icon

Ako dosiahnuť účes bez umývania a fénovania?

6. apr 2024

Kočky prosím vás ako dosiahnuť takýto účes? Ale bez umývania a fénovania 🙏 aké prípravky k tomu naj kúpiť? Vďaka

Ako dosiahnuť účes bez umývania a fénovania?
Strana
z2
egonsk
6. apr 2024

lak na vlasy, extremne mnozstvo 🤣

autor
6. apr 2024

@egonsk prosím ťa ak sa nevyznáš alebo nevieš presne postup tak nereaguj

egonsk
6. apr 2024

tvoje prianie je mi rozkazom 😁😁😁😁

autor
6. apr 2024

@egonsk choď sa prosím ťa inam zabávať

egonsk
6. apr 2024

ved to aj robim, neboj 😉🤣

stanulienkat
6. apr 2024

Veeeela tuzidla a laku a 2 hodiny casu. Vyzera, ze je to narocny uces a urcite sa nehodi hocikomu. Ale je velmi pekny.

egonsk
6. apr 2024

@stanulienkat no a teraz autorka sfukne aj teba asi 😁

autor
6. apr 2024

@stanulienkat ďakujem no mám tento strih na mokro s fenovanim nebude problém len na sucho 🤣
@egonsk ty musíš mať nejaký problém že?

egonsk
6. apr 2024

ja problem vobec nemam, len ty vidim, ze si asi zamerana iba na opacne pohlavie.
No ale ved sa za to hanbit nemusis, da sa aj slusne reagovat a z krasy ti neubunde, vazne nie 🙂

autor
6. apr 2024

@stanulienkat myslela som viac pomocou žehličky alebo týchto nadstavcov

autor
6. apr 2024

@egonsk nie ja nemám problém ale keď sa k téme neviem vyjadriť tak skrolujem ďalej. Keby si sa ty niečo pýtal a nevyznám sa v tom alebo ti neviem dat odpoveď alebo radu tak idem ďalej a nepíšem nejakú blbosť

nitka1157
6. apr 2024

Mozes aj zehlickou ak vies do objemu nou narabat pri korienkoch.urcite to je aj natupirovane.natupirujes jemne rozceces.prejdes uhladis po pramienkoch aby ti tie pramene zvyraznilo a zalakujes

autor
6. apr 2024

@nitka1157 ďakujem ti 🤗

egonsk
6. apr 2024

tak napisal som ti vela laku a ty si hned vyblafla. Dievca najdi si chlapa, lebo ti to nejako stupa do hlavy asi. Prkticky to iste ti napisala stanka a ju si pomojkala radostou. Citas aj, alebo len vidis chlapsky nick a hned sa ti nozik vo vacku otvara? Lydom ako ty sa neoplati ani seruozne poradit, lebo aj keby malu na hlave zlato, nezakryje to obsah, ktory absentuje o par centi nizsie.

h2
6. apr 2024

Prepáč, ale naozaj pôsobíš zaujato. Keď ti chlap napíše v podstate to isté, čo žena po ňom, tak jeho sfúkneš a jej poďakuješ. A ďalej sa doňho navážaš v ďalších správach, hoci on ti nič zlé nepíše.
A je mi úplne jedno, kam pošleš mňa, keď som ti tiež neporadila.

lakebabe
6. apr 2024

Skúsila by som kulmofen s veľkým nastavcom veľa tuzidla alebo sprej na objem a vyfukat bud cez veľkú kefu alebo kulmofen s tučným nastavcom a na sucho určite pretupirovat len sa obávam že na jemných vlasoch to na sucho nebude mať taký efekt. Príde mi to ako účes pre hrubsie vlasy. Ale keď poriadne zalakujes môže drzat

autor
6. apr 2024

@h2
@egonsk majte krásny večer 🙃

autor
6. apr 2024

@lakebabe vlasy na to mám preto som si aj zvolila tento strih. No skúsim to v dni a uvidím. Doma mám všetky možné pomôcky tak snáď vyjde a ďakujem

aktiz
6. apr 2024

Súhlasím s @h2
@egonsk nič zlé nenapísal a navážaš sa do jeho 🤔

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
6. apr 2024

@sheila121
@aktiz aj medzi vami sa nájdu exempláre ☝️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
6. apr 2024

@sheila121 ja? 🤣🤣 nie 😉

minenkak
6. apr 2024

Tupiiroanie a veľa laku, púder na korienky

autor
6. apr 2024

@minenkak ten púder na začiatku či na konci? Vďaka

minenkak
6. apr 2024

Na suché

vikiki29
6. apr 2024

Autorka, tiež nedám radu, ale úprimne… tento účes sa úplne hodí k tvojej osobnosti, je otrasný… a teraz do mňa 😆 sorry, musela som 😆

autor
6. apr 2024

@vikiki29 poznáš ma?

moonlight1210
7. apr 2024

Pripomina to ucesy zo Cyberpunku.

Toto podla mna chce kazdu vrstvu prelakovat, podtupirovat, navrchu potom poslednu vrstvu uhladit a hoooodne vela laku, aby sa to ani nepohlo. Lebo ked sa z toho zacnu oddelovat a ovisat pocas dna pramienky, moze to zacat opticky posobit ako napodobenina kratkych Afro copikov.

Ale ak to mas takto robit kazdy den, tak vlasy budu trpiet.

mk1111111111
7. apr 2024

Jeeemine, moze byt niekto ako Ty?
Vsetci radia rovnako a len chlapa sprdnes?
Neviem, ale, daj pozor, aby Ti ten lak od jedu neprestal lakovat a Ty budes vystrihana s capnutymi vlasmi, lebo sa nevies spravat

Strana
z2