Ako identifikujete túto farbu vlasov?
Prosím nepíšte mi tu že blond. To viem 🙂

Farba vlasov je plavá (a to som chlap 🙂)
Podľa mňa mikro melír a preliv
@wilkova za mna farba slamy ked nesmieme blond😁
Predpokladám, že autorka sa pýta na značku, prípadne odtieň, pod ktorým presne takúto farbu kúpi. Nie na to, ako by sme ju my pomenovali.
Podľa mňa, studená blond, ešte sa zvyklo "špinavá" blond 🤭
Lebo blond to je. Ci ide o konkretny odtien?
Neviem aka, ale je krasna. Krasne vlasy. Aj ked si myslim, ze fotoshop. Aj ta baba je vyfiltrovana az moc.
@autorka, farba bude asi bright blonde hair alebo summer blond hair
@stanulienkat Tie krásne vlasy ma zaujali, tak som si dievčinu vygooglila. Fakt ich má také nádherné, ale teda stará sa o ne každý deň, používa na ne mrte produktov a teda aj peňazí a času. Mňa by piclo toľko sa zapodievať s vlasmi. Ja som rada, že umyjem a vyfúkam🙈 Ale teda nedbala by som, keby som ich mala také ako ona, len to je, myslím, aj génmi. Môžeme sa my s jemnejšími vlasmi aj na hlavu postaviť a takého krásne husté ich mať nikdy nebudeme😈 Zatiaľ som to len tak rýchlo pozrela, že čo všetko používa, jej "sväté grály", obľúbené produkty...a najviac ma zaujalo, že užíva Minoxidil for men😉
https://shopmy.us/lillyvanbrooklyn
https://www.tiktok.com/@lillyvanbrooklyn/video/...
Medová.
To by mohla byť blond popolavá.
Podľa mňa je to mikro melír technikou airtouch
@sovica ja ju sledujem na Pinterest a má naozaj krásne vlasy, chcela by som také. Odkedy ju sledujem, už aj ryžou som si polievala, aj jeden šampón od nej vyskúšala, aj sprej na vlasy pre lesk a olej som začala používať. Odvtedy mám vlasy lesklejšie a zdravšie, ale nie až tak, lebo toľko času ako ona teda nemám 😅Chcela by som aj takú podobnú farbu lebo je krásna. Mne príde tá farba dolu ako zlatý blond alebo také niečo a vrch skôr studený. Príde mi to,že má hore trocha inú farbu ako v dĺžkach. Na niektorých videách má vlasy skôr dozlatista,na iných studený blond. Ale viac sa mi páči ten teplý odtieň, pritom som vždy chcela studený. Tak som sa nejako oreorientovala asi na ten teplý tón vlasov. 🙂 Tiež mi to občas pripadalo, že má mikromelír, ale neviem no. Ja mám mikromelír a mám to iné.
@yvanielka ja mám mikromelír, ale čo je airtouch technika neviem 😅
@wilkova hej odtieň...
@wilkova myslela som odtieň.. hore má iné dĺžka iná. Aká technika bola podľa vás použitá.. Také čosi... 🙂
Lebo keď sa pozriem na jej odrasty a na moje, ona má veľmi podobné svoje prirodzené vlasy ako mám aj ja. Ale ja mám mikromelír hustý a ja to mám o dosť tmavšie tie vlasy. Jedine, že by bola viackrát na mikromelir. Neviem no
Pozri na YouTube, insta alebo tiktoku videá robí sa to pomocou fénu
https://www.alcina.sk/clanek/poznate-novu-techn...
Čiže u nej nie airtouch ale baby highlights, už len nájsť niekoho kto to robí aj u nás
@yvanielka ďakujem, skúsim niečo vymyslieť.. Ja už mám mikromelír, tak highlights asi už nepôjde, alebo neviem, či by sa to nebilo už trocha. Neviem, nevyznám sa veľmi. Zdá sa mi, že moja kaderníčka to nerobí, aspoň o tom neviem, akurát viem, že nerobí ombré a takéto podobné veci, lebo to neuznáva, že o vrch hlavy je iná starostlivosť ako o spodok, tak mi to vysvetlila, ale to bolo tak dva roky dozadu. Rozmýšľam, že si dám celé vlasy odfarbit už, nie mikromelír lebo mikromelirom to riešiť musím ja vždy aspoň na dvakrát, keďže to chcem dosť svetlé a to si rovno už môžem dať odfarbiť celú hlavu, lebo mikromelír je ak časovo náročný a finančne tiež drahší, a keď to mám vždy absolvovať viackrát, aby bol výsledok asi chcem, no neviem, či sa mi to chce..😅 inak je dosť šikovná, tak uvidím, čo vymyslí, ukážem jej foto akú mám predstavu cca a nech sa tomu aspoň trocha priblížim 😆

Chcela som napisat blond, ale ked nemame pisat blond...tak neviem. Ako to myslis?