icon

Ako často sa holiť na rukách?

Dnes o 04:09

Viem, že možno tretina žien si chĺpky na rukách nikdy ešte neholila. Tiež som dlhé roky nemusela. Časom mi jemne chlpy na rukách začali vadiť, čiže pár rokov holím ruky už aj ja. Baby čo si holíte ruky napáda ma otázka, že či ich oholíte hneď keď narastie čo i len 1 milimeter ako na nohách alebo len občasná úprava napríklad len raz za mesiac? Tento rok počas zimy za 4 mesiace som ruky oholila asi len 5-6 krát. V lete som už skúšala aj tak že raz, alebo aj dvarkrát za týždeň hneď ako sa objavili čo i len minimálny porast. Ako často holíte ruky? Iba z času na čas alebo intenzívnejšie ako nohy?

anonym_388af3
Dnes o 05:01

Podľa potreby a používam aj Lumeu aj na ruky

anonym_a90aff
Dnes o 05:03

@anonym_autor práve mám ten istý problém ,len sa bojím že ako bude vyzerať ruka po holení ,že si dakto všimne a bude sa mi smiať 😔

mmia96
Dnes o 05:07

Ja ruky holím minimálne, možno tak raz za 6 mesiacov cca, neholím klasicky žiletkou, ale britvou na obočie, chlpy mi rastú na rukách pomaly a sú bledšie. Zato nohy musím v lete každý druhý deň holiť.

anonym_388af3
Dnes o 05:09
@anonym_a90aff

@anonym_autor práve mám ten istý problém ,len sa bojím že ako bude vyzerať ruka po holení ,že si dakto všimne a bude sa mi smiať 😔

@anonym_a90aff ... Ale prosím ta. Holim si ruky vyše 20 rokov. Nikto sa mi nikdy nesmial a to som začala ešte na základnej skole

mmia96
Dnes o 05:10
@anonym_388af3

@anonym_a90aff ... Ale prosím ta. Holim si ruky vyše 20 rokov. Nikto sa mi nikdy nesmial a to som začala ešte na základnej skole

@anonym_388af3 presne, ja si síce holím ruky raz za polroka asi, ale takto fungujem už zo 15 rokov

anonym_50fd10
Dnes o 05:16
@anonym_a90aff

@anonym_a90aff nemyslíš toto vážne.

anonym_a8ccc8
Dnes o 05:25

ja pouzivam epilator 1x mesacne

mata2202
Dnes o 05:28

Tak není podráždená pokožka alebo červená ? Dievčatá

sara07
Dnes o 05:37

nechcete depilaciu laserom skusit

lasona
Dnes o 06:06

Cele telo depilujem raz za mesiac. Ruky, nohy, hornú Peru, bikiny(iba boky)

anonym_26a4dc
Dnes o 07:08

@anonym_autor prepáč, neporadim. Len som netušila, že si toľko žien holí ruky.

momusik
Dnes o 07:50
@mata2202

Tak není podráždená pokožka alebo červená ? Dievčatá

anonym_c4686e
Dnes o 08:19

@anonym_autor veď sa hoľ tak často,ako chceš,ja si ruky neholím,čiže ako táto info zmení tvoj život?