Ako riešiť vráskavý krk v strednom veku?
Pomoc, zeny, ma. 41r, normalnej, skor chudsej postavy a minule som si vsimla, ze sa mi suveri krk. Co s tym? Pomoc. Ja take nechcem.. 🤦♀️
@anonym_autor Začne to krkom, potom ovisnú prsia, brucho, zrednú vlasy.... treba sa s vekom zmieriť. Človek nemôže vyzerať furt na 25.
@anonym_autor ja som si to teraz tiež všimla, keď sa otocim a tá koza na krku sa ‘zosuveri’ a na dekoltu sa mi už urobila vráska medzi prsiami.Mam 45 roku a kremujem o dušu😊Niekedy sú dni, keď je koza na krku vypnutejsia, ale ja nie som chudá, mám 68 kg pri výške 165cm, čiže u mňa je ešte dosť tuku😊
@anonym_autor starneme, moja, starneme...
Masirovanie vygoogli si presne ako,a kremovanie
No starnutie nezastavis tak ci tak ;) Ale pre svoj lepsi pocit, to ja robim :D
@anonym_autor to mas dost skoro vraskavy krk. asi si vyrazne chuda.
@anonym_autor ja som si to teraz tiež všimla, keď sa otocim a tá koza na krku sa ‘zosuveri’ a na dekoltu sa mi už urobila vráska medzi prsiami.Mam 45 roku a kremujem o dušu😊Niekedy sú dni, keď je koza na krku vypnutejsia, ale ja nie som chudá, mám 68 kg pri výške 165cm, čiže u mňa je ešte dosť tuku😊
@anonym_801ff2 cim kremujes? Neni to skor dehydrataciou?
@anonym_autor to mas dost skoro vraskavy krk. asi si vyrazne chuda.
@anonym_991d49 nosim S/M. Taka normalna..
Masirovanie vygoogli si presne ako,a kremovanie
No starnutie nezastavis tak ci tak ;) Ale pre svoj lepsi pocit, to ja robim :D
@anonym_e2e59a cim kremovat?
@anonym_autor starneme, moja, starneme...
@anonym_3f3ce4 🤦♀️😁ja sa citim na 25🫣
@anonym_801ff2 cize mam pribrat?🙈🫣😁
@anonym_801ff2 cize mam pribrat?🙈🫣😁
@anonym_autor ani to ti nepomôže,potom je krk hrubý,široký,dvojitá brada...proste s krkom neurobíš nič,podľa krku zistíš,že je žena stará,aj keď má 5x lifting tváre...
S krkom nespravíš nič. Tiež mám 40 a všímam si, že vrásky na krku sa dosť zhoršili. To je prvé, čo si všimnem na plastikových kráskach, majú síce botoxové čelo a výplne, ale na krku vek nezaprieš. Všimni si Studenkovú alebo Vondráčkovú. Aj Belohorcová má krk ako stará korytnačka
@anonym_801ff2 cim kremujes? Neni to skor dehydrataciou?
@anonym_autor kúpila som si ricínový olej a teda pijem veľa vody, takze to nebude dehydraciou.A vždy cistim krk, dekolt denne s nivea Q10 už roky, používala som aj tretinon chvíľku.Ale vek nezastavíme.Dost si všímam ženy v mojom veku a veľa z nich má hlboké vrasky na dekoltu a tie chudsie majú už ten krk zosuvereny.Ja nosím velkost M/L a snažím sa schudnúť na M😊 a ešte som si kúpila take nálepky na krk, tak občas použijem 😊
@anonym_autor tomu sa hovorí morčacia koža, tej sa nezbavis žiadnymi mastickami
Ozaj dievčatá, viete, prečo sa ženám po štyridsiatke už nehovorí sliepka, ale morka?
No ,lebo rozum ten istý, ale riť väčšia.....🦃
Majte pekný deň!
@anonym_autor tomu sa hovorí morčacia koža, tej sa nezbavis žiadnymi mastickami
Ozaj dievčatá, viete, prečo sa ženám po štyridsiatke už nehovorí sliepka, ale morka?
No ,lebo rozum ten istý, ale riť väčšia.....🦃
Majte pekný deň!
@2691 ja som praveze chudsia ako v 25ke🤣

Šikovný plasticky chirurg to vyrieši