Ako reagovať na direktívne správanie kaderníčky?
Ako by ste reagovali keby sa k vam kadernicka spravala direktivne a nonstop vam tvrdila ze nespravne sedite a nedrzite rovno hlavu? Ja neviem ci, mala zly den, ale citila som sa po jej navsteve uplne znechutena. Bola som u nej druhykrat, prvykrat bola vcelku mila, aj sme zazartovali, ale dnes ako sa spravala to bol nonsens. Mala som pocit ze v akejkolvek teme isla do konflitu a zosmiesnovala ma. Pre predstavu, musela som sediet vystreta ako lata, nohami som nesmela ani pohnut, museli byt vylozene na tom stupienku pred stolickou. Nonstop mi napravala hlavu a instruovala kam sa mam pozerat, robila to sposobom ze som sa neodvazila pohnut ani o centimeter, napokon vyhlasila ze ona takto nedokaze pracovat. Ze proste nesedim dobre, raz som nesedela prilis rovno, poto mi zase tvrdila ze nie som na fenovanie dostatocne usadena v kresle. Pripadala som si miestami ako v skrytej kamere. Snazila som sa jej vyhoviet a celu tu navstevu som sa len sustredila na to ako drzim havu a kam sa pozeram, aby ona bola spokojna. Vybavila ma za 25 min a pri odchode sa na mna ani nepozrela, dovidenia zakricala spoza zasteny ked som platila slecne pri recepcii.V zivote sa mi nestalo, aby som sa takto neprijemne citila v kadernictve, ok, nie vzdy potrebujem ja alebo kadernicka debatovat, mlcat mi nevadi, ale toto direktivne buzerovanie to bolo fakt cez. Nikdy mi ziada kadernicka nepovedaa, ze neviem sedet spravne podla jej predstav v kadernickom kresle a ona preto nedokaze pracovat, wtf. Ved to je totalne absurdne. Ved som tam nesedela vykrivena s nohou za plecom a nekrutila som sa nervozne v kresle ako pubiska. Ked som ztadal odchadzala bola som
na seba nastvana, ze som jej nieco na to nepovedala a ze som
si za tu neprijemu polhodinu este aj slusne zacvakala.
Napis recenziu na fcb a google. To zaboli viac ako priama konfrontacia vo svete sluzieb.
@alenka2101 jj 😄údel napojených vlasov keď to chcem v jeden deň odpojiť nafarbit aj napojiť 😄 normálne sa to robí na dva krát ja si to odsedim ale len raz za 3 mesiace chvalabohu
ja by som sa postavila a bez slova a pozdravu odišla už na začiatku keby
vidím takéto buzerovanie.Finito:slight_smile: nech sa zamyslí.
Napíš jej recenziu, tam sa vyrozprávaj. No a mne príde neschopná, keď nedokáže robiť svoju robotu, keď sa vyhovára na to ako zákazníčka sedí 🤦♀️
ries to recenziou iste sa najdu dalsie nespokojne.. samozrejme je to zena ma svoje dni, problemy etc-ale ty si zakaznik a ona ma pocity ovladat a chovat sa slusne
Ja som raz isla do nakupneho centra do Kliera, proste som nemala inu moznost. Olutovala som to uz v momente, ked som tam vosla. To bolo ako nocna mora, som chcela utiect. Bolo to davno pred kovidom, sedela tam taka znudena pani, co nevedela po slovensky (a ja neviem po ukrajinsky). Takze ide mi umyt hlavu a zrazu len vidim, ze berie nejake ampulky. A je ze to co je? No to vam davam masku, na tie vase vlasy to bude dobre (maska stala 15 EUR. co mi zabudla povedat) a kym som sa zorientovala, tak som to mala slahnute na hlave. Nasledne som jej povedala, ze chcem len skratit dlzky, ukazala som polovicu toho, co som bola ochotna akceptovat ked odstrihne...pozera a ze "No tie vase jemne nekvalitne vlasy, to nepojde" Skoro ma vyvalilo, cely cas komentovala moje vlasy, co su jemne, ale co mam robit? Ona mala take osklbane odfarbene hniezdo na hlave....Nakoniec mi to nejak zarovnala, zaplatila som za "uces" a masku a odisla som. Napisala som aj zle recenzie, boli vymazane.
@nickpick Nemala by sa takto správať. Je to tak, že ona svojim správaním prezentuje ten salón, ak sa správa nepríjemne tak je to jej negatívna reklama. Ja som vyučená kozmetička (momentálne to nerobím) stávalo sa mi, že sa niekto hýbal počas toho ako som robila, mne sa horšie robilo ale nedovolila by som si niekomu povedať že sa mi kvôli nemu zle pracuje, že nevie sedieť. Dá sa aj slušne upozorniť.
@estellas ja som takto bola na mihalniciach a kozmeticka mi vkuse nadavala ze co zmurkam ze ona tak nemoze robit🙄pritom si myslim ze to je prirodzene ze ked si clovek sadne tak tomu oku trva malu chvilku kym sa prisposobi tomu ze tam niekto rype 😬no kazdopadne uz som k nej nesla, lebo bola vyslovene neprijemna cely cas, cena ako bezne v salone pritom to robila doma kde z vedlajsej izby stekal pes vkuse 🤣a to este aj v tej vyhradenej izbe kde pracovala mala chlpy🤦🏻♀️keby som vedela dopredu kam vlastne idem🤣
@nickpick ja tiež nerozumiem prečo si jej niečo nepovedala. Ja som mala podobnú skúsenosť s nechtarkou, ešte v predošlom meste kde som byvala. 2x som u nej bola tiež a cely čas mi rozprávala ako je všetko na hovno a stále sa sťažovala od začiatku, ako som si len sadla na stoličku. Tak som ju po trištvrte hodine upozornila že chápem že má asi zlý deň ale že ja som tu druhý krát a naozaj má nezaujímajú jej problémy, keďže ja to beriem tak, že keď idem na nechty, tak si idem oddýchnuť od starosti a od dalších negativnych veci, čiže to má byt pre mna príjemný zážitok a na to vplýva aj správanie a prístup človeka, ktorý tuto službu vykonáva. Ona to zrejme nepochopila a ešte chcela ísť somnou do konfliktu, tak som jej povedala nech mi dolakuje nechty a odchadzam. Zaplatila som a už som neprišla. Potom mi napisala mesiac, že sa ospravedlňuje že je v obdobi rozvodu s mužom a že ide o jej deti ale ja toto nechcem riešiť na nechtoch. No dôležité je že si to uvedomila že to nebolo prijemne, ale podľa mna skôr jej poodchadzali zákaznícky vďaka jej chovaniu, tak sa ich snažila dostať späť 🤷🏼♀️. Ak to bolo naozaj tak ako pises, mala si sa normálne ozvať a nechať jej takú recenziu, že by jej zle prišlo a hneď by si rozmyslela ako sa bude správať ku klientkam.
@gabika0825 ano, mala som sa ohradit, asi mala dojem, ze sa moze na mne vozit kedze som slabsia povaha, pricom som len slusna a neviem ist s cudzimi ludmi do konfliktu, akurat som si precitala recenzie na ten salon a nejaka pani tam pred 2 tyzdnami pisala cosi velmi podobne ako ja, tak tam prispejem aj ja…
@nickpick ze je to bohorovna krava a ze bola bud spita alebo sfetovana a isla by som okamzite prec.

Co si sa neozvala?