Ako liečiť podráždené podpazušie z deodorantu?
Ahojte.skusala som nový deodorant a podráždiť mi podpazušie.cim to natrieť?
skorej ako od deodorantu nemáš to z holenia?? na podraždene podpazušie a všeobecne na podpazušie u mna jedine DOVE
@anonym_autor Ničim, nechaj tak, či sa to neukľudní same.
@thirstymonk už asi 3 dní sa to neukludnuje
skorej ako od deodorantu nemáš to z holenia?? na podraždene podpazušie a všeobecne na podpazušie u mna jedine DOVE
@edinka126 z holenia nie.pouzivam dove,ale čítala som, že baby používajú oldspice,vraj je účinný,tak som skúsila a nedopadlo to dobre.
@edinka126 z holenia nie.pouzivam dove,ale čítala som, že baby používajú oldspice,vraj je účinný,tak som skúsila a nedopadlo to dobre.
@anonym_autor HMM TAK TI TO POTOM RIADNE PODRAZDILO PREDSA LEN PANSKE PODPAZIE A DAMSKE... AK BY TA TO MOC BOLELO SKUSILA BY SOM NATRIET SUDOCREM
@anonym_autor HMM TAK TI TO POTOM RIADNE PODRAZDILO PREDSA LEN PANSKE PODPAZIE A DAMSKE... AK BY TA TO MOC BOLELO SKUSILA BY SOM NATRIET SUDOCREM
@edinka126 skúšala som
@edinka126 preco by nemohlo byt z deodorantu? Ja nemozem tie prirodne so sodou, manzel ma uplnu alegicku reakciu na take tie gelove, modre, zelene, polopriesvitne tuhe, rad radom vsetky, ale najhorsi bol old spice.
@anonym_autor no tak na tento mal muz strasnu reakciu. Ale teda vyslovene vystipane, vystupene, skoro az mokvave, cervene pluzgiere, aj Axe podobny styl dopadol podobne, dostal od niekoho a ze skusi a hruuuza.
@anonym_autor no tak na tento mal muz strasnu reakciu. Ale teda vyslovene vystipane, vystupene, skoro az mokvave, cervene pluzgiere, aj Axe podobny styl dopadol podobne, dostal od niekoho a ze skusi a hruuuza.
@anonym_5fd29c a ako mu to prešlo?muž aj synovia používaju a v pohode.
Nedaval si vobec nic, to najhorsie len ten detsky puder a umyt jemne mydlom, ziadnu deo, kym sa to nezahojilo. A este neviem, ci sudokrem si na to nedaval, ale to bolo davno, normalne si na to nepamatam uz. Len potom pouzil ten Axe a zase, tak take uz nechce vidiet. Bez provlemov pouziva Rexonu antiperspi, aj tu silnejsiu a ok. Ale ci to ten mentol v tom nedrazdi alebo co.
Natrela by som fenistilom. Mas evidentne alergicku reakciu na nejaku zlozku toho deodorantu. Nedavala by som nic, len ten fenistil, vsetko ostatne to moze zhorsit, lebo netusis, na co si reagovala.
@anonym_autor deodoranty obsahujú sódu bikarbónu, niektoré menej iné viac, ak máš kyslejší pot (nadmerným potením sa telo zbavuje prebytočných kyselín) reakcia alkalickej sódy a kyslého potu dráždi podpazušie. Jedz viac alkalických potravín...

@anonym_autor Ničim, nechaj tak, či sa to neukľudní same.