icon

Ako napraviť zlý melír vlasov?

pusa333
6. máj 2025

Dobrý večer potrebujem pomoc, dnes som si dala spravit melír na vlasy u kaderníčky a vôbec sa mi to nepáči.
Existuje nejaká farba, ktorá by to zakryla ? Pripadne ako postupovať ?

Ďakujem 🙂

lesiiaoldi
6. máj 2025

@pusa333 a čo sa to nepáči konkrétne?

pusa333
autor
6. máj 2025
@lesiiaoldi

@pusa333 a čo sa to nepáči konkrétne?

@lesiiaoldi je to veľmi biele a mikro

lesiiaoldi
6. máj 2025
@pusa333

@lesiiaoldi je to veľmi biele a mikro

@pusa333 dala ti asi veľmi Šedastu tonovacku. Alebo veľa silver šampónu. Mne tiež raz tak urobila a vyzerala som ako starenka. To sa ti vyumyva. Za mesiac..Inak ak to dala tonovacku dnes umy si to..mne povedala, že po tonovacke aspoň dva dni neumyt...

lesiiaoldi
6. máj 2025

Ja si teraz dávam vanilla blond. Tiež mi nepasuje keď to mám moc biele.

lesiiaoldi
6. máj 2025

Poprípade sa skús spýtať inej kadernícky alebo aj tej istej, či to to nemôže pretonovat na iný nejaký teplejší odtieň. Neviem ale či to pôjde hneď. Nie som odborník..

pusa333
autor
6. máj 2025
@lesiiaoldi

@pusa333 dala ti asi veľmi Šedastu tonovacku. Alebo veľa silver šampónu. Mne tiež raz tak urobila a vyzerala som ako starenka. To sa ti vyumyva. Za mesiac..Inak ak to dala tonovacku dnes umy si to..mne povedala, že po tonovacke aspoň dva dni neumyt...

@lesiiaoldi presne mám to ako stará žena … keď si vlasy vypnúť do copu tak ich mám celé biele a fakt to vyzerá hrozne

lesiiaoldi
6. máj 2025

Určite si nefarbi sama..môže ti to chytiť hocijako na ten melír...

lesiiaoldi
6. máj 2025
@pusa333

@lesiiaoldi presne mám to ako stará žena … keď si vlasy vypnúť do copu tak ich mám celé biele a fakt to vyzerá hrozne

@pusa333 To sa vyumyva. Ale snáď to pôjde pretonovat do tepleho odtieňa..Keď nechceš čakať mesiac, mesiac a pol...

pusa333
autor
6. máj 2025
@lesiiaoldi

@pusa333 To sa vyumyva. Ale snáď to pôjde pretonovat do tepleho odtieňa..Keď nechceš čakať mesiac, mesiac a pol...

@lesiiaoldi som zúfalá, neviem čo mám robiť …

lienka.7
6. máj 2025
@pusa333

@pusa333 pár krát si umy vlasy s tým fialovym šampónom, bude to lepšie. Sama si s tým urcite nič nerob...

lesiiaoldi
6. máj 2025
@lienka.7

@pusa333 pár krát si umy vlasy s tým fialovym šampónom, bude to lepšie. Sama si s tým urcite nič nerob...

@lienka.7 fialový? Preboha nie, veď to bude. Mať ešte belšie, až modré 😅🫣

lesiiaoldi
6. máj 2025
@pusa333

@pusa333 zájdi za kaderníčkou, či to môže natonovat nanovo... Na teplý odtieň. A umy si hlavu. Mne povedala, že neumyt dva dni po tonovani, lebo tá tonovacka dlho potom nevydrží.

lesiiaoldi
6. máj 2025

Ja teraz chodím na vanillu..Taký zvláštny teplý odtieň..Tiež mám mikromelir. Zajtra akurát mám termin

pusa333
autor
6. máj 2025
@lesiiaoldi

@pusa333 zájdi za kaderníčkou, či to môže natonovat nanovo... Na teplý odtieň. A umy si hlavu. Mne povedala, že neumyt dva dni po tonovani, lebo tá tonovacka dlho potom nevydrží.

@lesiiaoldi vyskúšam, ďakujem 🙂 takze farbiť na hnedo alebo šampón neriešiť ?

pusa333
autor
6. máj 2025
@lesiiaoldi

Ja teraz chodím na vanillu..Taký zvláštny teplý odtieň..Tiež mám mikromelir. Zajtra akurát mám termin

@lesiiaoldi wau, niečo takéto som chcela …

lesiiaoldi
6. máj 2025
@pusa333

@pusa333 určite nie. Stačí teplý odtieň tonovacej farby na melír. Ale sama so to nerob.

pusa333
autor
6. máj 2025
@lesiiaoldi

@pusa333 určite nie. Stačí teplý odtieň tonovacej farby na melír. Ale sama so to nerob.

@lesiiaoldi ďakujem

lesiiaoldi
6. máj 2025
@pusa333

@lesiiaoldi ďakujem

@pusa333 rado sa stalo 🙂

cukroska
6. máj 2025
@pusa333

@pusa333 Kúpiť tónovací šampón a prekryť ,alebo Sliver šampón. Ale to nemôže veľmi. Stáva sa občas aj dobrým kaderníčkam.

slavomira236
7. máj 2025
@cukroska

@pusa333 Kúpiť tónovací šampón a prekryť ,alebo Sliver šampón. Ale to nemôže veľmi. Stáva sa občas aj dobrým kaderníčkam.

@cukroska so silver to bude mat sede este viac. Ale mne tiesilver sampony nejak nezaberaju lepsie maska silver a na suche vlasy.

slavomira236
7. máj 2025

@pusa333 daj foto..

luccija
7. máj 2025
@pusa333

@lesiiaoldi wau, niečo takéto som chcela …

@pusa333 určite nie farbiť na hnedo.Tisice žien to chcú mať mikro a či najbledšie🙂tak si to daj natonovať na iný odtieň blondu, ale dosť rýchlo sa to zmyje.Co vlastne chces hrubšie pásiky viac hnedej a kontrastu tmavšie, bledsie?
Ja, keď to mám už príliš bledé ako celú blond hlavu robí mi opačný melír pár prameňov čokoládovej hrubších.

milumi
7. máj 2025
@pusa333

@pusa333 hnedou nie zostanes zelená, vlastna skusenost

lesiiaoldi
7. máj 2025
@slavomira236

@cukroska so silver to bude mat sede este viac. Ale mne tiesilver sampony nejak nezaberaju lepsie maska silver a na suche vlasy.

@slavomira236 Ak chces dobrý silver, ja som kedysi používala Fanola no yellow, ten je extra silný..Majú do v DM. Teraz už ho nepoužívam lebo ako som písala autorke, teraz si dávam vanillu (teplý odtieň) ale ten je fakt extra trieda ten Fanola 🙂

cukroska
7. máj 2025
@slavomira236

@slavomira236 To je pravda

ftdvnjc
8. máj 2025

@pusa333 ako kadernicka vam odporucam neriadit sa “odbornickami” ktore vam tu radia fialovy sampon, ved budete fialovo modra !! Preboha, ked sa niecomu nerozumiem, tak neradim ! S tymto sa bezne stretavam, nemozem posudit, lebo neviem v akom stave to presne mate, musim vidiet. Ale jednoznacne ist do overeneho salonu a dat tonovanie v odtieni 7.00, popripade ak je to moc jednoliate biele, tak sa musi doplnit hnedy melir, drzim palce

lesiiaoldi
11. máj 2025
@ftdvnjc

@pusa333 ako kadernicka vam odporucam neriadit sa “odbornickami” ktore vam tu radia fialovy sampon, ved budete fialovo modra !! Preboha, ked sa niecomu nerozumiem, tak neradim ! S tymto sa bezne stretavam, nemozem posudit, lebo neviem v akom stave to presne mate, musim vidiet. Ale jednoznacne ist do overeneho salonu a dat tonovanie v odtieni 7.00, popripade ak je to moc jednoliate biele, tak sa musi doplnit hnedy melir, drzim palce

@ftdvnjc Dobrý deň, aký je odtieň 7.00 prosím? Viem,že pravdepodobne nejaký teplý, ale niečo bližšie k tomu? Vďaka 😉

lesiiaoldi
11. máj 2025

@pusa333 ahoj, ako so nakoniec dopadla s tým melírom?

ftdvnjc
12. máj 2025
@lesiiaoldi

@ftdvnjc Dobrý deň, aký je odtieň 7.00 prosím? Viem,že pravdepodobne nejaký teplý, ale niečo bližšie k tomu? Vďaka 😉

@lesiiaoldi nieje az taky teply, skor natur bezovy

lesiiaoldi
12. máj 2025
@ftdvnjc

@lesiiaoldi nieje az taky teply, skor natur bezovy

@ftdvnjc aha ďakujem