icon

Ako často si žehlíte vlasy?

laurinka2023
13. sep 2026

Ahojte, žienky 😊 Chcem sa opýtať, ako často si žehlíte svoje vlasy. Moje boli dosť zničené, ale žehliť ich musím. Proste keď si umyjem vlasy a vyfénujem ich, nedá sa s nimi fakt nič robiť. Nie sú ani rovné, ani kučeravé, ani vlnité, skôr je všetko dokopy 😂. Preto mi nič iné neostáva, len ich žehliť, aby nejako vyzerali.

Ale mám pocit, že mi nerastú – vždy len do určitej dĺžky. Keratín mi kaderníčka neodporúča. 😕

minenkaa
13. sep 2026

Tak máš svoje vlny alebo kučeravé ,skus zistiť ako ich sušiť je kopec videii

anonym_18515e
13. sep 2026

Pozri CGM a možno zistíš, že nemusíš žehliť.

domkakvet
13. sep 2026

@laurinka2023 ak by som to chcela mat ideal, tak by som musela kazdy den, ale ideal nepotrebujem, tak ako sa mi chce.

anonym_da6853
13. sep 2026

@laurinka2023 žehlenie vlasov je to najhoršie čo pre ne môžeš robiť, k tomu, že Ti vlasy nerastú je len jedna odpoveď, tým, že ich stále žehlíš sú zničené a nie je to, že by ti nerástli, len proste sa odlomia.. Ak chceš aby ti vlasy narástli musíš sa starať aj o dĺžky vlasov.. Prestať žehliť, kúpiť dobrú masku a pravidelne sa o ne starať a začnú rásť zaručene☺️

kristina2412
13. sep 2026

Žehlila som v pracovných dňoch , cca od júna som si dala pauzu, kúpila prípravky na vlny , vlasy mi neuveriteľne podrástli, všetci sa pýtajú čo som robila , teraz mi tie vlny už trochu idú na nervy 🤣a rozmýšľam čo ďalej ....

biba_18
14. sep 2026

čím viac žehlíš tým viac ničíš… takže odporúčam nežehliť…

sidicek
14. sep 2026

@laurinka2023 nauc sa starat o vlnite vlasy a mas po probleme so zehlenim

dorizzz
14. sep 2026

Mam take iste vlasy a nezehlim ich uz roky, ani ich nesusim fenom. Jedine co sa s nimi da robit je zopnut ich do drdola a tak zit. 😆

biba_18
14. sep 2026
@dorizzz

Mam take iste vlasy a nezehlim ich uz roky, ani ich nesusim fenom. Jedine co sa s nimi da robit je zopnut ich do drdola a tak zit. 😆

@dorizzz sušenie fénom cez guľatú kefu naopak vlasom prospieva, pri správnej technike ...

dorizzz
14. sep 2026
@biba_18

@dorizzz sušenie fénom cez guľatú kefu naopak vlasom prospieva, pri správnej technike ...

@biba_18 moze byt, nehadam sa. Len pri hustych to trva neskutocne dlho a na to nemam cas. 🙂

anonym_4e4b32
14. sep 2026

@laurinka2023 zehlim kazdy druhy den uz 10 rokov 🙂 pacia sa mi krasne uhladene vlasy. Neznasam kucery, nepaci sa mi to ani na ostatnych. Nemam pocit znicenych vlasov 🙂

laurinka2023
autor
16. sep 2026
@anonym_4e4b32

@laurinka2023 zehlim kazdy druhy den uz 10 rokov 🙂 pacia sa mi krasne uhladene vlasy. Neznasam kucery, nepaci sa mi to ani na ostatnych. Nemam pocit znicenych vlasov 🙂

@anonym_4e4b32 tak to BI som chcela aj ja zažiť