icon

Ako dlho vydrží kyselina hyalurónová v perách?

Dnes o 14:08

Ahojte, chcem temto zakrok podstupit a odradzaju ma nejski ludia, co vravia, ze mesiac, dva a je to prec.To je kratky efekt.Mate to tsk aj vy?
Vdaka .

anonym_c5ab80
Dnes o 14:12

@anonym_autor mne tak 8/9 mesiacov, teraz som bola na dopichu 0,5 po asi 2 rokoch a stále malo pekny tvar

ivett311
Dnes o 14:20

Naposledy som bola v lete 2024 a ešte stále drží

anonym_764054
Dnes o 14:28
@ivett311

Naposledy som bola v lete 2024 a ešte stále drží

@ivett311 mám to rovnako, ale moja kamoška musí chodiť každé 3-4 mesiace, jej telo proste rozbije to kyselinu a už po 3 mesiacoch má pery ako paličky

ivik4
Dnes o 14:38

Ano aj mne vydrzi 2mesiace max 3. Nebudem Ti klamat 💁🏻‍♀️. Dost cvicim ale ci aj to moze mat vplyv u mna konkretne, bohvie. Zrovna dnes som bola na perach

anonym_15b03c
Dnes o 14:42

Mne to drží už vyše roka. Stále sú krásne plné a aj na dotyk cítiť ze stále tam ta kyselina je. Milujem aké sú mäkké 😃

procrastique
Dnes o 14:45

Záleží od frekvencie, metabolizmu, aplikácie, druhu kyseliny... najkratšie je dajme tomu 2 týždne a najdlhšie čo som videla, tak zostali pery v rovnakom stave cca 2,5r.

simik22
Dnes o 14:46
@ivik4

Ano aj mne vydrzi 2mesiace max 3. Nebudem Ti klamat 💁🏻‍♀️. Dost cvicim ale ci aj to moze mat vplyv u mna konkretne, bohvie. Zrovna dnes som bola na perach

@ivik4 dávaš si stále rovnakú dávku? Ja som bola pred takmer dvomi rokmi prvýkrát, 1ml a teraz chcem ísť dopichnut, trošku tam ešte mám ale neviem či keď dám 1ml nebude to už moc

ivik4
Dnes o 14:54
@simik22

@ivik4 dávaš si stále rovnakú dávku? Ja som bola pred takmer dvomi rokmi prvýkrát, 1ml a teraz chcem ísť dopichnut, trošku tam ešte mám ale neviem či keď dám 1ml nebude to už moc

@simik22 nie , ja som vrchnu peru nemala ( nemam ) takmer ziadnu takze som zacinala na 0,5, potom 0,7 , 0,8 a teraz 1ml . Dnes som ale sla prvy x uz inam a aj na kvalitnejsiu znacku tak verim ze aspon pol roka by mohla... 😵‍💫. Lebo na jesen by som sla opät, mam velmi suche pery napriek starostlivosti o ne