icon

Ako často si žehlíte vlasy?

laurinka2023
Včera o 19:06

Ahojte, žienky 😊 Chcem sa opýtať, ako často si žehlíte svoje vlasy. Moje boli dosť zničené, ale žehliť ich musím. Proste keď si umyjem vlasy a vyfénujem ich, nedá sa s nimi fakt nič robiť. Nie sú ani rovné, ani kučeravé, ani vlnité, skôr je všetko dokopy 😂. Preto mi nič iné neostáva, len ich žehliť, aby nejako vyzerali.

Ale mám pocit, že mi nerastú – vždy len do určitej dĺžky. Keratín mi kaderníčka neodporúča. 😕

minenkaa
Včera o 19:09

Tak máš svoje vlny alebo kučeravé ,skus zistiť ako ich sušiť je kopec videii

anonym_18515e
Včera o 19:14

Pozri CGM a možno zistíš, že nemusíš žehliť.

domkakvet
Včera o 20:31

@laurinka2023 ak by som to chcela mat ideal, tak by som musela kazdy den, ale ideal nepotrebujem, tak ako sa mi chce.

anonym_da6853
Včera o 21:25

@laurinka2023 žehlenie vlasov je to najhoršie čo pre ne môžeš robiť, k tomu, že Ti vlasy nerastú je len jedna odpoveď, tým, že ich stále žehlíš sú zničené a nie je to, že by ti nerástli, len proste sa odlomia.. Ak chceš aby ti vlasy narástli musíš sa starať aj o dĺžky vlasov.. Prestať žehliť, kúpiť dobrú masku a pravidelne sa o ne starať a začnú rásť zaručene☺️

kristina2412
Včera o 22:05

Žehlila som v pracovných dňoch , cca od júna som si dala pauzu, kúpila prípravky na vlny , vlasy mi neuveriteľne podrástli, všetci sa pýtajú čo som robila , teraz mi tie vlny už trochu idú na nervy 🤣a rozmýšľam čo ďalej ....