icon

Ako podporiť rast mihalníc?

huginko
1. sep 2024

Ahojte, prosím, mate nejaké tipy, ako pomôcť rastu mihalníc? Všimla som si, akoby som mala vypadnute mihalnice pod okom, normálne sa mi vytvoril malý priestor bez nich... Nevyzerá to dobre. Existuje nejaké sérum? Mam 42 rokov 😉

Strana
z2
ivanka33
1. sep 2024
31majka12
1. sep 2024

@koniarova myslím že je to tam presne napísané ako sa to používa .

koniarova
1. sep 2024

@31majka12 práveže nie je. Preto to píšem. Nikde tam nevidím,ako naniesť na mihalnice. Lebo tým dávkovačom to určite nepôjde. Ale možno len zle čítam.

merlinja
1. sep 2024

@ivanka33 vďaka.

moonlighting
2. nov 2024

Mám skúsenosť s Nanolash aj s ricínovým olejom. Nanolash používam s prestávkami niekoľko rokov. Za mňa spokojnosť 10/10. Ricínový olej som skúšala, ked mi došiel Nanolash, ale nekupovala som ho zámerne, mala som ho doma. Len som ho nevydržala používať dlho, nerobil mi dobre na oči. Nanolash mi vie vydržať rok. Netreba ho používať denne.

bianka33
3. nov 2024

@moonlighting ahoj. Chcela by som vyskúšať to serum Nanolash. Len moje mihalnice sú biedne od prírody, riedke, krátke, svetlejšie. Myslíš, že aj na také by pomohlo? Ďakujem.

koniarova
3. nov 2024

@bianka33 určite by ti to pomohlo. Nanolash som tiež dlho používala. Je perfektný.

moonlighting
3. nov 2024

@bianka33 Práve na také sú určené. Ak by si mala od prírody husté a dlhé, nepotrebuješ Nanolash 😉

bianka33
3. nov 2024

@moonlighting
@koniarova ďakujem, tak vyskúšam. Neviem si predstaviť ako pomôžu tej biede na mojich vieckach, ale presvedčili ste ma 🙂

marca12
3. nov 2024

@huginko Pouzivala som ricinovy olej a teda ziadny vysledok. Za mna blbost. Uz ani neviem na co je dobry,ale nic z toho,co sluboval,nesplnil.

koniarova
3. nov 2024

@marca12 ricinovy olej je za mňa chujovina. Na nič som ho nevedela využiť. Nakoniec som ho využila na mazanie lakťov. 😁

koniarova
3. nov 2024

@bianka33 ale zázrak nečakaj za pár dní. Treba vydržať aspoň mesiac.

bianka33
3. nov 2024

@koniarova jasné, ďakujem 🙂

moonlighting
4. nov 2024

@koniarova Cca 2 týždne už poznať.

Strana
z2