icon

Ako narovnať neposlušné vlasy?

lanyiova
12. nov 2023

Ahojte ženy chcem sa opýtať na moje vlasy keď mám ich mokré sú rovné a keď sú už suché mám ich veľmi kučeravé...neviem ako si ich narovnať môžete mi poradiť prosím vás bola som pri kadernícke narovnala mi vlasi s žehličkou ale po pol hodine zasa som mala kučeravé vlasy 😟😟 mne sa páčia rovné také ako mám na profile keď mám mokré vlasy....prosím vás čo pomáha na virovnanie vlasou????aj šampón aj kondicionér som skúšala vislo má jeden šampón 22€ale aj tak nič som stoho sklamaná 😟

Strana
z2
nika_val
12. nov 2023

@lanyiova ak chceš použivať žehličku tak nezabudaj na ochranu pred teplom
Presne to zabráni tomu aby sa ti vlasy spálili 🙂
Ochranu pred teplom najdeš bežne v drogerke od hocijakych značiek (aj drahšie aj lacnejšie)
Uprimne asi sa mi tiež viac páčia tie rovné 🙈😁 ale sama viem že niekedy to proste nejde mat rovne vlasy

januska12323
13. nov 2023

Chápem, že ťa nikto nepresvedčí keď to tak necítiš ale naozaj máš krásne kučeravé vlasy. Ja mám typ sem tam rovné, sem tam vlnka a vyzerá to hrozne čo by som ja dala za tie tvoje jasne definované kučery 😁

lanyiova
autor
13. nov 2023

@januska12323 ďakujem ♥️

lanyiova
autor
13. nov 2023

@nika_val ďakujem hľadám nejakú žehličku čo väzbe mi vizehli moje kuceri 😁❤️

nika_val
13. nov 2023

@lanyiova pozri sa na Steampod žehličky
Sú drahé ale fakt dobré a tie ti vlasy na 99% nespália
A ak k nim použiješ to ich mliečko pred žehlením tak výsledok bude tip top 🙂

lanyiova
autor
14. nov 2023

@nika_val ďakujem veľmi pekne ♥️

biakar
14. nov 2023

@lanyiova u kaderníčky. Mne vydržal cca 4 mesiace, vlasy boli lesklé, rovné, zdravo vyzerajúce.

lanyiova
autor
14. nov 2023

@biakar podľa toho aké máte vlasi ja mám takéto 😁

biakar
16. nov 2023

@lanyiova predtým staršia foto. Druhá s novým strihom a keratínom.

lanyiova
autor
16. nov 2023

@biakar krásne wau úžasné máte vlasi ♥️. Nechápem právo potom ja to tak nemám 😞.....mohli mi urobiť zle ??? Mne to robili v Holandsku.....vám to robili kde ??ak môžem sa opýtať

biakar
16. nov 2023

@lanyiova Môže byť, že vám keratín slabo zažehlili... Mňa až oči štípali a slzy tiekli keď mi žehlila vlasy kaderníčka.Taký nepríjemný zápach mal ten vyparujuci keratín. Potom som si tri dni nemohla ani gumičku dať, aby boli vlasy rovné. A šampón bez sulfatov používať sa musí. Mne to robili v Lučenci..

lanyiova
autor
16. nov 2023

@biakar čudné mne oči štipali iba trohu ale máte krásne vlasy aj ja by som tak chcela ♥️

marlent
16. nov 2023

@lanyiova ty a
@biakar mate uplne rozdielny typ vlasu.
Preto jej kreatín drží a tebe nie.
Ja mam vlasy ako ty. A tiež keratin 0 bodov.
Iba žehlička na vlasy a kvalitná tepelná úprava.

biakar
16. nov 2023

@lanyiova vyskúšajte navštíviť iné kaderníctvo. Dúfam, že aj vy nájdete také, kde vám keratín urobia tak , aby vyhovoval 🙂

lanyiova
autor
17. nov 2023

@biakar ďakujem ♥️♥️

estellas
23. nov 2023

@lanyiova Máš nádherné vlasy, škoda že tebe sa nepáčia. Ja to mám naopak že sa chcem mať kučeravé a mám rovné trochu vlnité. 😅 Mala som kučeravé keď som bola malá úplne sa mi vyrovnali.

lanyiova
autor
23. nov 2023

@estellas môžme si vimenit vlasy 🙂🤣to by bolo čo

andy2506
22. feb 2025

Treba kúpiť šampón masku na vyrovnanie vlasov co vlas zoceli potom prípravok bud vo forme sprey alebo tuba na vyrovnanie a krepovatenie bud vyfenovat na veľkú kefu ,alebo kúpiť veľké natacky keď sú suché žehliť po tenkých prameňoch a potom zafixovat leskom na vlasy v sprey 👌👌👌🙂

Strana
z2