icon

Ako riešiť vyrážky na čele pred svadbou?

t1nusa
30. máj 2025

Ženy prosím o radu - o týždeň ma čaká svadba a vyhádzalo sa mi čelo, doslova to vyzerá ako taká krupička… potrebujem poradiť čo si na to dať, aby sa mi to aspoň trochu zmiernilo… kozmetiku mám vyše roka rovnakú (používam Mary Kay a som s ňou spokojná), ale mala som náročné obdobie zdravotne tak predpokladám, že to je spôsobené hormónmi a stresom… Ďakujem za každú radu 🫶🏻

t1nusa
autor
30. máj 2025
cukroska
30. máj 2025
@t1nusa

@t1nusa Neboj sa dobrá vizážistka si s tým hravo poradí a urobí ti taký dokonalý makeup, že nebude vidieť nič. Veď nič nevidieť. A za týždeň možno budeš mať čelo akl bábika. Uži si svadbu.

t1nusa
autor
31. máj 2025
@cukroska

@t1nusa Neboj sa dobrá vizážistka si s tým hravo poradí a urobí ti taký dokonalý makeup, že nebude vidieť nič. Veď nič nevidieť. A za týždeň možno budeš mať čelo akl bábika. Uži si svadbu.

@cukroska práveže je to vidieť dosť, preto som si pýtala radu 🙃

bielasovicka
31. máj 2025
@t1nusa

@t1nusa skus ísť do lekárne, tam ti poradia niečo.

gabikaa96
31. máj 2025

Dá sa kúpiť taká lokálna starostlivosť na vyrážky, tiež mám dosť často takúto krupičku na čele, teraz mám z Dm taký gél, dáva sa iba tam kde sú vyrážky,za 2-3dni mi vždy zmizne

cukroska
31. máj 2025
@t1nusa

@t1nusa Podľa mňa šikovná vizážistka si s tým hravo poradí. Na fotke to je v pohode.
Nebij sa budeš krásna 😊

t1nusa
autor
31. máj 2025
@gabikaa96

Dá sa kúpiť taká lokálna starostlivosť na vyrážky, tiež mám dosť často takúto krupičku na čele, teraz mám z Dm taký gél, dáva sa iba tam kde sú vyrážky,za 2-3dni mi vždy zmizne

@gabikaa96 vieš mi napísať presný názov prosím?

gabikaa96
31. máj 2025
@t1nusa

majloo
2. jún 2025
@t1nusa

@t1nusa Inak mozno ako doplnok by som skusila akekolvek serum s obsahom Niacinamidu, velmi rychlo vie akoby vyhladit a aj zjednotit ton pleti. Kudne aj nejaky z Dmky, maju tam toho na mraky.

trisha_r
5. jún 2025

@t1nusa mne pomáha zihlavovy čaj , tiež mám zinkove sérum, AHA/BHA sérum a bioretinolove sérum. Nie som nikdy bez vyrážky,ale radšej jedna ako milión. Najväčšiu zmenu urobí čaj. Vyskúšaj