icon

Ako dlho vydrží krém na ruky?

1. jún 2024

Pekný podvečer 🙂
Ako dlho vám vydrží krém na ruky ? Klasický - 75 ml balenie. A ako často natierate ruky ? Lebo ja mám pocit, že ho míňam kvantá. Ďakujem 🙂

barbora0308
•
1. jún 2024

Tak pol roka 😅 v zime si natieram "castejsie", ale ja nejako nemam suche ruky, tak to nepotrebuju. Zavisi asi od typu pokozky.

elief
•
1. jún 2024

Mne krátko, mám ich všade, v každej kabelke, v každej miestnosti doma, v práci, kremujem si ruky často

januska12323
•
1. jún 2024

Kým ho po dvoch rokoch a desiatich použitiach nevyhodim 😁 nemám rada mastné ruky takže len v prípade nutnosti.

simsalabim
•
1. jún 2024

Tazko povedat. Doma mame v obehu 4. V kazdej kupelni jeden, na nocnom stoliku a v chodbe. Natieram si niekolkokrat denne. Vydrzia urcite par mesiacov, mozno pol roka.

liusa82
•
1. jún 2024

krémovať ruky by sa mali po každom umytí.Ja to tak robím.Takže za pár týždňov plus mínus padne jeden za obeť🙂

vev82
•
1. jún 2024

Netusim. Kremy mam vsade. Kabelka, praca, doma niekolko. Musim si kremovat ruky po každom umyti.

slavomira236
•
1. jún 2024

@januska12323 presne tak isto kupim natriem trikrat stoji vyhodim

viestta
•
1. jún 2024

@slavomira236 @januska12323 nie ste same. Jediny, ktory ako tak znesiem je Atrix a aj ten mi vydrzi dlho

rozculena
•
1. jún 2024

nepotrebujem si krémovať ruky,používam vlastné mydlo,ktoré nevysušuje.

maranta_leuconeura
•
1. jún 2024

10 rokov 😂 raz za rok mam suche ruky, tak sa na nejaky vrhnem, inak nepouzivam

babulkomale
•
1. jún 2024

Tak toto naozaj nesledujem, mam ich asi desat, rozmiestnene vsade, vratane prace, kabeliek, mini baleni vsade a aj v aute mam krem. Niekedy sa musim natriet aj pocas soferovania.

babulkomale
•
1. jún 2024

@januska12323 su aj take, po ktorych nemas mastne ruky.

svokrinjazykmonika
•
1. jún 2024

Ja kupujem rovno také 400ml 😂 také malé by mi vydržali možno týždeň.

marcellka32
•
1. jún 2024

Ja kremujem ráno spf krémom, pretože nechcem v starobe flakate ruky, večer výživným

wolf_
•
Autor odpoveď zmazal
•
egonsk
•
1. jún 2024

krem na ruky nemam a nepouzivam a mam ich pekne a jemne 😉😋

nekonecna_katastrofa
•
1. jún 2024

Nejako to nesledujem, ale krém mám vždy vždy so sebou v kabelke/batohu, plus mám na pracovnom aj nočnom stolíku. Neznesiem suché ruky a keď sa mi raz stalo, že som si ho zabudla doma, bola som mierne vykoľajená. Takže krémujem často, ale neviem povedať, aká je moja spotreba.

minenkak
•
1. jún 2024

Toto malé balenie u nás asi tak týždeň,ja ani nekupujeme takéto malé balenia krémov

jamidea
•
1. jún 2024

Dlho, lebo si natieram len raz za uhorsky rok. Cize raz za tyzden, dva