postavu. Kúpila som výrazne šperky a kabelku.Teraz som spokojná. Viete nie každá si môžeme obliecť všetko pekne čo v obchode vidíme. Jedno je práveže na vešiaku krásne a lichotive a potom,keď si to oblečieme, sme v tom ako vo vreci.Preto treba veci skúšať a vybrať si podľa vlastného pocitu. A ja mam dobrý pocit. To je podstatné. Pekný deň.

Ja by som si dala k tomu ruzove lodicky, akp su vyssie a tiez take svetrikove bolerko, ale kedze mas vacsie prsia, tak ku krku isto nie, napriklad len take, co zakryje plecia...alebo aj ta tyrkysova by nebola zla.