Ako dosiahnuť zdravé a husté blond vlasy?
Môžu byť blond vlasy zdravé? Moje sú na hlave úplne husté až moc a konce úplne zničené riedke, chcela by som mať krásne dlhé husté vlasy😞Kedysi som take aj mala len sa zničili žehlenim fenovanim farbenim odfarbovanim odrastov tmavych. Myslíte že môžem začať na novo ich pestovať? Uživam vitaminy na vlasy, a olejček do pokožky. Snažim sa čo najmenej umyvat fenovat zehlit upravovat a co najmenej odfarbovat.Končeky som si aj ostrihala. Rastú málo. Ake produkty by ste mi poradili? Mám 25 rokov. Mala som ich aj nadpojene, a mam problemy aj s psychikou aj s travenim, teraz mam už lepšiu stravu vajicka maso tuniak losos,šunka,ovocie,zelenina, zemiaky, nakolko mam intolerancie tak nemôžem všetko ani mliečne. Dalo by sa s tym este nieco robit? Alebo už bufu navzdy jak slama?
ale ty nemáš blond vlasy. máš odfarbené.
ja mám prirodzene blond vlasy a mala som ich vždy zdravé 😏
na zničené vlasy platí - prestaň ich ničiť, zničené konce ostrihať, používať protein a hydratáciu. ak ich chceš odfarbovať, tak až po preliečení - a vždy odfarbovať iba v kvalitnom salóne
všeobecne zásady:
- šampón iba na pokožku hlavy
- kondicioner iba na dlžky
- ak sú vlasy veľmi suché, používať vždy aj leave-in kondicioner
- na konce vlasov používať vždy olej
@biba_18 Ano, ale ja som mala blond vlasy len mi potom stmavli do špinavej blond a teraz slabo hnedé. Pouzivam aj olej na končeky. Musim asi len počkať aby sa dali do poriadku
@biba_18 Ano, ale ja som mala blond vlasy len mi potom stmavli do špinavej blond a teraz slabo hnedé. Pouzivam aj olej na končeky. Musim asi len počkať aby sa dali do poriadku
@anonym_autor nechať vyrásť a prestať odfarbovať.Inak nikdy zdravé nebudú.
Odfarbené a ešte ich aj žehlíš,madonna mia.
Vlasy ti normálne rastú,keby nerástli,tak si neodfarbuješ odrasty.Lenže sa ti lámu.
Alebo si myslíš,že vlasy rastú na koncoch?
@anonym_autor nechať vyrásť a prestať odfarbovať.Inak nikdy zdravé nebudú.
Odfarbené a ešte ich aj žehlíš,madonna mia.
Vlasy ti normálne rastú,keby nerástli,tak si neodfarbuješ odrasty.Lenže sa ti lámu.
Alebo si myslíš,že vlasy rastú na koncoch?
@anonym_3c6517 Nie, len sa mi lamu
@anonym_3c6517 Nie, len sa mi lamu
@anonym_autor ano počkať kým sa zregenerujú, prípadne v salónoch aplikujú aj regeneračné kúry....mne napr.pri poškodených vysušených vlasoch po melíre dala regeneračnú kúru a aj farbila vlasy, má farbu čo vlas obalí a vyživý....pomohlo...a vlasy mi poradila prípravky ALCYNA - s kyselinou hyaurónovou - je tam hyauron šampón a balzam...a naozak vlasy majú po umytí dobrú kvalitu....
@anonym_autor ano počkať kým sa zregenerujú, prípadne v salónoch aplikujú aj regeneračné kúry....mne napr.pri poškodených vysušených vlasoch po melíre dala regeneračnú kúru a aj farbila vlasy, má farbu čo vlas obalí a vyživý....pomohlo...a vlasy mi poradila prípravky ALCYNA - s kyselinou hyaurónovou - je tam hyauron šampón a balzam...a naozak vlasy majú po umytí dobrú kvalitu....
@mogaa Ďakujem a kolko to trva kym sa zregeneruju, ja ich mam 2 roky rovnaké už

ale ty nemáš blond vlasy. máš odfarbené.
ja mám prirodzene blond vlasy a mala som ich vždy zdravé 😏
na zničené vlasy platí - prestaň ich ničiť, zničené konce ostrihať, používať protein a hydratáciu. ak ich chceš odfarbovať, tak až po preliečení - a vždy odfarbovať iba v kvalitnom salóne
všeobecne zásady:
- šampón iba na pokožku hlavy
- kondicioner iba na dlžky
- ak sú vlasy veľmi suché, používať vždy aj leave-in kondicioner
- na konce vlasov používať vždy olej