Ako riešiť kaderníka a kozmetiku pri dennej práci?
Ahojte taká otázka na vás. Kedysi som zvykla chodiť na balayage /melír alebo predĺžiť vlasy. Dať si urobiť riasy.. Manikúru. Okay manikúru robia Vietnamci na sídlisku aj cez víkend tak to riešim tak nech nie som úplne ako z jaskyne. Ruky sú základ. Ale riasy mám už len zopár od augusta 😃(mne držia dlhé mesiace riasy odjakživa) vlasy už odrastene. Nemám kedy ísť. Kaderníčku a riasarku som nenašla co robia cez víkendy. A keď už nejaké to voľno mam (už ani nemám minula som poslednú dovolenku) tak nemajú termín. Robím od 7 do 15. Taky melír trvá 3 a pol hodiny (majú to v rezervácii napísané) logicky po 13 už nedávajú žiadny termín. Na riasy detto. Takto budem ešte robiť do konca roka čiže netuším ako sa k tomu dostať, robím tak dočasne. Zaujíma ma ako to riešite keď takto robíte natrvalo. Má to kopec výhod čo si budem. No v tejto stránke som bezradná. Vstávam o pol 5 kebyže mám urobene riasy môžem spať dlhšie. Takto keďže ich je zopár musím ráno oči domalovat. Vlasy nejak upraviť tiež keďže už vyzerajú ako vyzerajú. 😃
kadernicka ta vezme aj po 1 a aj cez vikend ...niektore dokonca aj nedele robia... kozmeticka to iste
Kadernicky bezne robievaju v soboty a mavaju pondelky volne
nedávam si robiť balayage /melír ani predĺžiť vlasy. nemám ani umelé mihalnice. teda by som to zvládla aj po práci. ale ja si beriem dovolenku a robím si voľný deň...
mať tak tvoje problémy...
@anonym_autor mňa tak zaujima koľko trvá napliaskat špirálu na mihalnuce a s čím ti pomôže ina farba na konci vlasov , na úpravu vlasov ráno
Pedikúru a manikúru mám o 17.00, kaderníčku buď tiež tak alebo v sobotu. Ku vietnamcom nechodím.
anonym_autor ja robím do 17.00, ku kadernicke chodievam na 18.00. Nechty, kozmetiku si robím sama.
Fuuuha, a ako to robia tie, co robia do piatej? Normalne. Najdu si kadernicku, kozmeticku, maserku atd., co robi aj vecer. Bezne som ku kozmeticke ci kadernicke chodila aj o 7 ci 8 vecer, u mnohych je to standard.
@anonym_autor kde ty žiješ prosím ťa? Bežne u nás robia kaderníčky a kozmeticky do 18tej, niekde aj do 20tej. Aj v nákupných centrách máš kaderníctva a tie sú otvorené tiež do 20tej alebo 21:00 a dokonca aj celé víkendy. Ako neviem či žijeme na inej planéte my dve alebo je to o tom že sa ľutuješ že kvôli práci akože nemáš čas na nič. Ak je niečo problém pri takejto pracovnej dobe tak jedine úrady, ale aj tie v stredu bývajú do sedemnástej zväčša
@anonym_autor z vymenovaného chodím len ku kaderničke, jeden týždeň robí od 6 do 12, a druhý od 12 do 18, takže bez problémov stíham.
mam salon a klientky rozne, prispôsobím sa im, piatky makam, dnes od 10:00 a skoncila som 20:20🤔
@anonym_autor môj pracovný čas v minulosti bol 9 -18.00, to by som podľa tvojho uvažovania chodila holá, bosá, neostrihana atd
Pobavila si ma ...
Som chlap ale ak by partnerka pouzivala DOVOLENKY na taketo veci silno by som sa zamyslel nad smerovanim zivota.
O pol 5 vstavat koli mihalniciam 🤣 ani za nic . Vlasy si farbim sama konce dam zastrihnut 2x za rok . Pedikuru manikuru si robim vecer . Nemam pocit zeby som vyzerala ako z jaskyne . Mihalnice si dam maskaru raz za cas . Ale tak kazdy ma ine priority. Urcite najdes profesionalky ktore dane sluzby robia aj neskor alebo cez vikend .
No práve som nenašla. Zas nepôjdem hocikde musia mať aspoň nejaké dobré recenzie a tie ku ktorým chodím roky tu pracovnu dobu majú takú ako som písala. Aj co som pozerala rezervácie cez notino alebo bookio (neviem ci takto sa to píše) poobede už ani termíny na výber neboli a ani víkendy
V našom meste väčšina kaderníctiev a salonov robí od 9,00 a večer dlhšie, tiež je možnosť objednať sa na sobotu, nedeľu, ešte nikdy som nepočula, žeby to bol problém.
V obchodných centrách robia vlasy do 21:00, nemám problém vyrobím si, však si zober pol dna dovolenky alebo celý a vybavis čokoľvek nechápem čo vobec riešiš, a niektoré ženy robia aj dlhšie stačí len zistit, na margo tých rias je to otrasné, ale tak nie každý má vkus 😜
To mas v meste len jednu kadrnicku a jednu kozmeticku, co robi riasy?
Aj u nás robia dlhšie na objednávky. Veď si obvolaj a uvidíš či sa niekde dohodneš. Bežne robia ženy minimálne do 3. Či myslíš že si nejaká výnimka čo chudzina robí do 3 😃 veď to máš super dobu kedy ešte máš poobede možnosť sa aj niekde objednať. Čo ženy čo robia do 5 😛
mas uplne luxusnu pracovny dobu neviem kde
zijes ale je uplne bezne ze kadernicky a pod robia aj navecer a cez vikendy treba sa len objednat
@anonym_autor v ktorej hornej dolnej žijete, že nemáte salóny otvorené normálne dlhšie a mnohé aj v sobotu? Si to tam obvolajte, sa mi nechce veriť. Nechty si inak človek vie upraviť aj sám.
No práve som nenašla. Zas nepôjdem hocikde musia mať aspoň nejaké dobré recenzie a tie ku ktorým chodím roky tu pracovnu dobu majú takú ako som písala. Aj co som pozerala rezervácie cez notino alebo bookio (neviem ci takto sa to píše) poobede už ani termíny na výber neboli a ani víkendy
@anonym_autor mam.kadernicku ktora ma vezme o 16kludne na melir na objednavku a som tam do 18 co uz ma oficialne zavrety salon, alebo v sobotu. Xhodim k nej roky, takze neviem odkial si ale hladaj. Osobne s melirom pojdem za nou aj ked by sa odstahovala do susedneho mesta. Ak si vsade jednorazovka, jasne ze mas iba oficialne terminy
Autorka A teda ako u Vás v meste pršia peniaze z neba? A všetci nerobia a chodia ku kaderníčke doobeda? Však jasné, aj kaderníčka alebo kozmetička by radšej robila od 7:00 do 15:00 ale nezarobila by si ani na slanú vodu. Moja napríklad robí od 11tej oficiálne do 19Tej ale vždy vraví že príde domov po deviatej večer, niekedy o desiatej, teda zoberie aj večer. A to má aj muža aj dieťa, ale čo narobí, zbytočne by tam bola od 7mej do 15tej keby nemala ľudí.
@anonym_autor V Eperii Prešov otvorené od 9.00 do 21.00. Určite aj v Maxe, Novume....aj sobotu a nedeľu 👍
@anonym_autor kde ty žiješ prosím ťa? Bežne u nás robia kaderníčky a kozmeticky do 18tej, niekde aj do 20tej. Aj v nákupných centrách máš kaderníctva a tie sú otvorené tiež do 20tej alebo 21:00 a dokonca aj celé víkendy. Ako neviem či žijeme na inej planéte my dve alebo je to o tom že sa ľutuješ že kvôli práci akože nemáš čas na nič. Ak je niečo problém pri takejto pracovnej dobe tak jedine úrady, ale aj tie v stredu bývajú do sedemnástej zväčša
@marsmykkok haha nie všade majú nákupné centrá. Existujú ja malé mestečká...
Moja kozmetička má dni keď robí dlhšie a bežne idem na čistenie alebo obočko po 16:15 keď sa k nej dokotúľam z práce. Kaderníčka ma zobrala už aj v sobotu alebo sviatok (nebola svadobná sezóna tak jej to vyhovovalo) ale to som sa jej ozaj čudovala. Inak si normálne zoberiem deň alebo pol dňa dovolenku. A poviem si že to mám wellnes deň 🙂

@anonym_autor chodim len ku kadernícke a v pohode ma zoberie aj o pól piatej ,jeden deň robi do ôsmej
Hľadaj ,určite robia niekde aj v sobotu,susedné mesto ?