icon

Ako dosiahnuť nový účes, keď vlasy dorástli?

moly09
16. nov 2023

Dobrý deň vlasy mi konečne dorástli do tohoto 😂 ja sa s tým neviem nejak stotožniť keďže doteraz som nosila predĺžené vlasy po pás plus si dávam teraz clip in ale stratili svoju kvalitu po rokoch ,necítim sa vôbec žensky😔 neviem či mám znovu investovať do clip in ,vlasy už nechcem dávať predlžovať

Ako dosiahnuť nový účes, keď vlasy dorástli?
Strana
z2
bale1rinka
16. nov 2023

natáčať aby dostali objem opticky?

unicornlady
16. nov 2023

Ja by som povedala, daj si k tomu dlhé náušnice a hneď sa budeš cítiť ženskejšie. ( a spod vlasov ti budú pekne vykukovať)

moly09
autor
16. nov 2023

@bale1rinka skúšala som mne vlasy nevydržia dlho natočené

bale1rinka
16. nov 2023

@moly09 ani mne, ja mám hladké rovné vlasy a natáčam to furt, ako náhle nedám natáčku sú rovné a pripadám si ako ulízaná mačka, s nátačkami aj spím, upratujem, ako náhle prídem domov, dám nátačky a keď niekde idem, zhodím a mám vlny,prelakujem...hotovo..z fotky mi príde že máš riedke aj...to sa teda čudujem, že ti vlny nevydržia, mám kamošku s vlasmi ako páperie a veru jej vlny vydržia až do večera, skús iba posprejovať vodou dať nátačku a fénom otepliť a nechat vychladnúť,behaj po byte tak...a co..môj muž napríklad ...nemá s tým problém😝

stanulienkat
16. nov 2023

Cesticka nabok??

princezpuss
16. nov 2023

Necítiš sa žensky? Ja keď som uvidela tvoju fotku tak prvé čo ma napadlo bolo: wow, to je ale nadherná žena 👌👌👌

prunee
16. nov 2023

Vlasy na fotke nie je velmi nevidiet, ale mas peknu tvar, zenska si az az, skor je to o zvyku, kedze si nosila predlzene.

nekonecna_katastrofa
16. nov 2023

@moly09 Veď ty si typ ženy, čo aj keď má takéto krátke vlasy, vyzerá žensky. Investuj radšej do kvalitnej vlasovej starostlivosti, masky, zábaly, ošetrujúce kúry, aby ti vlasy spevneli a dorástli.

marcellka32
16. nov 2023

Viem že si sa nepýtala na toto, ale:
Zjemni líčenie, buď oči alebo pery..spolu to nepôsobí pekne ...inak si pekná žena
Vlasy máš takto dobre ;)

moly09
autor
16. nov 2023

@bale1rinka áno mám riedke dosť mi vypadavaju bola som aj u lekárky a všetko mám ok takže neviem čím to je 😔

moly09
autor
16. nov 2023

@princezpuss ďakujem

moly09
autor
16. nov 2023

Moje vlasy sú pôvodné kučeravé ale riedke aj tak 😂

moly09
autor
16. nov 2023
deti95060810
16. nov 2023

na tej prvej foto si pekná kočka tak nechápem čo vymýšľaš...
ja by som nemenila za iný účes....pristane ti to.

thereisabear
16. nov 2023

@moly09 teda si ich stále žehlíš? To im tiež neprospieva.

mk1111111111
16. nov 2023

tie kučeravé sú z pred koľko rokov?

domka222
16. nov 2023

To si žehlíš teda pravidelne? Ja keď som žehlila každý druhý deň, vlasy tiež vypadali riedko,lebo sa veľmi lámali, čiže ani nestihli dorásť a zase sa zlomili.

moly09
autor
16. nov 2023

@mk1111111111 cca 2 týždne do zadu

rebrambora
16. nov 2023

Podla mna ti to mega pristane.

h2
16. nov 2023

@moly09 Nechaj si kučeravé! 😍

jaruska6
16. nov 2023

Kučerave sú fajn a skvelými pekná žena

zojazoja
16. nov 2023

Nechaj si kučeravé. Úplne inak..lepšie pôsobia a musíš byť ešte krajšia s nimi.🙂

estellas
16. nov 2023

@moly09 Tie si kučeravé sú krásne, aj tie rovné ti pristanú. Chcela by som mať také kučeravé vlasy ako máš na tie druhej fotke. Ja mám rovné vlasy a konce mám zvlnené a chcela by som mať viac kučeravé vlasy.

moly09
autor
16. nov 2023

@zojazoja ďakujem

moly09
autor
16. nov 2023

@estellas ďakujem ja mám také kučery od malička po svojej mamine

adrianap83
16. nov 2023

@moly09 ako chápem, že Ťa tie kučierky niekedy nudia, ale fakt tým vlasom daj chvíľu relax od žehlenia a superstylingov.
Máš ich mega super ! Nechaj im čas nabrať výživu a kvalitu. Ženská si určite v nich. To je len pocit z dlhých vlasov.

janko77
16. nov 2023

Ako keby som to ja písala 😁 Taktiež som roky mala predĺžené vlasy (8asi).Moje mi rastú ale veľmi pomaly tak som to riešila predĺžením.Od leta mám vlasy dolu,bola som i u kaderníčky ostrihať sa tej keď som vravela že koľké roky som mala nadpajane vlasy vravela že moja kvalita je veľmi dobrá tiež som zo začiatku nemohla si zvyknúť,hoci mi veľa ľudí vraví že sa mi teraz tento účes hodí,aj mne sa celkom to páči ALE tiež som si pripadala s tými dlhými taká zenskejsia a tak som sa rozhodla že o pár dní opäť predĺžim vlásky a veľmi sa teším 😊

nikoletta1712
16. nov 2023

@moly09 Veď si prekrásna žena!!!!.Wau, masaker!!!!.A ty sa necítiš žensky?!…Mačka si riadna👍🏻…

mk1111111111
16. nov 2023

Ja by som tiez nechala tie kucierky, vyzeraju tak nejak zdravsie, ako tie vyzehlene

joannita
16. nov 2023

@moly09 predlzovat nechces kvoli comu uz? Znicilo ti to vlasy? Akou metodou si mala predlzene?

Strana
z2