icon

Ako riešiť nadmerné potenie?

23. apr 2025

Ahojte, už od puberty sa nadmerné potim. Ak stojím v autobuse napríklad mám hneď mokré čelo a chrbát. Pod pazuchami a v intímnych miestach sa tiež veľmi potim. Výsledky čo sa týka lekárov mam dobre, proste len patrím k ľuďom čo sa nadmerné potia. Ako to riešite prosím? Je nejaká kozmetika ktorá pomôže trošku? Mám 38 rokov.

doriiis
•
23. apr 2025

Driclor

beatrixx1525
•
23. apr 2025

Ja som to riešila hrudnou sympatektomiou vo vyšných hágoch. Síce to je operácia ktorá porieši len pazuchy a dlane ale mne je aj to obrovská pomoc

sjosa
•
23. apr 2025
@beatrixx1525

Ja som to riešila hrudnou sympatektomiou vo vyšných hágoch. Síce to je operácia ktorá porieši len pazuchy a dlane ale mne je aj to obrovská pomoc

@beatrixx1525 A čo stojí prosím ťa takýto zákrok? Je to moc drahé?

mikella912
•
23. apr 2025

ja pouzivam driclor mne to pomaha minimalne na tie pazuchy, odporučam kupiť cez internet s osobným odberom v lekarni je to lacnejšie, inak mam tiež mokry krk, tvar vlasy, mavam také navaly je to dosť neprijemné hlavne teraz ked sa oteplilo a v lete.

autor
•
23. apr 2025
@mikella912

ja pouzivam driclor mne to pomaha minimalne na tie pazuchy, odporučam kupiť cez internet s osobným odberom v lekarni je to lacnejšie, inak mam tiež mokry krk, tvar vlasy, mavam také navaly je to dosť neprijemné hlavne teraz ked sa oteplilo a v lete.

@mikella912 skúsim a mokrý krk tvár a vlasy ako riešiš? Ja si už ani makeup nedávam a vlasy musím každý deň umývať no ak máš na to nejaku radu veľmi by ma potešila

livsi
•
23. apr 2025

Botox. Pichá sa priamo do podpazušia. Vygoogli si to.

mikella912
•
23. apr 2025

Keď som v práci tak tam mám už aj fen 😐uterák zatiaľ som na nič neprišla kúpila som aj iný prípravok podobný dricloru ktorý je určený na tvár ale neviem teda skôr to podpazušie tam to funguje

madla60
•
23. apr 2025

ja riešim potenie vlasov čelenkou, nosím si ju v taške a keď treba, dám si ju, alebo nosím šatku na krk, aby sa hlavne dotýkala vlasov na zátylku, vpredu krk musím mať voľný.

beatrixx1525
•
24. apr 2025
@sjosa

@beatrixx1525 A čo stojí prosím ťa takýto zákrok? Je to moc drahé?

@sjosa ja som neplatila absolútne nič. Mala som výmenný lístok od kožnej lekárky, len ja som tam mala aj viac zdravotných dôvodov na to prečo nemôžem botox a plus ani chémia/kozmetika nepomáhala, vyšetrenia hormónov aj štítnej žľazy boli v poriadku čiže toto už bolo ozaj také to posledné možné riešenie. Inak tú operáciu tam robí veľmi skúsený doktor, myslím že on je tam aj primár na oddelení, s ním som pred operáciou telefonicky konzultovala čo a ako a aj po operácii prišiel za mnou osobne vysvetliť mi niektoré veci a komplikácie čo nastali. A to má pán doktor ozaj čo robiť a nezastaví sa celý deň, čiže aj ten prístup je tam dosť nadštandard oproti slovenskému priemeru.

brassfoolness
•
20. mar 2026

Absolutny zaklad je Keto (Carnivore) dieta jest bielkoviny a zdrave tuky a skoro ziadne cukry a sacharidy (a uz absolutne nie kofein a alkohol) toto je nutnost a potom najsilnejsie antiperspiranty ake sa daju dostat to by malo stacit pri tejto diete (ine vyhody keto diety clovek nema hlad neskace mu inzulin a usetri za zubara kedze cukry a sacharidy su zivna poda pre bakterie) - toto mne pomohlo a to som mal hardcore stav dalsie plus je zdrave schudnutie a lepsia postava.