Ako často by si mal muž holiť tvár?
Keď sa chlap oholí na žiletkou na tvári raz za týždeň, pôsobí to podľa vás neupravene? Ako 3 dňové strnisko je fajn ale holiť sa raz za týždeň no neviem-neviem. Keď som to naznačila, že tak aspoň raz za 4 dni by bolo fajn, už som dostala argumenty, že prečo nie.
Aký máte na to názor? Vaši muži sa holia častejšie?
Tak casto ako to on uzna za vhodne. Ci aj ty mas od neho rozpis holenia noh?
@anonym_autor môj každé rano
Podľa toho, ako žena povie. 🙂😝😅 Ale vážne: ako mu to vyhovuje. Môj sa holí podľa toho, či mu strnisko vadí alebo nie. Takže často sa holí 1x za dva týždne. 🙂 Nestarám sa do neho. Je to jeho telo, nie moje.
@anonym_autor môj muž nezarastá rýchlo, stačí mu 2x do mesiaca. Napr sused sa musí každé 3dni. To je individuálne. Darmo riešiť 😉
Hahahaha, že raz za týždeň. Mužovu tvar oholenú som nevidela posledných 14 rokov 🤣🤣🤣. Neholí sa, nosí bradu a nikdy v živote by mi nenapadlo mu to vyhovárať, to ako keby on mne dirigoval kedy ísť ku kaderníčke. Je to jeho tvar, nech si ju upravuje ako chce. Hlavu si oholi každé 3dni, ale bradu mu upravujem tak každé dva-tri týždne.
Mne sa pači keď ma strnisko aj keď je zarastený ako drevorubač 😀😀😀😀...keď sa oholí na kožu tak pozerám to kto je.
Môj muž sa holi tak 3-4 x do roka. V živote by mi nenapadlo mu to nejak diktovať. Nechajte tých mužov dýchať preboha
Môj má bradu. Ale peknú, stará sa.
mne sa páči keď je muž zarastený, keď je aj dlha brada.. môj muž zarastá od 14tich rokov, odjakživa si ho pamätám zarasteného.. viem že ho doma za to strašne kritizovali, až ja som bola tá ktorá raz svokre povedala, že mne sa páči s bradou, odvtedy ho už ani mama nekritizovala..
neviem si predstaviť byť v koži muža a každý deň sa holiť, drazdit kožu, len preto, že niekto iný hovorí.. tak ako by som nechcela aby niekto riešil moje nohy, tak by som ja neriešila jeho bradu a rozhodnutie ako často sa bude holiť by som vôbec nekomentovala.. (teda ja osobne by som naznačila že sa mi páči s bradou 🤪)
Vsak ale to je otazka ako rychlo zarasta a ci preferuje byt oholeny, so strniskom.ci bradou. Moj otec sa holil kazdy 7-10 den. Bradu v zivote nemal, neviem ci by mu aj narastla🫣Mm haha, na druhy den uz ma strnisko, cize ak chce byt "reprezentativny" (= na hladko oholeny), tak kazdy druhy den, maximalne treti den. Cas od casu si necha narast bradu🙃
@anonym_autor moj muz sa ani neholi iba zastrihava. Na mna oholenie ziletkou vo vacsine pripadov posobi "slizko"
Aj môj sa len zastriháva.. ja žeriem jeho strnisko 🙂
Moj muz sa napríklad žiletkou vôbec neboli,boli ho potom tvar ešte tri dni ,skracuje si fúzy raz za dva tri tyzdne
@anonym_autor Moj sa neholí vôbec 🙂 A keď sa pred x rokmi holil, tak to tiez bolo 1x za týždeň. Tvár ma jemnu pokožku, niektorých mužov po oholení páli tvár,.majú vyrážky, cítia napätie...
@krkavcia_mater takže už vyzerá ako fanúšik ZZ Top 😅
Tak raz za 3 tyzdne..ale ked u je to moc uz ho vyzeniem.nepacia sa mi bradati muzi
Keď sa ti nepáči, koľkokrát sa muž holí, nechaj ho ísť, nech si nájde takú čo mu nebude nič vyčítať, sú chlapi ktorí sa holia a sú takí ktorí majú bradu, v čom ti pomôže táto otázka?
ja sa mu do toho nestaram, a holi sa tak ako sa mu chce.
Už chápem, prečo je toľko mužov "zanedbaných". Aspoň na mňa pôsobí muž s neupravenou bradou, či strniskom, so zarasteným krkom zanedbane. Ak je k tomu zle oblečený a holiča nevidel rovnako dlho, ako brada žiletku, nelíši sa od bezďaka. Môj sa holí každý deň, aj cez víkend. Lebo strnisko za holí zle, je to bolestivé. Za 24 hod narastie málo a holenie je pohodové. Okrem toho, nepačí sa mi s bradou. Strihám ho doma. Oblieka sa pekne.
Netusim ako casto sa holi 🙂 on rovnako netusi ako casto ja....ja sa holim tak ako mi to vyhovuje a on tiez.
Mna osobne by obtazovalo, ak by manzel chodil za mnou a kecal mi do toho ako casto sa mam holit a strihat...
@anonym_autor moj muz sa ani neholi iba zastrihava. Na mna oholenie ziletkou vo vacsine pripadov posobi "slizko"
@really8 na mna tiez cerstvo oholeny chlap posobi slizko, neviem preco.
Netusim. vobec sa mu do toho nestaram ani nemam prehlad popravde. On sa tiez nestara do toho ako casto si holim nohy alebo umyvam vlasy.
Mne sa pači keď ma strnisko aj keď je zarastený ako drevorubač 😀😀😀😀...keď sa oholí na kožu tak pozerám to kto je.
@anonym_6d9102 Oholeny muz hore ci dole... LEN TO NIE PROSIM! 😊
@anonym_autor mne sa oholeni nepacia. Maximalne strojcekom udrziavat.
Podľa potreby a chuti, tak isto ako ja.
už sa teším keď opäť príde do módy byť oholený 😁 lebo títo drevorubači nie sú môj štýl 🤭
@anonym_autor moj sa raz za dva tyzdne... Neviem nejak to neriesim. Proste, ked ho ostriham tak sa aj oholi... Ale nie ziletkou. Masinkou. Mne skor pride ze vlasy musia byt upravene...
Už chápem, prečo je toľko mužov "zanedbaných". Aspoň na mňa pôsobí muž s neupravenou bradou, či strniskom, so zarasteným krkom zanedbane. Ak je k tomu zle oblečený a holiča nevidel rovnako dlho, ako brada žiletku, nelíši sa od bezďaka. Môj sa holí každý deň, aj cez víkend. Lebo strnisko za holí zle, je to bolestivé. Za 24 hod narastie málo a holenie je pohodové. Okrem toho, nepačí sa mi s bradou. Strihám ho doma. Oblieka sa pekne.
@anonym_f9bac5 nie pre kazdeho chlapa je prvorada hladka tvaricka😉
@anonym_f9bac5 ja som teda rada, že je toľko mužov neoholenych 😉 minimum mužom sa hodí hladká tvár pokiaľ prirodzene zarastaju na brade, aspoň podľa mňa..
Moj sa neholi a vyzera dobre, len strojcekom si upravuje bradu. Ked sa musel pravidelne holit kvoli praci, tak to bolo zle pre jeho pokozku. Mal z toho vyrazky, ked sa oholil, tak krvacal. Radsej nech ma bradu. On mi tiez nehovori do toho kedy sa holit.

@anonym_autor Moj sa neholí vôbec 🙂 A keď sa pred x rokmi holil, tak to tiez bolo 1x za týždeň. Tvár ma jemnu pokožku, niektorých mužov po oholení páli tvár,.majú vyrážky, cítia napätie...