Ako osviežiť pleť bez invazívnych metód?
Ahojte, pred 2 mesiacmi som prezila traumu. Povypadavalo mi vela vlasov, velmi som schudla, no a celkovo sa mi to odrazilo na tvari. Farba pleti, elasticita a tak. Nie som velmi zena, ktora chodi po kozmetikach ci si kupuje rozne masky, ani sa mi nechce teda nieco hodiny googlit. Vzdy som si celkom dobre vystacila so zakladnou starostlivostou, nakolko mam sklon pri nevhodnej strave mat podrazdenu kozu. Takze to boli hlavne hypoalergenne pripravky, kremy a pod.
Budem teda rada, ak poradite nieco, co mi vyrazne revitalizuje plet, s minimom vedlajsich dosledkov. Viem ze su rozne chemicke pilingy a pod, ale nechcem tomu vystavit plet, ak ju ma skor citlivu, ani nechcem tyzden behat so zacervenanou obrusenou kozou. Pracujem s klientami.
Co sa vam osvedcilo z tych jednorazovych pripravkov alebo aj procedur na take vyrazne osviezenie, revitalizaciu a "omladenie"?
ja chodim na maderoterapiu tvare
Ahoj, ja som riešila to isté po druhom pôrode. Pleť sivá, unavená a tie vrásky od nevyspatia mi už žiadny krém nezachránil. 😅 Tiež som sa bála, aby som nevyzerala umelo, tak mi v Envy klinike poradili Profhilo. Nie je to výplň, len ti do pár bodov pichnú čistú kyselinu hyalurónovú, ktorá pleť zvnútra 'napije'. Vyzerám proste len oddýchnuto, ako keby som spala 12 hodín v kuse. Za mňa je to top, ak chceš zostať sama sebou, len v lepšej verzii

Ľadová voda, sheet masky, kvalitné hydratačné krémy, tvárová joga a qua sha.