icon

Ako často depilovať nos a uši voskom?

thirstymonk
22. máj 2026

Dnes som sa odvážil na depiláciu nosa a uši u barberky. A bolo to celkom v pohode. Nos tak 2,5 z 10 na stupnici bolesti :D A uši ešte menej. Možno tak 2/10.

Otázka je - jak často to podstupovať? Raz za dva týždne, či častejšie? Šlo o depiláciu voskom

anonym_48a278
22. máj 2026

Raz za mesiac, mozno aj menej. Odsleduj si na sebe, ako rychlo ti rastu

thirstymonk
autor
22. máj 2026
@anonym_48a278

Raz za mesiac, mozno aj menej. Odsleduj si na sebe, ako rychlo ti rastu

@anonym_48a278 Práveže rýchlo. Ja som celý chlpáč jak gorila. Aj keď si oholím face, tak o týždeň vyzerám jak moji kamaráti vyzerajú o mesiac :D

michaela329
22. máj 2026

@thirstymonk podľa toho ako to rastie, muž chodí každé dva týždne s vlasmi, ale depilka mu stačí raz za mesiac. Ony aj trochu tak zjemneju časom - budú zmordované tým trhanim.

anonym_2eaccc
22. máj 2026

@thirstymonk Depilácia nosa a uší voskom je teraz akoze in, ale žiadny lekár by ti to nedoprucil, naopak su vyslovene proti tomu. Na sliznici ( hlavne v nose) vznikajú mikroranky, ktoré môžu spôsobiť rýchlejšie preniknutie nežiadúcich baktérií, vírusov a iných patogénov

thirstymonk
autor
22. máj 2026
@michaela329

@thirstymonk podľa toho ako to rastie, muž chodí každé dva týždne s vlasmi, ale depilka mu stačí raz za mesiac. Ony aj trochu tak zjemneju časom - budú zmordované tým trhanim.

@michaela329 Už sa tešim!

thirstymonk
autor
22. máj 2026
@anonym_2eaccc

@thirstymonk Depilácia nosa a uší voskom je teraz akoze in, ale žiadny lekár by ti to nedoprucil, naopak su vyslovene proti tomu. Na sliznici ( hlavne v nose) vznikajú mikroranky, ktoré môžu spôsobiť rýchlejšie preniknutie nežiadúcich baktérií, vírusov a iných patogénov

@anonym_2eaccc Nejde o to, či je to in, alebo nie, ja sa citim zle, keď mi z nosa trčia pol metrove dzare. :D Koniec koncov sa odstránia len tie trčiace dzare, vo vnutri chlpy ostanú, aj keď je pravda, že barberka mi vravela, že jedneho tam ma takeho, čo chce pomaly trhať až z mozgu :D

anonym_7ec770
22. máj 2026
@michaela329

@michaela329 Od mladi mám chlpy v nose jak starý chlap a to som žena.Nejaký rok si to už voskujem a sú stále rovnaké.

anonym_2eaccc
22. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_2eaccc Nejde o to, či je to in, alebo nie, ja sa citim zle, keď mi z nosa trčia pol metrove dzare. :D Koniec koncov sa odstránia len tie trčiace dzare, vo vnutri chlpy ostanú, aj keď je pravda, že barberka mi vravela, že jedneho tam ma takeho, čo chce pomaly trhať až z mozgu :D

@thirstymonk Chápem, no podľa mňa je šetrnejšie zastrihavanie, dnes sú už všelijaké strojčeky špeciálne na nos a usi

anonym_2eaccc
22. máj 2026
@anonym_7ec770

@michaela329 Od mladi mám chlpy v nose jak starý chlap a to som žena.Nejaký rok si to už voskujem a sú stále rovnaké.

@anonym_7ec770 Nie si sama, ak ťa to poteší. Ja to mám podobne, dlhé čierne chlpy, ja to zastrihavam

rozculena
Autor odpoveď zmazal
thirstymonk
autor
23. máj 2026
@anonym_2eaccc

@thirstymonk Chápem, no podľa mňa je šetrnejšie zastrihavanie, dnes sú už všelijaké strojčeky špeciálne na nos a usi

@anonym_2eaccc No aj to som skúšal, ale strašne ma to v nose štekli až kýcham, takže sa to nedá.

anonym_2eaccc
25. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_2eaccc No aj to som skúšal, ale strašne ma to v nose štekli až kýcham, takže sa to nedá.

@thirstymonk Tak skús s obyčajnými manikúrovymi nožničkami, to by malo byť ok

ria_sprout
25. máj 2026

Môj muž si ich strihá, trhať tieto citlivé miesta je šialenosť.

natalka13
25. máj 2026

Tak asi podla toho ako ti dorastu🙈

thirstymonk
autor
26. máj 2026
@ria_sprout

Môj muž si ich strihá, trhať tieto citlivé miesta je šialenosť.

@ria_sprout PRečo by to bola šialenosť? Uplna pohoda. Čakal som, že to bude pôrod a bolo to uplne v pohode.