Ako máte upravené vlasy v noci?
Baby prosim vas, ja viem, ze je to uplne banalna otazka, ale hladam nejaky tip, ako nosite dlhe vlasy v noci. Mam vlasy lusok pod lopatky a extremne huste. Ked ich mam v noci rozpustene, tak su vsade a stalemsi ich prilahnem, zavadzaju mi. Ceu den ich mam vacsinou v gumicke, ked si ich tak necham aj v noci, tak ma to tlaci a hlavne mam z toho otlacene vlasy. Potrebovala by som taku tu ciapku ako v starych filmoch 😀
Ja mám tiež dlhé vlasy,ale nezniesla by som ani cop ani vrkoč,no proste nič.Mam ich len na voľno,len ich nemám pod sebou,ale si ich vyložím hore na vrch vankúša.
Zapletený voľný vrkoč... Kedysi som nosila aj v gumičke a baby sa mi čudovali na intráku, ako môžem spať s copom... 🙂 Teraz uz znesiem aj rozpustené...
rozpustené.cez deň nosím 99% chvost celý život,tak nech si v noci oddýchnu.dĺžku mávam rôznu,štandard tak po lopatky,ale aj po pás,aj po plecia,aj bob.ja idem ku kaderníčke raz za rok-rok a pol,dám ich radikálne skrátiť a potom si zase rastú 🙂
vrkoč si robím, ale úplne len tak na voľno aby neboli vlasy všade aby som ich nemala zamotané a dobre sa mi s tým spí 🙂
Mam vlasy dlhé pod zadok,spim na hodvabnej obliečke, no vlasy mávam rozpustené
Ak si dám gumičku-tiež pouzivam tie hodvabne, stále sa mi dostane pri spaní pod krk a na druhy den ma boli hlava z krčnej
Je pravda ze ak sa otáčam na stranu musím si sadnúť, prekotiť sa😄 ale asi mi to najviac vyhovuje

Drdol a celý život aj v práci v kuse rozpustené