Ako jednoducho zafarbiť vlasy umývaním?
Existuje niečo čím si len jednoducho umyjem vlasy a zafarbia sa mi? Kedysi som si dávala hennu, ale už má to nebaví sa s tým babrať... Farbu nechcem,lebo nám štyri vlasy na hlave...
Existujú tuším šampóny a masky,alebo čo to je? Volá sa to Maria Nila. Ale nema to taký efekt ako farba alebo henna. Je to len taká prírodná tonovacka by som povedala.
@anitka_4 ďakujem, idem pozrieť. Lebo začínam mať aj šediny, a chcem niečo rýchle a čo by nezničili vlasy... Ak niečo také je...
Nuž šediny už samponikom nezafarbis. Ja mam na hlave jeden šedivý prameň, ktorý mi kaderníčka farbí riadnou farbou a zvyšok šampónom bez amoniaku. Profil farba ti vlasy neznici, vieš si nouzafarbit vlasy aj sama,pokial nejde o nejaké komplikovane farbenie. Pozri si matrix color sync, je tam 75% ne krytie šedin. Ak nie, tak permanentná farba je matrix so color.
Nuž šediny už samponikom nezafarbis. Ja mam na hlave jeden šedivý prameň, ktorý mi kaderníčka farbí riadnou farbou a zvyšok šampónom bez amoniaku. Profil farba ti vlasy neznici, vieš si nouzafarbit vlasy aj sama,pokial nejde o nejaké komplikovane farbenie. Pozri si matrix color sync, je tam 75% ne krytie šedin. Ak nie, tak permanentná farba je matrix so color.
Autorka,myslím,že ta Maria Nila na šediny nepomôže. Bude to treba riešiť ako píše @domiklik
Ja by som sa doma do toho nepustala, zverila by som sa kadernicke. Dnesne farby su setrne aj k jemnym vlasom.

Existujú tuším šampóny a masky,alebo čo to je? Volá sa to Maria Nila. Ale nema to taký efekt ako farba alebo henna. Je to len taká prírodná tonovacka by som povedala.