icon

Ako efektívne odstrániť SPF z tváre?

esther100
24. feb 2026

Ahojte.ako odstrániť spf? Nestačí si umyť večer v sprche tvar peelingom?tu som čítala ,že to odlicuju,ale ja sa nelicim vôbec

anonym_bbea6d
24. feb 2026

@esther100 ahoj umyt si tvar treba po spf vzdy. Tak isto ako si ju treba umyt celkovo kazdy vecer. Urcite nie peelingom. Tym sa akurat tak presusis a poskodis koznu barieru. Tiez na nelicim. No kazdy vecer cistim plet dvojfazovo. Cistiaci olej a pena. Raz do tyzdna obmenim za gel s aha/bha kvoli exfoliacii. Potom prejst tonerom a kremik 🙂 treba si najst to svoje, hodiace sa pre svoj tyo pleti. Ci uz penu, alebo cistiave mlieko, gelik. 🙂

bakafakamaka
24. feb 2026

@esther100 Peeling vôbec nie, ten stačí 1x do týždňa. Pleť si každý deň treba najprv vyčistiť olejom a potom gélom alebo penou.

esther100
autor
24. feb 2026

Ja som asi z jaskyne 😂,vždy som sa len v sprche gélom alebo peelingom.a teda olej je najlepsie používať?

anonym_883f52
24. feb 2026
@esther100

Ja som asi z jaskyne 😂,vždy som sa len v sprche gélom alebo peelingom.a teda olej je najlepsie používať?

@esther100 ano, olej ako jediny rozpusti spf na tvari, cize vycisti pokozku. Na docistenie sa zvyknu davat este cistiace gely, balzamy atd