icon

Ako mi zožltne melír?

23. máj 2024

Ako si nechať zozltnut/ stmaviť melír? Možno nejaké prírodné nápady? Ale nebránim sa už ničomu....

leuskq
•
23. máj 2024

Niekde som čítala, že keď si dáš kávu ako masku na vlasy tak že ti stmavnú vlasy, ale neviem či to bude fungovať aj na melir

autor
•
23. máj 2024

@leuskq ďakujem skúsim určite

autor
•
23. máj 2024

Máte ešte nápady??

lindous
•
23. máj 2024

Kaderníčka a natónovať, to je naistejšie 😀

autor
•
23. máj 2024

@lindous dá sa natonovat aj doma?

p.j.jacky
•
23. máj 2024

Dá sa kúpiť v drogérii 101 aj v DM cena do 3€ návod je ktomu . Treba si vybrať odtieň na husté dlhé vlasy cca 2-3 ks . Dáva sa na umyté a uterákom vysušené vlasy . Doba pôsobenia cca 15 minút . Potom oplachnut vodou .

autor
•
23. máj 2024

@p.j.jacky to je farba?

evcagabi
•
23. máj 2024

Zozltnut? To vazne niekto chce zozltnuty melir? 😅 nepouzivaj pripravky na zosvetlene vlasy a zozltnuta si hned

autor
•
23. máj 2024

@evcagabi áno lebo mám prirodzene gold farbu ale melír mám biely

mirka807
•
25. máj 2024

Tu kavu by ja ako kadernicka isto nedala hrozi ti aby si neostala zelena, a tonisto nechces... su rozne silver sampony ktore tahaju do svetla ale aj do.tmava.... ale v podstate ide leto a slniecko co znamena ze ti to bude tahat... a tonovat doma je tiez riziko lebo zas aby si nebola ako pupava, a ked tak len par minut to dat nie 15

lakebabe
•
25. máj 2024

Kaderníčka mi vravela, že si nikdy nesmiem fenovat vlasy bez termoochrany lebo z toho žltné melir tak možno to

paulinka2804
•
30. máj 2024

Môžem ti dať moj žltý nepodarený melír 😀😀😀😀 ja by som ho rada vybielila ale to mam smolu 🙂 Melír ti zažltne pár umytiami keď nebudeš používať silver šampón... aj keď si ich prežehliš skôr melír zožltne