Ako prirodzene zvýrazniť obočie?
Ahojte, čím si konkrétne zvyraznujete obočie? Najlepšie čo sa dá kúpiť v DM. Ďakujem. Chcem aby to vyzeralo prirodzene ak sa dá 🤣
@vanilkovazmrzka tiež tak. Mam nejakú vysuvaciu ceruzku a z druhej strany kefka
Taká tmavohnedá trojhrotová fixa od S-he, robí také "prirodzene" vyzerajúce čiarky.
Špirála na obočie, z DM
Ja napríklad týmto púdrom od essence pretože neviem asi som vadná ale s ceruzkou neviem pracovať 🤷🏽♀️🤣 kedysi to malo iný obal ale tento mi príde oveľa viac praktickejší + je tam toho toľko že ti príde že sa z toho ani nemíňa ...ale odporučam si kupiť normalny veľký štetec na obočie lebo s tým malým čo je priložený v balení sa nedá normálne manipulovať 😂
Mám brow špirálu ako baby vyššie, ale objednávam si ju z Avonu alebo Oriflame. Výborná vec, rýchla aplikácia a super výsledok. Už som to tu vo fóre viackrát odporúčala.
Mám už 3 roky Pmu obočia, raz za rok refresh. Nekreslim, nedofarbujem, cely rok mám pokoj.
A to som chodila kozmetičke na farbenie každé 2- 3 týždne a dokreslovala
Dlhé roky som používala benefit taky gél, ale teraz používam od essence gél a je super
@denkabemommy presne tu pouzivam aj ja, len iny odtien 👍
Catrice sada na upravu obocia ( tiene), poriadne zafixovat priesvitnym gelom od essence
Ale ja toho na obocie nepotrebujem vela mam ho tmave a huste aj tak
Ďakujem všetkým, idem to preštudovať
@ladybarbora
@mandzula
@denkabemommy baby a obočie máte husté? Keď vám stačí toto? To vlastne zvýrazní tá špirála len chĺpky čo máte,áno?
Ja mam huste a len mi ho zvyrazni.
Ja mam 6 a 1/2 chlpov a aj tie su svetle. Ta spirala krasne zafarbi tie svetle jemne chlpky a obocie vyzera prirodzene a hustejsie. V minulosti som pouzivala ceruzku alebo stetec a pudrovu farbu ale bolo to zdlhave - toto je najlepsie co sa tyka pomer cas a efekt
@mandzula
@ladybarbora ďakujem tak vyskúšam toto...tiež pozerám že už mám len pár chlpov...
A na notino vás vyjde lacnejšie
@denkabemommy ja som toto mala a vôbec to nevyzeralo dobre podľa mňa, kilo farby musela som najskôr tu kefku utrieť aby som presne ako si napísala nemala nutelu na obočí a nedržalo obočie ani tvar nič
@dididudu ďakujem 😉
Čiernou hennou

Ja obycajnou hnedou ceruzkou, ani neviem ci je to original na obocie, alebo na linky, alebo konturka na pery :D proste je hneda, ja len trochu dofarbim a vycesem kefkou. Ale ja mam hunate obocie cize mne staci pridat len trochu farby lebo inak je svetle…