icon

Ako podporiť rast slabých nechtov?

18. okt 2025

Ahojte toto sú moje nechty, viac ako na tuto dĺžku mi nenarastú, hneď sa mi zlomia… užívam aj zinok no nepomáha mi proste ako kúsok vyrastú hneď idú dolu. Umelé nechty nechcem tie som mala naposledy pred 2 r. a nesedeli mi. Vedeli b date podriadiť niečo? Vlastne ani neveim čo 😕

Ako podporiť rast slabých nechtov?
stellarstar
18. okt 2025

Zinok vysadiť a kúp si forcapil tabletky

tenerifka
18. okt 2025

@anonym_autor mne sa potvrdilo, ze ak doplnim zelezo (po silnom menzese), tak mam aj ovela pevnejsie nechty. Inak ich mam podobne ako ty, ale teraz, ked poctivo beriem zelezo denne, tak mi vcelku narastli

autor
18. okt 2025
@tenerifka

@anonym_autor mne sa potvrdilo, ze ak doplnim zelezo (po silnom menzese), tak mam aj ovela pevnejsie nechty. Inak ich mam podobne ako ty, ale teraz, ked poctivo beriem zelezo denne, tak mi vcelku narastli

@stellarstar
@tenerifka železo beriem tiež pravidelne

madeincssr
18. okt 2025

@anonym_autor a co im chyba? Ved su pekne a tvoje 🙂.

autor
18. okt 2025
@madeincssr

@anonym_autor a co im chyba? Ved su pekne a tvoje 🙂.

@madeincssr sú krátke, nevyzerajú vôbec žensky

madeincssr
18. okt 2025
@anonym_autor

@madeincssr sú krátke, nevyzerajú vôbec žensky

@anonym_autor no vyzeraju dievcensky, mlado, ved to je mile.

autor
18. okt 2025
@madeincssr

@anonym_autor no vyzeraju dievcensky, mlado, ved to je mile.

@madeincssr mám 34, nepotrebujem vyzerať dievčensky 😄

kiki68
18. okt 2025

Forcapil je dobry, ale celkovo skus jest vela cvikle, k tomu semiacka napr slnecnice, lanu, sezamu, ovsenne vlocky, pseno, bulgur, potom take veci ako susene marhule, slivky, toto velmi pomoze nechtom a vlasom. To je booster pre zenske telo vobec.

kiki68
18. okt 2025

Inak za mna mas tie nechty pekne, max si daj lak normalny na svoje, ziadne umele pazure. Ano aj na zene po 30 su pekne kratke upravene nechty, mam 40.

autor
18. okt 2025

Na inom svetle nevyzerali až tak zle ale zasa na tomto teraz fotené otras 😄plus krátke nechty mi ešte viac zväčšuju prsty 😬

personality
18. okt 2025
@anonym_autor

Na inom svetle nevyzerali až tak zle ale zasa na tomto teraz fotené otras 😄plus krátke nechty mi ešte viac zväčšuju prsty 😬

@anonym_autor ja mam veľmi silné nechty, čo preto robím neviem 😀
Ako sa stravujes? Ze by to bolo v tom?