icon

Ako riešiť vráskavý krk v strednom veku?

Dnes o 19:29

Pomoc, zeny, ma. 41r, normalnej, skor chudsej postavy a minule som si vsimla, ze sa mi suveri krk. Co s tym? Pomoc. Ja take nechcem.. 🤦‍♀️

anonym_a7baca
Dnes o 19:30

Šikovný plasticky chirurg to vyrieši

anonym_7476d0
Dnes o 19:41

@anonym_autor Začne to krkom, potom ovisnú prsia, brucho, zrednú vlasy.... treba sa s vekom zmieriť. Človek nemôže vyzerať furt na 25.

anonym_801ff2
Dnes o 19:45

@anonym_autor ja som si to teraz tiež všimla, keď sa otocim a tá koza na krku sa ‘zosuveri’ a na dekoltu sa mi už urobila vráska medzi prsiami.Mam 45 roku a kremujem o dušu😊Niekedy sú dni, keď je koza na krku vypnutejsia, ale ja nie som chudá, mám 68 kg pri výške 165cm, čiže u mňa je ešte dosť tuku😊

anonym_3f3ce4
Dnes o 19:48

@anonym_autor starneme, moja, starneme...

biba_18
Dnes o 20:03

rolákom 😒

anonym_e2e59a
Dnes o 20:10

Masirovanie vygoogli si presne ako,a kremovanie
No starnutie nezastavis tak ci tak ;) Ale pre svoj lepsi pocit, to ja robim :D

anonym_565848
Dnes o 20:11
@biba_18

rolákom 😒

@biba_18 alebo satkou

anonym_991d49
Dnes o 20:31

@anonym_autor to mas dost skoro vraskavy krk. asi si vyrazne chuda.

autor
Dnes o 20:39
@anonym_801ff2

@anonym_autor ja som si to teraz tiež všimla, keď sa otocim a tá koza na krku sa ‘zosuveri’ a na dekoltu sa mi už urobila vráska medzi prsiami.Mam 45 roku a kremujem o dušu😊Niekedy sú dni, keď je koza na krku vypnutejsia, ale ja nie som chudá, mám 68 kg pri výške 165cm, čiže u mňa je ešte dosť tuku😊

@anonym_801ff2 cim kremujes? Neni to skor dehydrataciou?

autor
Dnes o 20:40
@anonym_991d49

@anonym_autor to mas dost skoro vraskavy krk. asi si vyrazne chuda.

@anonym_991d49 nosim S/M. Taka normalna..

autor
@anonym_e2e59a

Masirovanie vygoogli si presne ako,a kremovanie
No starnutie nezastavis tak ci tak ;) Ale pre svoj lepsi pocit, to ja robim :D

@anonym_e2e59a cim kremovat?

autor
@anonym_3f3ce4

@anonym_autor starneme, moja, starneme...

@anonym_3f3ce4 🤦‍♀️😁ja sa citim na 25🫣

autor
@anonym_801ff2

@anonym_801ff2 cize mam pribrat?🙈🫣😁

rozculena
Dnes o 20:43
@anonym_autor

@anonym_801ff2 cize mam pribrat?🙈🫣😁

@anonym_autor ani to ti nepomôže,potom je krk hrubý,široký,dvojitá brada...proste s krkom neurobíš nič,podľa krku zistíš,že je žena stará,aj keď má 5x lifting tváre...

anonym_9129c6
Dnes o 20:54

S krkom nespravíš nič. Tiež mám 40 a všímam si, že vrásky na krku sa dosť zhoršili. To je prvé, čo si všimnem na plastikových kráskach, majú síce botoxové čelo a výplne, ale na krku vek nezaprieš. Všimni si Studenkovú alebo Vondráčkovú. Aj Belohorcová má krk ako stará korytnačka

anonym_801ff2
Dnes o 20:58
@anonym_autor

@anonym_801ff2 cim kremujes? Neni to skor dehydrataciou?

@anonym_autor kúpila som si ricínový olej a teda pijem veľa vody, takze to nebude dehydraciou.A vždy cistim krk, dekolt denne s nivea Q10 už roky, používala som aj tretinon chvíľku.Ale vek nezastavíme.Dost si všímam ženy v mojom veku a veľa z nich má hlboké vrasky na dekoltu a tie chudsie majú už ten krk zosuvereny.Ja nosím velkost M/L a snažím sa schudnúť na M😊 a ešte som si kúpila take nálepky na krk, tak občas použijem 😊