Holíte sa na bruchu a hrudi?
Davnejsie som byvaleho priatela podpichla, ze by mohol na hrudi a bruchu chlpky upravit alebo oholit. Viac sa mi paci ked je chlap na danych miestach upraveny a nerastie to uplne na divoko. Ked som ho jemne podpichla tak on mi na to povedal, ze aj ja mam na bruchu jemne chlpky a hlavne od pupku dole. Kebyze to oholim, tiez by to vyzeralo lepsie. Jemu sa do toho moc nechcelo. Prisla mu to velka plocha a mne sa tiez nechcelo uz holit dalsiu partiu. Kedze sa blizi pomaly ale isto leto, mozno by som to aj zvazila a jemnych chlpkov sa zbavila. Ako to riesite? Holite sa na bruchu alebo hrudi vy a vas partner?
Nie
Neholim si brucho , lebo tam nič nemám . Muž tiež okrem intímneho miesta a podpazušia nemá čo holiť . Sle ja ako žena , keby som mala chlpy na bruchu , už dávno sú odstránené laserom
Na bruchu chlpy nemam, holim si nohy podpazusie a bikini.
Na bruchu chlpy nemam, holim si nohy podpazusie a bikini.
tak ako pani @anonym_b03f68 , nič iné.
manž. si neholí nič. som s tým v pohode a ako vidím aj on.
Nie, dokonca ani muž si neholí
Holím si čo vyhovuje mne a do partnera ani nikoho iného chlpov sa nestarám.
Ja mám od pupku dole jemný pásik chĺpkov a z času na čas ho žiletkou prebehnem. Na chlapovi mi oholená hruď a brucho skôr vadí ako vyhovuje, lebo keď dorastá, tak pichá, ale vždy som to nechala len a iba na jeho rozhodnutí.
@anonym_autor zeny maju odkedy chlpy na bruchu? Mozno tie, co maju hormonalne problemy.
Odpoved na otazku: nemam co holit na bruchu
Nie neholim si brucho, nemám si tam čo holiť..a muž klasika podpazušie a intim.partie. Keby si oholil hruď pripadalo by mi, že leží vedľa mňa žena. Brrr total antisexi za mňa hladká hruď u chlapa.
mne sa hnusia chlpy u muzov na hrudi, take mierne este okej ale ked su ako gorily, no napina ma. ja som svetlovlasa, chlpy na hrudi a bruchu nemam absolutne ziadne
ja si neholím ani stehná.. a čo sa týka mužov, napáčia sa mi oholení, na intímnych miestach už vobec, moj našťastie nemá také nápady…
Tak je rozdiel - chlapské hrubé chlpy na bruchu a ženské jemne. Moj sa holí ale len v lete ale neni nejak extra zarastený. Mne to je jedno
Ja mám chĺpky na bruchu a testy na hormóny mám v poriadku. Som tmavý typ, mám prirodzene tmavé obočie, aj chlpy. Na bruchu si ich raz do týždňa zastrihavam, lebo holenim zachytiš aj jemne na okoli a budeš mať za chvíľu porast väčší ako tvoj chlap… tých 10-15 proste odstrihnem manikurovymi nožničkami a cítim sa lepšie 😊 občas aj obočie keď mi narastie pomimo tak len zastrihnem lebo keď trhám tak mi rastu tmavé a viac
@anonym_autor nie, neholim. Mne sa chlpatá hruď na mne páči, príde mi taká muzna. Neholim sa ani na chrbte, nohách, atď. Vlastne si holim len podpazusie a okolie genitálií.
Na bruchu mam par jemných svetlých chĺpkov, tie si neholim. Je ich mzno 10😃 na hrudi nemam nic
Partner si holi podpazušie. Bradu, hruď a intímne partie ma zarastené ale pekne upravené, nie je ako medveď
neholim, nerastu mi tam viditelne chlpy
Holím, som bruneta a chlpy mi rastu dosť tmavé. Je to každého osobná vec.
@anonym_autor ja mam na bruchu hrube chlpy, takze si holim, aj cele nohy, zadok a klasika podpazusie. Intimne partie iba obcas. Jemne chlpky? Ani by ma nehlo.
A rozhodne partnerovi nehovorim, co si ma a co nema holit, beriem ho takeho, aky je. A ked aj mne podrastu, nerobime z toho vedu.
Ja mám chĺpky na bruchu a testy na hormóny mám v poriadku. Som tmavý typ, mám prirodzene tmavé obočie, aj chlpy. Na bruchu si ich raz do týždňa zastrihavam, lebo holenim zachytiš aj jemne na okoli a budeš mať za chvíľu porast väčší ako tvoj chlap… tých 10-15 proste odstrihnem manikurovymi nožničkami a cítim sa lepšie 😊 občas aj obočie keď mi narastie pomimo tak len zastrihnem lebo keď trhám tak mi rastu tmavé a viac
@anonym_29fc21 no ja ich mam podstatne viac ako 10 ci 15, musim holit, aj som skusala vytrhavat, ale potom mi zarastali pod kozu a zapalovalo sa mi to este viac ako ked to prebehnem ziletkou. Co uz. Mam zvysene muzske hormony, ale na liecbu to nikdy nebolo. Takze tak.
Ked som so svojim muzom zacala chodit, on si holil hrud. Raz som sa ho spytala preco to robi, a on, ze si myslel, ze sa mi to paci.. A ja ze praveze ne :D ako ked chce on nech to robi, ale pre mna je krajsie, ked nie. Takze od vtedy to nerobi :D a ja mam po pupkom asi 4 tmavsie chlpky co ma zlostia, tak ich sem tam vytrhnem :D

@anonym_autor hej, aj bradu si holim 🤔 a manžel si holim len podpazušie a intímne partie. Mne sa zase nepáči Barbie muž 😃