icon

Ako dosiahnuť zdravé a husté blond vlasy?

14. jún 2026

Môžu byť blond vlasy zdravé? Moje sú na hlave úplne husté až moc a konce úplne zničené riedke, chcela by som mať krásne dlhé husté vlasy😞Kedysi som take aj mala len sa zničili žehlenim fenovanim farbenim odfarbovanim odrastov tmavych. Myslíte že môžem začať na novo ich pestovať? Uživam vitaminy na vlasy, a olejček do pokožky. Snažim sa čo najmenej umyvat fenovat zehlit upravovat a co najmenej odfarbovat.Končeky som si aj ostrihala. Rastú málo. Ake produkty by ste mi poradili? Mám 25 rokov. Mala som ich aj nadpojene, a mam problemy aj s psychikou aj s travenim, teraz mam už lepšiu stravu vajicka maso tuniak losos,šunka,ovocie,zelenina, zemiaky, nakolko mam intolerancie tak nemôžem všetko ani mliečne. Dalo by sa s tym este nieco robit? Alebo už bufu navzdy jak slama?

biba_18
14. jún 2026

ale ty nemáš blond vlasy. máš odfarbené.
ja mám prirodzene blond vlasy a mala som ich vždy zdravé 😏

na zničené vlasy platí - prestaň ich ničiť, zničené konce ostrihať, používať protein a hydratáciu. ak ich chceš odfarbovať, tak až po preliečení - a vždy odfarbovať iba v kvalitnom salóne

všeobecne zásady:
- šampón iba na pokožku hlavy
- kondicioner iba na dlžky
- ak sú vlasy veľmi suché, používať vždy aj leave-in kondicioner
- na konce vlasov používať vždy olej

autor
14. jún 2026
@biba_18

ale ty nemáš blond vlasy. máš odfarbené.
ja mám prirodzene blond vlasy a mala som ich vždy zdravé 😏

na zničené vlasy platí - prestaň ich ničiť, zničené konce ostrihať, používať protein a hydratáciu. ak ich chceš odfarbovať, tak až po preliečení - a vždy odfarbovať iba v kvalitnom salóne

všeobecne zásady:
- šampón iba na pokožku hlavy
- kondicioner iba na dlžky
- ak sú vlasy veľmi suché, používať vždy aj leave-in kondicioner
- na konce vlasov používať vždy olej

@biba_18 Ano, ale ja som mala blond vlasy len mi potom stmavli do špinavej blond a teraz slabo hnedé. Pouzivam aj olej na končeky. Musim asi len počkať aby sa dali do poriadku

anonym_3c6517
14. jún 2026
@anonym_autor

@biba_18 Ano, ale ja som mala blond vlasy len mi potom stmavli do špinavej blond a teraz slabo hnedé. Pouzivam aj olej na končeky. Musim asi len počkať aby sa dali do poriadku

@anonym_autor nechať vyrásť a prestať odfarbovať.Inak nikdy zdravé nebudú.
Odfarbené a ešte ich aj žehlíš,madonna mia.
Vlasy ti normálne rastú,keby nerástli,tak si neodfarbuješ odrasty.Lenže sa ti lámu.
Alebo si myslíš,že vlasy rastú na koncoch?

autor
14. jún 2026
@anonym_3c6517

@anonym_autor nechať vyrásť a prestať odfarbovať.Inak nikdy zdravé nebudú.
Odfarbené a ešte ich aj žehlíš,madonna mia.
Vlasy ti normálne rastú,keby nerástli,tak si neodfarbuješ odrasty.Lenže sa ti lámu.
Alebo si myslíš,že vlasy rastú na koncoch?

@anonym_3c6517 Nie, len sa mi lamu

mogaa
15. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_3c6517 Nie, len sa mi lamu

@anonym_autor ano počkať kým sa zregenerujú, prípadne v salónoch aplikujú aj regeneračné kúry....mne napr.pri poškodených vysušených vlasoch po melíre dala regeneračnú kúru a aj farbila vlasy, má farbu čo vlas obalí a vyživý....pomohlo...a vlasy mi poradila prípravky ALCYNA - s kyselinou hyaurónovou - je tam hyauron šampón a balzam...a naozak vlasy majú po umytí dobrú kvalitu....

biba_18
15. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor olej na končeky nepôsobí ako kúra - ale ako prevencia ...

autor
15. jún 2026
@mogaa

@anonym_autor ano počkať kým sa zregenerujú, prípadne v salónoch aplikujú aj regeneračné kúry....mne napr.pri poškodených vysušených vlasoch po melíre dala regeneračnú kúru a aj farbila vlasy, má farbu čo vlas obalí a vyživý....pomohlo...a vlasy mi poradila prípravky ALCYNA - s kyselinou hyaurónovou - je tam hyauron šampón a balzam...a naozak vlasy majú po umytí dobrú kvalitu....

@mogaa Ďakujem a kolko to trva kym sa zregeneruju, ja ich mam 2 roky rovnaké už

anonym_3c6517
15. jún 2026
@anonym_autor

@mogaa Ďakujem a kolko to trva kym sa zregeneruju, ja ich mam 2 roky rovnaké už

@anonym_autor vlasy poškodené odfarbovaním sa ti nikdy nezregenerujú.Tie kadejaké kúry to je bullshit,iba to vlasy obalí silikónom,žiadna výživa to nie je.Vlas je mŕtva hmota.To je presne ako keby si natierala kožené boty nejakým krémom a čakala,že tá hovädzia koža sa premení na živú kravu.Trochu pritiahnuté za vlasy,ale v podstate to tak je.
Ak chceš mať zdravé vlasy,tak jedine ostrihať a už nikdy neodfarbovať.

autor
15. jún 2026
@anonym_3c6517

@anonym_autor vlasy poškodené odfarbovaním sa ti nikdy nezregenerujú.Tie kadejaké kúry to je bullshit,iba to vlasy obalí silikónom,žiadna výživa to nie je.Vlas je mŕtva hmota.To je presne ako keby si natierala kožené boty nejakým krémom a čakala,že tá hovädzia koža sa premení na živú kravu.Trochu pritiahnuté za vlasy,ale v podstate to tak je.
Ak chceš mať zdravé vlasy,tak jedine ostrihať a už nikdy neodfarbovať.

@anonym_3c6517 Ano mate pravdu, ale kolko žien si vlasy odfarbuje a ma ich krasne blond. Mne sa bohuzial hneda nehodi a necitim sa v nej dobre😞

anonym_3c6517
15. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_3c6517 Ano mate pravdu, ale kolko žien si vlasy odfarbuje a ma ich krasne blond. Mne sa bohuzial hneda nehodi a necitim sa v nej dobre😞

@anonym_autor tak potom jedine nejakú chodiť na odfarbovanie ku kaderníčke