icon

Ako efektívne zregenerovať zničené vlasy?

dadi5
21. jún 2024

Ahojte prosím súrne o radu/pomoc.Toto sú moje vlasy.Totálna katastrofa za pár mesiacov mi takto zriedli,vypadali,zdravotné problémy nemám zdravo sa stravujem pravidelne beriem vitamíny.Najhorsie je že neviem či mám moje vlasy považovať za suché alebo mastné lebo mi prídu také aj také.vlnia sa mi strapatia.podotýkam že na foto ich mám umyté a ucesane ale vyzerajú ako keby som si ich týždeň neumyvala a práve vstala čo je určite dosť viditeľné.Prosim váš názor čo snimi prípadne niečo čo mi ich dá dokopy pracujem medzi ľudmi a už sa hanbím :(

Ako efektívne zregenerovať zničené vlasy?
Strana
z2
ivanka_37
9. máj 2025
@petrastrbanikova

@ivanka_37 ahoj prosím ta kde si kúpila tu K18?ja čo som sa dívala tak moja kadernicka ju má za 60e 50ml a nete a kade tade som ju nasla aj za 15e 😳tak teraz nechapem 🫣

@petrastrbanikova ja sa veľmi ospravedlňujem, nechodím sem často a až teraz som si všimla že si ma označila. Ak to ešte pomôže tak ja si kupujem to najmenšie 10ml balenie, stojí okolo 20-30 EUR, podla toho aká stránka a ono je síce malinké, ale veľmi dlho vydrží lebo ten olej sa používa tak, že si dáš reálne iba 2-3 kvapky. Pošlem ti link do správy kde si ho väčšinou kupujem.

Strana
z2