icon

Ako prirodzene zvýrazniť obočie?

2. mar 2025

Ahojte, čím si konkrétne zvyraznujete obočie? Najlepšie čo sa dá kúpiť v DM. Ďakujem. Chcem aby to vyzeralo prirodzene ak sa dá 🤣

vanilkovazmrzka
2. mar 2025

Ja obycajnou hnedou ceruzkou, ani neviem ci je to original na obocie, alebo na linky, alebo konturka na pery :D proste je hneda, ja len trochu dofarbim a vycesem kefkou. Ale ja mam hunate obocie cize mne staci pridat len trochu farby lebo inak je svetle…

kavasmliekom
2. mar 2025

@vanilkovazmrzka tiež tak. Mam nejakú vysuvaciu ceruzku a z druhej strany kefka

ina2405
2. mar 2025

Taká tmavohnedá trojhrotová fixa od S-he, robí také "prirodzene" vyzerajúce čiarky.

frantisska
2. mar 2025

Špirála na obočie, z DM

kiwwik
2. mar 2025

Ja napríklad týmto púdrom od essence pretože neviem asi som vadná ale s ceruzkou neviem pracovať 🤷🏽‍♀️🤣 kedysi to malo iný obal ale tento mi príde oveľa viac praktickejší + je tam toho toľko že ti príde že sa z toho ani nemíňa ...ale odporučam si kupiť normalny veľký štetec na obočie lebo s tým malým čo je priložený v balení sa nedá normálne manipulovať 😂

ladybarbora
2. mar 2025

Takato farba ako spirala. Aplikacia trva minutku 😊

denkabemommy
2. mar 2025

Za mňa toto, prirodzene a jemne zvýrazní. Používam už pár rokov. Nevyzerá ako natreté nutellou

jaja20
2. mar 2025

Mám brow špirálu ako baby vyššie, ale objednávam si ju z Avonu alebo Oriflame. Výborná vec, rýchla aplikácia a super výsledok. Už som to tu vo fóre viackrát odporúčala.

sante81
2. mar 2025

Mám už 3 roky Pmu obočia, raz za rok refresh. Nekreslim, nedofarbujem, cely rok mám pokoj.
A to som chodila kozmetičke na farbenie každé 2- 3 týždne a dokreslovala

mandzula
2. mar 2025

Tymto.

lucia13022023
2. mar 2025

Dlhé roky som používala benefit taky gél, ale teraz používam od essence gél a je super

simsalabim
2. mar 2025

@denkabemommy presne tu pouzivam aj ja, len iny odtien 👍

taktotedanie
2. mar 2025

Catrice sada na upravu obocia ( tiene), poriadne zafixovat priesvitnym gelom od essence
Ale ja toho na obocie nepotrebujem vela mam ho tmave a huste aj tak

autor
2. mar 2025

Ďakujem všetkým, idem to preštudovať

autor
2. mar 2025

@ladybarbora
@mandzula
@denkabemommy baby a obočie máte husté? Keď vám stačí toto? To vlastne zvýrazní tá špirála len chĺpky čo máte,áno?

mandzula
2. mar 2025

Ja mam huste a len mi ho zvyrazni.

ladybarbora
2. mar 2025

Ja mam 6 a 1/2 chlpov a aj tie su svetle. Ta spirala krasne zafarbi tie svetle jemne chlpky a obocie vyzera prirodzene a hustejsie. V minulosti som pouzivala ceruzku alebo stetec a pudrovu farbu ale bolo to zdlhave - toto je najlepsie co sa tyka pomer cas a efekt

autor
2. mar 2025

@mandzula
@ladybarbora ďakujem tak vyskúšam toto...tiež pozerám že už mám len pár chlpov...

zuzanka1390
3. mar 2025

Ja mam svetle obocie a dokreslujem si chlpky touto fixou...vyzera to celkom prirodzene🙂

dididudu
3. mar 2025

Vyskúšala som kadečo ale toto je paráda najväčšia, ono aj ako keby dodá umelé chĺpky alebo ako by som to povedala pekne sa to obočie vycese a drží. Nič sa nerozmaze ani keď si prejdete ani sa neleskne

dididudu
3. mar 2025

A na notino vás vyjde lacnejšie

dididudu
3. mar 2025

@denkabemommy ja som toto mala a vôbec to nevyzeralo dobre podľa mňa, kilo farby musela som najskôr tu kefku utrieť aby som presne ako si napísala nemala nutelu na obočí a nedržalo obočie ani tvar nič

autor
3. mar 2025

@dididudu ďakujem 😉

miamaria
3. mar 2025

Ja si kreslím s touto paletkou

nadchovnik
4. mar 2025

Čiernou hennou