icon

Ako rozpoznať originálnu kozmetickú masku?

petrastrbanikova
31. mar 2025

Baby kúpila som si tuto masku ako original ale nie som si istá či je to naozaj tak..krabičku nemám tu som žiaľ už vyhodila .vedela by niektora poradiť dakujem

Ako rozpoznať originálnu kozmetickú masku?Ako rozpoznať originálnu kozmetickú masku?Ako rozpoznať originálnu kozmetickú masku?Ako rozpoznať originálnu kozmetickú masku?
nyusika
31. mar 2025

kde si to kupila ?

petrastrbanikova
autor
Odpoveď bola odstránená
kitycat
31. mar 2025

Preco to riesis ked uz si to od nej kupila?

nyusika
31. mar 2025

@kitycat presne to som isla napisat

vevesh
31. mar 2025

Neviem o tom, ze by sa kozmetika fake-ovala. Vsak staci pozmenit velkost ci styl pismena a je novy produkt....🤔🤔a tiez, aj ak by slo o fake, co s tym uz po kupe chces robit....🧐

petrastrbanikova
autor
31. mar 2025

@kitycat lebo stále čosi googlim a vidím tie masky pod ceny tak mi teraz až napadlo či to nemoze byt fake aj keď som ho kupovala ako original. Ak by to nebol original tak si to určite dávať na vlasy nemienim preto má to zaujíma

kitycat
31. mar 2025

@petrastrbanikova tak to rovno vyhod a kup si original 🥲

petrastrbanikova
autor
31. mar 2025

@kitycat preto sa pýtam či náhodou niekto nevie. Áno kúpim si zase další “možno “original 🤷‍♀️ ak nikto nebude vedieť poradiť

melanta
31. mar 2025

@petrastrbanikova
Áno kúpim si zase další “možno “original

Stačí, ak budeš nakupovať od overených predajcov a nie od hocikoho aby si ušetrila. Potom nebudeš musieť toto riešiť. Ja by som si to na vlasy nedala, ale ja by som žiadnu kozmetiku nekupovala od iného ako overeného predajcu. Kúp si to priamo od K18 alebo od overených predajcov predávajúcich kozmetiku do kaderníctiev alebo od predajcov ako Alza, Douglas a podobne.

mareen1
Autor odpoveď zmazal
maxik24
31. mar 2025

@mareen1 nevyzera, ani zdaleka. Ja to jasny fake, viditelny na prvy pohlad 🙏

petrastrbanikova
autor
31. mar 2025

@maxik24 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂som bola taká 50:50 teraz už mi to je jasne 😒

procrastique
31. mar 2025

Na tom, čo mám ja doma je iný font písma zozadu.

ketrin1984
31. mar 2025

@petrastrbanikova
Ono hoci by aj to bol original,nikdy nevies ako bol skladovany,ci na to nepieklo slnko a pod....Takisto dopravcovia jazdia aj v mrazoch aj v horucavach a nikdy nevies.Niektore zlozky su haklivejsie,ine nemusia.

petrastrbanikova
autor
31. mar 2025

@ketrin1984 veď áno to som sledovala tiež pri iných produktoch . Keď ja už neviem kde mám vôbec kupovať to je problém 🙈mala som sampon napr. Od kevin murphy od kadernícky bol hustý kúpila som ten istý sampon priamo z ich stránky kevin murphy a je o dosť redší 🫣

ketrin1984
31. mar 2025

@petrastrbanikova
Prejst na lacnejsie znacky,kde nehrozi fake.A pri problemoch s vlasmi radsej skocit na kozne a nechat si poradit tam.

ketrin1984
31. mar 2025

Alebo v kamennej lekarni nakupovat.

petrastrbanikova
autor
31. mar 2025

@ketrin1984 na kožné no už len tam 🙈🤣tam každému to iste dávajú a nič z toho (bola som tam viem) . Ako som si zmenila značku som spokojná neviem prečo by som mala prechádzať na lacnejšiu🤷‍♀️sampony a vlasovu kozmetiku mi odporučila trichologicka takze nebudem určite špekulovať . Iba čo potrebujem je fakt že overených predajcov

lalu_sk111
31. mar 2025

@petrastrbanikova ja som si objednala Paul Mitchell šampón a kondicionér z Notino a už nikdy viac. Vo vlasovej kozmetike je to riskantné. Ja neviem, pre aké trhy to bolo robené ale konzistencia aj farba iná a hlavne pocit na pokožke. Ja som mala produkty predtým z kaderníctva, preto som to vedela porovnať

petrastrbanikova
autor
31. mar 2025

@lalu_sk111 áno z Notino som pocula že tam je dosť zlých veci preto ani odtiaľ by som take veci určite nekupovala 🫣žiaľ je to ťažké v dnešnej dobr človek by aj príplatil a priplati a aj tak kúpi zle 😒

petrastrbanikova
autor
1. apr 2025

@maxik24 prosím ta Glamot sk alebo bezvavlasy su overené dobre stránky kde by som ju mohla kúpiť?alebo kde by si ju kúpila ty?dakujem

maxik24
1. apr 2025

@petrastrbanikova nepoznam tie stranky, nakupujem vzdy priamo z oficialnej stranky, nepouzivam prepredajne. Ale tuto znacku nie. Urcite som ale ostrazita a overujem si, nemam peniaze len tak na vyhadzovanie, cize ozaj takto kde kade a na vinted akoze original, to vobec 🙏cize tak popozeraj, oficialnou cestou