Ako opraviť neuspokojivý melír vlasov?
Ahojte, uz to riesim s kadernickou a snazime sa najst termin kedy mozem prist. Uz roky si davam presvetlovat vlasy, stale to bolo technikou balayage ale uz mi zacalo rast vela sivych vlasov tak sme naposledy zvolili melir. Vcera som bola 1.krat na dorabke, v kadernictve som si nic nevsimla a ked som prisla domov manzel uz z dialky mi vravi, ze co mam za ciary na hlave. Pozrela som do zrkadla a vazne. Ten prechod mi brutalne vidno (prikladam foto) a nechcem si ani len predstavit ako budem vyzerat ked zacnem mat odrasty. Hned som pisala kadernicke, ze nie som spokojna ako to vyzera. Tak, ze sa mam za nou znova zastavit ale ze rozmysla, co mi s tym spravi. Melirovat mi to uz nemoze, vraj max pretonuje na trocha tmavsie. Ja sa do toho nerozumiem ale logicky ved ked sa mi to zacne zmyvat tak budem na tom istom. Som nestatna velmi, do kadernictva chodim roky a stale som bola spokojna..je to uznavane a jedno z najdrahsich salonov u nas v meste a preco sa to stale prave mne 😭 ked tu je niekto kto sa rozumie, co by ste s tym robili? Da sa to este nejak zachranit? Je pravda ze ked sa na to teraz pozeram tak ten dorabany jemnejsi melir sa mi paci viac ako velmi husty ale nechcem teraz chodit 2 roky s “ciarami” na hlavne kym mi to neodrastie. Pekny den vsetkym

Zase sa im podarilo zmenit nazov temy🙈
Zas az take hrozne to podla mna nie je. Melir je svetly.
Hlavne mas dlhodobo balayage a terqz do toho melir a pomedzi to odrast a tvoja farba.
Mas peknu svoju farbu, nechala by som to odrast. Aj zafarbenie ti tam urobi svoje, z meliru sa ti to vymyje.
Ja mam teraz po usi svoju hnedu a od usi dole este odfarbene svetle. Hroza ale po porode mi hrozne padali vlasy, tak to obcas u kadernicky dofarbim na tu moju a nechavam si narast svoje
@kitycat mam uz hrozne vela sivych vlasov takze nechat si prirodzeny otien vlasov uz v mojom pripade nehrozi preto sme volili melir, ze sa v tom tie sive vlasy skor stratia a nebudu tak kricat kedze moje vlad su dost tmave
Vyzerá to ako 7 cm odrast z blond vlasov a nie ako niekto, kto prišiel od kaderníčky 🤨 asi to urobila až príliš tenký melír. Už sa nenosia tie hnusné hrubé čiary, ale toto je trochu moc, úplne zaniká v tej tmavšej
No vyzera to ako vyrasteny melir,, ..a to si bola u tej istej kadernícky?
No na prvý pohľad sa mi zdalo,že to je v pohode,ale keď som sa nato zahľadela,tak fakt to riadnu čiaru ti spravila ako taký úsek,veď to mala do stratena spraviť a nie zarovno svetle a zvrchu zarovno tmavšie,len ťažko usúdiť z jednej strany,mala si dať fotku kde to vidno z oboch strán,že aký to má dojem celkový
Keď ti to natonuje hneď sa to zmyje z tých odfarbenych suchých vlasov.No je to vidieť, lebo hore si mala prirodzenú farbu uvidíš čo vymysli

Ja by som do dĺžok dala balayage -nejakú farbu prirodzenú tvojej ale o odtieň tmavšiu nakoľko je ten vlas zosvetleny