icon

Ako dosiahnuť rýchlejší rast vlasov?

19. sep 2026

Ahojte baby, mám na celých vlasoch melír a už som s ním není spokojná, lebo mi to aj zničilo vlasy. Tak teda chcem si ho nechať vyrásť po dĺžke a vystrihnúť. Viete mi niečo odporučiť na rýchlejší rast vlasov alebo niečo ? Vďaka

anonym_7035ba
19. sep 2026

@anonym_autor vlasy rastú svojim tempom,ničím to neurýchliš.Ja sa strašne smejem,keď nejaká influ propaguje tabletky alebo šampón atď ...na vlasy...aha,za rok mi narástli vyše 10cm😂
Toľko narastú úplne normálne.Priemerne 1-1,5cm za mesiac.Ja neužívam nič a som strašne nasratá,ako rýchlo mi rastú,lebo po 2 mesiacoch mám vyrastený melír otrasne😖

anonym_9ba5b1
19. sep 2026

@anonym_autor toto je na stránke Habibi FB.

anonym_50b145
19. sep 2026

keby nieco fungovalo, myslis si ze by po svete behali zeny s parochnami po chemo...

zuzubb007
19. sep 2026

Vlasy nebudú rasť rýchlejšie ako ti rástli doteraz, priemerné 10-15 cm za rok maximálne

anonym_0ac20e
19. sep 2026

olejovat konceky aby sa nelamali a masirovat hlavu, aby boli korienky prekrvene, v lekarni su pripravky na rast

anonym_f2888b
20. sep 2026

Podľa mňa nie je pravda to čo tu ženy píšu, že vlasy rastú svojím tempom a nedá sa to urýchliť..pravidelná starostlibosť, masáže a séra na podporu rastu Ti môžu pomôcť. Ja olejujem 1-2x do týždňa, plus používam rastové séra a vidím teda rozdiel oproti tomu, keď som sa o rast cielene nezaujímala 🙂 a masáž pokožky je základ každý deň, stačí 5minút 🙂

nastaaa
Včera o 08:00

Mne pomohla táto sada 👌 https://www.kralovstvi-tiande.sk/kura-na-rast-v...
+ Vnútorné som brala vitamíny