icon

Ako prebieha manikúra v obchodnom dome?

13. dec 2024

Zeny, chcem si dat pred vianocami spravit manikuru. Na nechty vobec nechodim, nemam teda ziadnu nechtarku a myslim ze uz ani nikoho nezozeniem. Tak ze pojdem jednorazovo na nechty do salonu v obchodaku ktoru robia cudzinci. Prosim vas ako to tam prebieha? Len tam naklusem sadnem si a pockam kym ma oslovia? (Som velky introvert takze si musim ked tak natrenovat co poviem 🤭) Pridem len s fotkou alebo si musim u nich vybrat? Budu mi rozumiet? Byvate spokojne? Dakujem za vase skusenosti

Strana
z2
vroni
14. dec 2024

@ghostsgirl, nuž, asi nechodím k tým správnym. Lebo ani po rokoch nemám s nechtami najmenší problém, čo sa po zahraničnom štúdiu povedať nedalo. Takže moja súkromná štatistika hovorí v prospech vietnamiek proti akože dobrému (vychytenemu) viedenskemu štúdiu. Alebo moje nechtové lôžka nerozoznaju kvalitu a blbo sa zapálili jeden jediný krát práve po "kvalitnom" ošetrení v super sterilnom štúdiu. Ale pripúšťam, že aj v ba sú štúdia, ktoré oblúkom obchadzam.

monikachuda31
15. dec 2024

No ja tiež som sla po dlhej dobe na nechty ku takým a dopadlo to dosť otrasné uz na druhy den mi začal schádzať farba viacmenej za leštenie a spravili mi nechty úplne tenké a za cenu 25 e dorabku a môžeš vidieť ze nechty vyzerajú otrasne

andrea2667
16. dec 2024

Chodím na nechty k vietnamkám do OC a som spokojná ako s kvalitou, tak aj s hygienou a prístupom k zakazníčkam. Cena je jednotná, 25€. A tiež sa ich musím zastať ako komunity, lebo som ešte nepočula, že by niekto z aziatov bol na úrade práce.

marienka1989
16. dec 2024

@svetlonos Máš pravdu: Fórum Poprad, Haanh-Beauty Salon

anouschka5
17. dec 2024

Občas chodím k vietnamcom - som spokojná, nechty vydržia asi 3 týždne - ( ale keďže rastú upravujem si potom sama )

Strana
z2