Ako narovnať neposlušné vlasy?
Ahojte ženy chcem sa opýtať na moje vlasy keď mám ich mokré sú rovné a keď sú už suché mám ich veľmi kučeravé...neviem ako si ich narovnať môžete mi poradiť prosím vás bola som pri kadernícke narovnala mi vlasi s žehličkou ale po pol hodine zasa som mala kučeravé vlasy 😟😟 mne sa páčia rovné také ako mám na profile keď mám mokré vlasy....prosím vás čo pomáha na virovnanie vlasou????aj šampón aj kondicionér som skúšala vislo má jeden šampón 22€ale aj tak nič som stoho sklamaná 😟
Chápem, že ťa nikto nepresvedčí keď to tak necítiš ale naozaj máš krásne kučeravé vlasy. Ja mám typ sem tam rovné, sem tam vlnka a vyzerá to hrozne čo by som ja dala za tie tvoje jasne definované kučery 😁
@januska12323 ďakujem ♥️
@lanyiova Môže byť, že vám keratín slabo zažehlili... Mňa až oči štípali a slzy tiekli keď mi žehlila vlasy kaderníčka.Taký nepríjemný zápach mal ten vyparujuci keratín. Potom som si tri dni nemohla ani gumičku dať, aby boli vlasy rovné. A šampón bez sulfatov používať sa musí. Mne to robili v Lučenci..
Treba kúpiť šampón masku na vyrovnanie vlasov co vlas zoceli potom prípravok bud vo forme sprey alebo tuba na vyrovnanie a krepovatenie bud vyfenovat na veľkú kefu ,alebo kúpiť veľké natacky keď sú suché žehliť po tenkých prameňoch a potom zafixovat leskom na vlasy v sprey 👌👌👌🙂

@lanyiova ak chceš použivať žehličku tak nezabudaj na ochranu pred teplom
Presne to zabráni tomu aby sa ti vlasy spálili 🙂
Ochranu pred teplom najdeš bežne v drogerke od hocijakych značiek (aj drahšie aj lacnejšie)
Uprimne asi sa mi tiež viac páčia tie rovné 🙈😁 ale sama viem že niekedy to proste nejde mat rovne vlasy