icon

Ako prekonať odchlip na gélových nechtoch?

28. jún 2024

Ahojte, prosím, poraďte, ako do utorka prežiť s miernym odchlipom na gélových nechtoch? Viem to nejak prilepiť dočasne? V utorok mám termín na dorábku. Ďakujem

really8
28. jún 2024

Ak sa vies dostat pod tak mozes skusit dat lepidlo na nechty z drogerie. Ak nie tak no jedine zalepit leukoplastom.

selenka7
28. jún 2024

Ja si ho v takomto pripade cely odlupim, mne to strasne vadi, ak sa mi takto odchlipeny zadrhava, napr. pri umyvani vlasov.

autor
28. jún 2024

@selenka7 presne toto mi inak napadlo, ale vraj sa určite toto robiť nemá, preto som do, utorka hľadala inú alternatívu 😀

syslik81
Autor odpoveď zmazal
heni79
28. jún 2024

@syslik81 Tie yiyiy - úplne zle použité v tvojom príspevku, sú desivé! 😲🤦
@autorka Iste tam nedávaj sekundové lepidlo! Radšej daj umelý necht dolu. Aby pod ním nevznikla pleseň, ktorá môže napadnúť tvoj prirodzený necht.

pictbridge
28. jún 2024

@syslik81 super rada. Neodchlipuj narušiš si vlastný. Daj kvapku sekundoveho 🙈🙈 . Bomba . S tým určite nenaruši nič len rozlepta.

pictbridge
28. jún 2024

Ahoj. Som manikerka. Ak môžem poradiť ak to máš veľmi radšej si ho opatrne daj dole, aby si sa neporanila a nestrhla aj so svojím. Ak to veľmi nemáš prelep leukoplastom. Len prosím nepouzivaj žiadne lepidla lebo ti ho bude tvoja manikerka dávať dokopy pol roka. Oslabiš ho a permanentne ti bude gel zhadzovať.

autor
28. jún 2024

@pictbridge ďakujem, dala som si leukoplast, zajtra si naordinujem deň bez upratovania, nejak snáď do utorka vydržím