icon

Ako riešiť ženské ochlpenie na tvári?

Dnes o 10:55

Ahojte žienky ako ste sa vyrovnali s ochlpením na brade ? Lebo ja to beriem tragicky otehotnela som ale pred otehotnením som chodila na laser tak som bola uz spokojnejšia ale teraz to na mne zase dolieha nemá ich veľa že ich vidno lebo som videla už aj horšie že ženy si normálne s toho nic nerobia a majú to normálne zarastené, ja si to trham skoro každý deň ale čo je na Tom najhoršie ja sa cítim ako keby ľudia sa mi pozerajú len tam chápete čo tím myslím nechcem ísť medzi ľudí lebo sa hanbím a ako hovorím nemám to vôbec zarastené lebo si to trham , kto to má podobne ?

anonym_977bf4
Dnes o 11:07

nemam ziadne ochlpenie na brade a nepoznam ziadne zeny co maju

anonym_662900
Dnes o 11:15

@anonym_autor ved si to vydepiluj a mas vybavene. Nechapem,co riesis

anonym_f0ac74
Dnes o 11:22

Ini ludia si to na tebe nevsimaju. Ja sama mam chlpy na brade, trham si ich a ked sa rozpravam s inou zenou ani mo nenapadne pozerat jej na bradu ci ma/nema. Ak chodievas na laser tak potom by si mala mat uz zredukovane mnozstvo a je to skor tvoja psychicka zataz. Teraz pocas tehotenstva a po porode moze vplyvom hormonov narast viac chlpkov ale tie len vytrhas a ked budes moct pojdes na laser opat. Inak, odporucam domaci IPL laser Braun. Ja som chodievala na laser na nohy a pomohol len na par tyzdnov, tak som si kupila domaci a mozem sa s tym blikat kedy chcem a kde chcem. A dost € som tak usetrila. A mne funguje.

anonym_d188b1
Dnes o 11:24

Tiež si trhám pinzetov tie čo vidím.Mám na brade bradavičky(2),tam to pekne vidím.Ale pod bradou čo nevidím neriešim.Tiež som rozmýšľala nad depilkou ale vraj to bolí😂

anonym_aa4273
Dnes o 11:31

@anonym_autor trham pinzetou za deň to nemôžeš mať nárastene

jazula
Dnes o 11:35

Tiež mám také 2 ložiská na brade, aj mi moja endokrinologička robila testy na hladinu hormónov mužských, ale všetko ok. Niektoré ženy to tak skrátka geneticky majú…. Riešením je pinzeta, keď nestíham tak žiletka a mám doma aj ten Phillips depilačný, ale efekt som nevidela.
A hlavne nastaviť si v hlave že ok, tak ja mám toto. Iné ženy majú iné veci, ktoré sú pre ne citlivá téma a až príliš ich samé na sebe riešia. Drž sa a hlavne nech ste s bábom zdravé 🤗

anonym_f07674
Dnes o 11:55

@anonym_autor mám PCO a ochlpenie na tvári poriadne. Nedá sa to nijako ovplyvniť a teraz po 40tke sa to ešte zvýrazňuje. Trhám pinzetou, nad ústa používam depiláciu voskom, ale nijako to nehrotím a rozhodne sa za to nehanbím. Nespravila som si to sama, úplne riešiť sa to nedá, urobím čo môžem a fungujem normálne.

lasona
Dnes o 12:11

Depilujem si, chodíš ku mne zeny co maju velmi viditeľné ochlpenie a depilujem ho filmovym voskom. Vydrzi to celkom dost

tilly
Dnes o 12:25

To sú hormóny. Chodím aj na laser a aj to musím depilovať