icon

Ako obnoviť extrémne suché vlasy po odfarbovaní?

25. nov 2025

Ako si dag dokopy extrémne suché vlasy ? Boli odfarbovane a mam hotovú slamu

autor
25. nov 2025

@anonym_autor vlasy si aj žehliť 2 3x tyzdenne

anonym_bd993d
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vlasy si aj žehliť 2 3x tyzdenne

@anonym_autor odfarbovane vlasy sa žehliť nemaju. Potom jasne že budeš mať slamu. Zainvestovať do acidic bonding concentrate celá rada od šampónu po spreje

pralinka25
25. nov 2025

Hlavne ich nejedli.
Skus olaplex a hlavne hydratáciu. Pripadne olejové zábaly.

autor
25. nov 2025
@pralinka25

Hlavne ich nejedli.
Skus olaplex a hlavne hydratáciu. Pripadne olejové zábaly.

@pralinka25 no neviem si predstaviť bez, žehlenia kokos

biba_18
25. nov 2025

sama dobrovoľne ich ničíš a sa čuduješ že sú ako slama? buď neodfarbovať alebo nežehliť a ideálne ani jedno ani druhé ... 😒

autor
25. nov 2025
@biba_18

sama dobrovoľne ich ničíš a sa čuduješ že sú ako slama? buď neodfarbovať alebo nežehliť a ideálne ani jedno ani druhé ... 😒

@biba_18 nie idem uz nechať moju prirodzenú. A prepac, nepáčia sa mi kučery tak preto žehlim no

biba_18
25. nov 2025

ja ti prepáčim, mne je to šumafuk 🙂 len tvoje vlasy nie ...

pralinka25
25. nov 2025
@anonym_autor

@biba_18 nie idem uz nechať moju prirodzenú. A prepac, nepáčia sa mi kučery tak preto žehlim no

@anonym_autor no bude s inou musieť vybrať ci žehliť alebo odfarbovat.
Lebo si ich úplne zničis. Hlavne používajú kvalitné tepelné ochrany keď žehliť. Záleží ako veľmi ich mas zničené.
Pozri si ten olaplex. A hydratačné rady od kvalitných znaciek.

rozculena
25. nov 2025

@anonym_autor ty si si kučeravé dala odfarbiť a ešte si ich aj žehlíš??😨

terina25
25. nov 2025
@rozculena

@anonym_autor ty si si kučeravé dala odfarbiť a ešte si ich aj žehlíš??😨

@rozculena a co? Aj ja mam kucerave,zafarbene a obcas zehlim

biba_18
25. nov 2025

@terina25 ona má ale odfarbené

terina25
25. nov 2025
@biba_18

@terina25 ona má ale odfarbené

@biba_18 aj ja

rozculena
25. nov 2025
@terina25

@rozculena a co? Aj ja mam kucerave,zafarbene a obcas zehlim

@terina25 zafarbené alebo odfarbené? to je rozdiel.kučeravé sú samé o sebe suché a potrebujú špeciálnu starostlivosť.keď sú odfarbené,tak sú suché dvojnásobne a ešte aj žehlené....mamma mia.nech sa autorka nečuduje,že ich má ako slamu,seno,chemlon atď

autor
25. nov 2025
@rozculena

@terina25 zafarbené alebo odfarbené? to je rozdiel.kučeravé sú samé o sebe suché a potrebujú špeciálnu starostlivosť.keď sú odfarbené,tak sú suché dvojnásobne a ešte aj žehlené....mamma mia.nech sa autorka nečuduje,že ich má ako slamu,seno,chemlon atď

@rozculena no ved moja chyba, chcem nechať odrast, len nech to dovtedy aspoň nejako vyzerá

rozculena
25. nov 2025
@anonym_autor

@rozculena no ved moja chyba, chcem nechať odrast, len nech to dovtedy aspoň nejako vyzerá

@anonym_autor tak sa k nim správaj ako ku kučeravým

marlent
25. nov 2025

No takto ti poviem.
Ta ista chyba. Z tmavej na blond..
Vlasy som mala skoro po pas.
Chvíľu po bol problém len to ze boli ako slama.
Po par mesiacoch sa mu začali lámať a padať ale ze brutal.
Takze ostrihať (lebo ta slama bola čoraz "slamovejšia")
To uz boli len take chvisty.
Uz ten vlas je zničený nepomoze ti nič zbytocne vyvalis prachy.
Takze ostrihala som na kraaaatko - nad ramena.
Zafarbila tmavou a nezehlim sa uz cca pol roka.
Nenávidím svoje brckave vlasy ale toto bola proste voľba ze bud budem žehliť a neostane mi ozaj nič na hlave.alebo s tym prestanem.
Zrovna tento tyzden som si vyzehlila po pol roku a vlasy su viditelne zdravšie pevnejšie a hustejšie.

biba_18
25. nov 2025

nerozumiem vobec odkiaľ prišla tá krepá moda že každá chce rovné vlasy… veď kučeravé sú super…

marlent
25. nov 2025
@biba_18

nerozumiem vobec odkiaľ prišla tá krepá moda že každá chce rovné vlasy… veď kučeravé sú super…

@biba_18 ty mas svoje ake?

biba_18
25. nov 2025

@marlent nemám rovné. a dajú sa upraviť na milion spôsobov.. preto nerozumiem tým čo chcú mať rovné vlasy…

marlent
25. nov 2025
@biba_18

@marlent nemám rovné. a dajú sa upraviť na milion spôsobov.. preto nerozumiem tým čo chcú mať rovné vlasy…

@biba_18 vies ono to je vždy tak.
Tie co majú tmavé chcú byť blond. Tie co majú rovné alebo vlnité chcú mat kučery no a my co mame kučery chceme mať rovné 🤣😂

biba_18
25. nov 2025

@marlent nie, neviem, nepoznám to 😏

marlent
26. nov 2025
@biba_18

@marlent nie, neviem, nepoznám to 😏

@biba_18 fakt nie? Ani to ze tuční chcú byť chudší, tí čo nemôžu pribrať by zas boli radi pribratejší.
Ze tí s tmavsiou pokožkou by chceli bledsiu a naopak.
Nehovor ze nepoznáš 🙂🙂

ktobytobolpovedal
26. nov 2025

Odporucam sadu L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Molecular. Pred zehlenim aspon dufam pouzivas na vlasy ochranu pred teplom

autor
26. nov 2025
@biba_18

@marlent ja mam.svoje tmavé a chcela som len melir so svetlejšie hnedou nie úplne blond.
@biba_18 ja som úplný baran, mne sa moje vlasy proste nepáčia kučeravé, vlasy si žehlim roky ,nikdy problém nebol az teraz 🫣

biba_18
26. nov 2025

@marlent nie 😒 viem že niektorí to tak majú, ale podľa mňa je to blbina, vedúca ku vlasom ako slama alebo k poruchám príjmu potravy alebo k celoživotnej závisti a podobne ... proste, nerozumiem tomu ...

marlent
26. nov 2025
@anonym_autor

@marlent ja mam.svoje tmavé a chcela som len melir so svetlejšie hnedou nie úplne blond.
@biba_18 ja som úplný baran, mne sa moje vlasy proste nepáčia kučeravé, vlasy si žehlim roky ,nikdy problém nebol az teraz 🫣

@anonym_autor podobne tiez žehlim od 15 stich. Dokonca rokyyyyy bez tepelnej ochrany. Ale problem
Nastal az teraz.
Co uz poučila som sa 😂🤣

pralinka25
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor akože za.mna vedia byť akékoľvek kučeravé vlasy krásne ked sa o ne správne stara. Dnes už sú na to perfektne prípravky. Chápem ze chceš rovné ale aspoň kým si ich nedáš dokopy by som si našla dobrú kaderníčku co ti spravy super šik strih a budeš sa im venovať ako kučeravým.
Ono ak sú úplne zničené moc tomu nič nepomôže.
Ja som si tak znicila vlasy nesprávnym farbenim cez kovid.
Mne pomohlo trochu ten olaplex hydratácia čistiace šampóny a castejsie olejové zábaly ale reálne stále to nebolo ono až kým som ich úplne priebezne nezostrihala. Trvalo to vyše 2 roky lebo som nechcela ísť na krátko. A nosila som viac vlasy v cope.