icon

Ako často by sa muži mali holiť na tvári?

13. júl 2025

Píšem za kamaráta. Akurát si našiel novú frajerku a tá ho požiadala aby sa holil na tvári radšej 3x do týždňa. Už roky sa holí raz do týždňa vždy v nedeľu večer. Spomínala, že jej to koncom týždňa príde neupravené a jej sa páči, keď je na tvári hladko oholený. Že ona sa tiež holí viackrát do týždňa a že na tvári by mohol aj on. Ja som mu spomínala, že to je hlúposť. Že po 5-7 dňoch bez žiletky mi to nepríde neupravené ale skôr sexi a mužné. Rozmýšľala som, že mu to dám prečítať. Ktorú možnosť mu poradíte? Holiť sa na tvári žiletkou 1x alebo 3x do týždňa?

weronika171717
13. júl 2025

@anonym_autor čo sa im do toho staráš? 😅😅😅

gribka1
13. júl 2025

To, že tebe, či mne to príde sexy, je irelevantné, ak sa to nepáči jej, je to dôležitejšie, a mohol by sa jej prispôsobiť. Či kde je problém?

melanta
13. júl 2025

Koľko máš. 15? Neverím, že dospelá žena rieši to, ako často sa jej kamarát holí. Začni sa správať ako dospelá a nájdi si inú zábavu ako riešiť zadaného kamaráta. Mimochodom, sú muži, ktorí sa holia každý deň.

o__o
13. júl 2025

Co ma spolocne to, ze tebe to pride sexi, s tym, ze jeho frajerke nie? Snad mu zalezi viac na jej nazore ako na tvojom

lindous
13. júl 2025

Je to len a iba na ňom, mne je úprimné jedno cudzie strnisko a jemu by mali byť jedno názory cudzích žien... hlavne, keď nemám ani len predstavu ako ten chlapík vyzerá a ako zarastá

dorizzz
13. júl 2025

Je to len medzi nimi, ale ako mne keby mal chlap kecať do toho či sa holím a kedy sa holím a koľkokrát tak by nebol moôj chlap.. v živote s vo vzťahu záleží na úplne iných veciach ako na holení alebo neholení.

autor
13. júl 2025

Chcela som dobrému kamarátovi poradiť aj názormi iných. Ale tak nevadí. Vidím, že za to dostávam len kritiku, že sa starám do niekoho iného.

gribka1
13. júl 2025
@dorizzz

Je to len medzi nimi, ale ako mne keby mal chlap kecať do toho či sa holím a kedy sa holím a koľkokrát tak by nebol moôj chlap.. v živote s vo vzťahu záleží na úplne iných veciach ako na holení alebo neholení.

@dorizzz Ale veď tu nejde o to, že by muž kecal žene do holenia, ale ak má muž napr. po pár dňoch vzhľad bezďáka, tak aj tak by ti to bolo jedno?

januska12323
13. júl 2025
@anonym_autor

Chcela som dobrému kamarátovi poradiť aj názormi iných. Ale tak nevadí. Vidím, že za to dostávam len kritiku, že sa starám do niekoho iného.

@anonym_autor ale čo je teba do toho? Frajerke sa nezačne páčiť viac keď si prečíta na koni ako to majú iný.

gribka1
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Kritiku si dostala preto, že mu podsúvaš svoj názor, nie, že sa pýtaš na názor iných. Alebo nie?😂 Už radšej nečítam.

btus
13. júl 2025

@anonym_autor môj manžel sa holí tak raz za dva týždne. A je to v pohode. Holí sa vtedy, keď chce nie keď ja mu poviem. 🙂 Samozrejme, ak ideme niekam na spoločenskú akciu, tak ide oholený. Ale to je tak 2x do roka.

unicornlady
13. júl 2025

Mne sa páčia oholení muži. Takže ja hlasujem za holenie.

Mne príde trošku vtipné, že ty mu hovoríš, ako sa má holiť. A čo tebe príde sexi. Lebo o tvoj názor tu vôbec nejde. Ide o jeho vzťah a jeho priateľku. Veď je svojprávny, nech sa rozhodne sám.

viestta
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mila moja, vsetky nozory celeho sveta ti mozu byt ukradnute, tak ako moze byt ukradnuty tvojmu kamaratovi tvoj nazor. Pre neho by mal byt dolezity nazor jeho frajerky. Bud sa prisposobi tomu co si mysli ona, neprisposobi alebo sa nejak dohodnu. V kazdom pripade je to medzi nimi dvoma, nie medzi tebou a plenom MK.

minenkaa
13. júl 2025

Chalanisko nech sa holí ako to vyhovuje jemu ,ty ako kamarátka to nemáš čo komentovať ako to chce frajerka ,od toho je tu on

dorizzz
13. júl 2025
@gribka1

@dorizzz Ale veď tu nejde o to, že by muž kecal žene do holenia, ale ak má muž napr. po pár dňoch vzhľad bezďáka, tak aj tak by ti to bolo jedno?

@gribka1 ak sa holí raz týždenne neexistuje, že by bol ako bezďák

slovakboy
13. júl 2025

@anonym_autor ja sa holím denne klasickou žiletkou a strojčekom umelecky vyrobeným z byvolieho rohu kúpený z internetu. Penu si rozrábam v miske vymiešaním štetkou. Keď niekedy vynechám deň alebo dva, tak cez víkend sa holím britvou. Je to náročné a nedá sa britvou oholiť tak do hladka ako žiletkou lebo by som sa dorezal, ale je to príjemný rituál a po srsti a krížom cez rast fúzov to je dostatocne hladké fúzy nevidieť len niekde na chúlostivých miestach na hrdle hmatom nahnatám. Alebo na sánkovejj kosti nejdem proti srsti . Lenže ja keď sa deň neoholim vyzerám neupravene a zanedbane. Manželke sa to nepáči. Odporucam tvojmu kamaratovi sa holiť raz za dva dni žiletkou. Akou chce a s akou má cvik. Zaklad je dobre zmäkcit teplou vodou ale nie priveľa lebo sa zmäkčí aj koža. A potom je dôležité sa holit aspoň dvakrát. Raz len po srsti, potom opláchnuť, naniesť znovu penu a ísť proti srsti. Dvoj až 5 žiletky úplne stačí po a proti srsti ísť. S klasickou aj na kríž. Žiaden strojček neoholi hneď na prvý ťah. Potrebuje ešte raz penu a v inom smere holit. Jemne a netlačiť, radšej nedokonalo ako sa podráždiť. Priateľka bude maximálne spokojná.

lllaila
13. júl 2025

@anonym_autor mne sa napríklad nepáčia siahodlhé brady a už vôbec nie od barbera upravené 🤪 ale nepáčia sa mi ani každý deň oholení muži, mne sa páči brada tak strojcekom zostrihaná na 0,6 mm. Alebo tak nejak 😁

bystrozraky
13. júl 2025

Nech mu kúpi ako darček holiaci strojček a vybavené. Nepotrebuje žiadnu penu a môže sa oholiť za 2 minúty pri čítaní správ. Odkedy som si ho pred nedavnom kúpil, nechápem, na čo sa vôbec predávajú žiletky 🙂 Oholený som do hladka, presne ako so žiletkou.

simsalabim
13. júl 2025

Ja preferujem hladko oholeneho chlapa. Ak sa manzel par dni neoholi, poslem ho oholit sa, lebo ma to picha a skrabe. Ale to neznamena, ze sa oholeny chlap paci kazdej. A nakoniec, nechapem, co to riesis ty?!

kaca222
13. júl 2025

Tebe to príde sexy, iným možno nie.
Mne sa tiež páčia len hladko oholení muži, po týždni to už určite pichá, tiež manžela posielam sa oholiť, lebo mu nemôžem dať pusu.
Každopádne žiletku by som vymenila za kvalitný holiaci strojček, dovtedy sa manžel holiť tak často nechcel, zapaľovali sa mu chĺpky. Čo má holiaci strojček, nie je problém a sme obaja spokojní 😍

kaca222
13. júl 2025
@dorizzz

@gribka1 ak sa holí raz týždenne neexistuje, že by bol ako bezďák

@dorizzz myslím, že ide skôr o to, že to pichá. Možno majú niektorí chlapi iné fúzy, ale ten môj ich má ako tisíce ihiel 😃😃

strawberry0797
13. júl 2025

@anonym_autor napr. mne sa do hladka oholeni muzi vobec nepacia 😂

lindous
13. júl 2025

Ale čo je na jednom sexy, na druhom môže vyzerať smiešne, ak napríklad zarastá nepravidelne alebo u nikoho aj naozaj zanedbane, mne sa napríklad nepáči strnisko, keď má niekto prepadnutú tvár, ale sú aj muži na ktorých to vyzerá fakt dobre… my fakt nevieme tvojmu kamarátovi poradiť ako vyzerá lepšie, keď sme ho nikdy nevideli, aj keby sme chceli… on si tú radu vôbec pýtal?

maca1984
13. júl 2025

Keby môj muž prišiel za mňou s tým, že kamoška Mara sa spýtala na koníkovi a tam boli odpovede že sa má holiť xy krát za týždeň, tak najprv tresknem jemu niečím po hlave a potom tej kamoške.
Je to predpokladám dospelý človek, sám nech si rozhodne kedy , ako často sa bude holiť, prípadne nech to rieši s priateĺkou.
Ty to prosím ťa, nechaj na nich dvoch.

beata_k
13. júl 2025

Ty si do neho nejak zalubena, ze chces aby vyzeral viac sexy?