icon

Ako prejsť z blond na prírodnú hnedú?

veva_ve
Včera o 11:34

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosim poradit ohladom vlasov? Som prirodezene bruneta- mam svetlo hnede vlasy. Chcela som trochu zmenu a tak som si dala urobit balayage a neskor asi o polroka som presla na uplne blond, samozrejme mi to robila kadernicka. Lenze po par mesiacoch som si uvedomila ze ta moja svetlo hneda bude pre mna predsalen najlepsia. Isla som ku kadernicke znova a povedala som jej ze sa chcem vratit na svoju prirodzenu farbu a ze si chcem nechat odrastat vlasy. No ona mi ma celu hlavu dala iba TMAVO hnedu farbu co sa ani vobec neblizilila k mojej prirodzenej. A este je to aj dost flakate. Je toto normalny postup ako sa prechadza z blond na hnedu? Viete mi poradit co s tym alebo je najlepsie to nechat tak a odrastat?
Dakujem.

anonym_3ef8c2
Včera o 11:53

@veva_ve v kaderníctve ti predsa dáva vyberať farbu, ako môže vedieť tvoju pôvodnú farbu keď máš vytiahnutú farbu na blond? Zrejme si si teda zle vybrala alebo ste sa nepochopili. Nechaj ju vymyť, teraz z toho svetlejšiu bez ďalšieho odfarbenia nevytiahneš. Potom keď sa vymyje si ich daj zosvetliť a nechaj odrásť.

veva_ve
autor
Včera o 11:57
@anonym_3ef8c2

@veva_ve v kaderníctve ti predsa dáva vyberať farbu, ako môže vedieť tvoju pôvodnú farbu keď máš vytiahnutú farbu na blond? Zrejme si si teda zle vybrala alebo ste sa nepochopili. Nechaj ju vymyť, teraz z toho svetlejšiu bez ďalšieho odfarbenia nevytiahneš. Potom keď sa vymyje si ich daj zosvetliť a nechaj odrásť.

@anonym_3ef8c2
@anonym_3ef8c2 my sa pozname uz roky cize moju farbu vedela a este som jej aj pre istotu ukazala fotku mojich prirodzenych nech ona vyberie

anonym_9f0075
Včera o 12:12
@veva_ve

@anonym_3ef8c2
@anonym_3ef8c2 my sa pozname uz roky cize moju farbu vedela a este som jej aj pre istotu ukazala fotku mojich prirodzenych nech ona vyberie

@veva_ve zlá kaderníčka. Ja som svojej kaderníčke presne povedala čo chcem, nefarbila ma farbou, ale tonerom a mám rovnaké vlasy ako odrasty. Síce sa toner vymýva rýchlejšie, ale dávať na peroxidované vlasy farbu nie je úplne dobré. Proste zmeň kaderníčku

anonym_e9acbe
Včera o 12:28

@veva_ve Vsak farbu si si mohl aj sama dat,na blond chyta vsetko dobre.

veva_ve
autor
Včera o 12:43
@anonym_e9acbe

@veva_ve Vsak farbu si si mohl aj sama dat,na blond chyta vsetko dobre.

@anonym_e9acbe praveze si myslim ze na blond nechyta vsetko dobre kedze odfarbovany vlas stratil pigment a vsetko sa vymyva rychlejsie a vysledok byva flakaty. Preto som s tym sla ku kadernicke s tym, ze ona bude vediet co s tym.

mimachicha
Včera o 14:03

vyuzi chat gpt a nahraj tam svoju fotku a nech ti urobi varianty s roznym farbami vlasov a rozhodnes sa sama, co sa ti bude najviac pozdavat.. Znama to tak urobila, vybrala si farbu, ukazala kadernicke a ma to super.