Ako často by si mal muž holiť tvár?
Keď sa chlap oholí na žiletkou na tvári raz za týždeň, pôsobí to podľa vás neupravene? Ako 3 dňové strnisko je fajn ale holiť sa raz za týždeň no neviem-neviem. Keď som to naznačila, že tak aspoň raz za 4 dni by bolo fajn, už som dostala argumenty, že prečo nie.
Aký máte na to názor? Vaši muži sa holia častejšie?
@anonym_autor Môj muž ani syn sa neholia vôbec.
A teraz sa na to pozrime opačne. Ako by si reagovala, keby ti on povie aby si sa holila častejšie, lebo inak vyzeráš zanedbano? Už by si rumázgala, lebo ti chlap chce diktovať, ako často sa holiť.
Holí sa tak často, ako mu to vyhovuje. Mužská pokožka tiež nie je skala. Pri častejšom holení ho môže svrbieť či páliť, môže mať tvár podráždenú. On vie čo robí, nechaj to naňho.
@anonym_autor tak ako mu je pohodlné môj keby sa má častejšie ako raz za 2 týždne tak je vkuse vyhadzany...
Som zvedavá ako by si reagovala keby ti povie že máš mať stále hladké nohy pazuchy aj šušuru
@anonym_f9bac5 ja som teda rada, že je toľko mužov neoholenych 😉 minimum mužom sa hodí hladká tvár pokiaľ prirodzene zarastaju na brade, aspoň podľa mňa..
@jana_eyre_2 a neprirodzene je ako?
@jana_eyre_2 a neprirodzene je ako?
@anonym_f9bac5 existujú muži, ktorí na brade nezarastaju, tak ti to moc nedokážu zmeniť..
@anonym_autor ma zakaz sa holiť, lebo mam rada strnisko. Takze si iba podstrihne strojčekom, lebo zase ani brada sa mi nepaci. Ked sme sa spoznali, tak sa holí kazdy den.
@anonym_autor vobec sa do toho nestaram,je to jeho hygiena, ja tu bradu nenosim a neviem co to obnasa si holit/neholit tvar. To akoby dal nejaky chlap otazku ci je ok ked si zena neumyva 3dni vlasy...

@anonym_autor môj sa holí denne, tak ako sa sprchuje a umýva si zuby. Zarasteného ho nepoznám.