icon

Ako dosiahnuť vlny: prípravky, natáčky alebo kulma

lylyjana
Včera o 20:48

ahojte. Prosim o radu. Ako si natocit vlasy tak aby som mala penevlny a aj vydrzali? Aky postup zvolit a kedy si vlasy umyt, dat so do nich tuzidlo a kedy lak? Pripadne mi este nieco treba?
Natacky alebp radsej kulmu? Viete odporucit konkretne? Mam doma zehlicku aj kulmofen ale s tym sa mi to nedari urovbit pekne.
Dakujem

veronikah96
Včera o 20:55

Úprimne mne asi celkovo len dobre držia natočené vlasy, ale ja napr nepoužívam ani tužidlo ani lak, akurát si dávam termoochranný sprej pred kulmou a natočené vlasy mi vydržia aj do druhého dňa. Používam klasickú Remington kulmu a na druhý deň väčšinou potrebujem len dotočiť trošku niektoré pramene, ale nie všetky vlasy ako prvý deň. Ten druhý deň mám skôr také voľnejšie vlny, ale držia 🙂 Ale zase neviem si natočiť vlasy so žehličkou, s ňou sa mi jednoducho narába pri natáčaní zle, u mňa jednoznačne kulma.

lylyjana
autor
Včera o 22:48
@veronikah96

Úprimne mne asi celkovo len dobre držia natočené vlasy, ale ja napr nepoužívam ani tužidlo ani lak, akurát si dávam termoochranný sprej pred kulmou a natočené vlasy mi vydržia aj do druhého dňa. Používam klasickú Remington kulmu a na druhý deň väčšinou potrebujem len dotočiť trošku niektoré pramene, ale nie všetky vlasy ako prvý deň. Ten druhý deň mám skôr také voľnejšie vlny, ale držia 🙂 Ale zase neviem si natočiť vlasy so žehličkou, s ňou sa mi jednoducho narába pri natáčaní zle, u mňa jednoznačne kulma.

@veronikah96 vdaka. A aku mas kulmu prosim? Taku hrubsiu? Nevies mi prosim poslat presne druh ak si spokojna? Vdaka 🙂

biba_18
Včera o 23:41

ak máš prirodzene rovné vlasy tak je možné že nebude držať nič, možno iba trvalá…
niekomu drží bez všetkého, niekomu teba milion gelov a niekomu nepomôže nič - záleží od vlasu 😏

puremum
Dnes o 06:53

penpve tuzidlo a na noc natocit na ponozku -jedine co mi drzi ... skusala som natacy,kulmy. zehlicku aj neslavneslavny dyson-ten bol najhorsi ....

katkazatka
Dnes o 06:59

Tiez sa pripajam k ponozke. Pozri si natocenie na opasok od zupanu. Dobre to drzi. A na vlny treba teplo, tzn fenovat to, nechat opasok na noc a potom fixovat lakom.

veronikah96
Dnes o 10:06
@lylyjana

@veronikah96 vdaka. A aku mas kulmu prosim? Taku hrubsiu? Nevies mi prosim poslat presne druh ak si spokojna? Vdaka 🙂

@lylyjana nie presne túto, ale je to najpodobnejší model čo sa aktuálne vyrába , je to taká stredná hrúbka 🙂 ja ale nevyužívam ten klip, ale len otočím prameň okolo klumy a podržím 🙂