Ako používať Retinol, Cerave a vitamín C?

vitamin c si mozes dat rano, na to spf. niacinamide mozes bud rano alebo vecer alebo aj aj a na to retinol.
vitamín C by sa nemal používať s retinolom ani s niacinamidom 🙂 takže vyčistiť pleť potom niacinamid potom retinolove sérum a nejaký hydratačný krém 🙂 keby si dávaš vitamín C tak iba vtedy kedy nepoužívaš retinol a niacinamid...retinol by sa mal iba večer niacinamid môžeš aj ráno aj večer
Este by som dodala, ak si predtym nepouzivala retinol, tak nezacat hned kazdy den, ale tak kazdy 3. cca a casom skratit interval
Ďakujem vám začínam s tým a vôbec neviem ako
@moly09 pri používaní retinolu je velmi dôležité dať si cez deň opalovací krém (SPF). Zo začiatku môže retinol podráždiť pleť, preto si naňho musí trochu zvyknúť. Ale retinol prináša najlepšie výsledky čo sa týka redukcie vráok, takže super voľba 👍
@moly09 to je tiez Retinol ako aj CeraVe. Najprv min jeden a potom druhy. Pozri na oboch koncentraciu retinolu a zacni tym, ktory ma menej %
@tyrkysova_kobyla to je očný krém na vrásky
@moly09 to je v podstate kazdy s retinolom 🙂 nepotrebujes zvlast na ocne okolie a zvlast na tvar. Takze tie dva retinolove pripravky je zbytocne pouzivat sucasne
@tyrkysova_kobyla ktory je lepši prosím
@moly09 cokolvek s retinolom je dobre. Ale zacala by som s tym, co ma mensiu koncentraciu retinolu, pozri popisy produktov
@tyrkysova_kobyla ďakujem vám čiže napr Cerave sérum si mam dať iba večer?
@moly09 ano, retinol iba vecer, na zaciatok nie kazdy den. A kazde rano SPF na tvar
@tyrkysova_kobyla ďakujem vám 😊
@kiwi3 nemyl ju prosím, retinol si ma dávať začiatočník len večer
@marcellka32 hej, napisala som to blbo, ale retinol som mysela len na vecer, jasne, ze nie este na to spf