icon

Ako sa hojí piercing v pupku? Skúsenosti a tipy

11. okt 2024

Ahojte žienky ,tie ktoré máte piercing v pupku. Ako dlho sa vám to hojilo? Aký bol priebeh ? Viem každý je iný,každemu sa to inak hojí..ale chcem len vedieť pretože nad tým rozmýšľam že čo ma čaká ..ďakujem krásne.

faasx
•
11. okt 2024

Ja som v tom čase chodila na gymnastiku …to sakra bolelo.. . Ale zahojilo sa to pekne, ak robíš to, čo robiť máš 😉 nemáš sa čoho obávať..
Nepamätám si, že koľko to trvalo, ale viem, že sa to zahojilo rýchlo.

katarinaba
•
11. okt 2024

Pupok sa hoji dlho. Aj pol roka. Aj ked sa zda, ze je v pohode, nie je. Mne sa napr. po nejakych 4 mesiacoch relativneho pokoja zapalit, opuchol. Musela som si dat atb mast. Ale po dvoch dnoch bol v poriadku. On z vonku vyzera zahojeny, ale v nutri to trochu trva.

sashka22
•
11. okt 2024

Neskutočneho 3/4 roka a to som mohla dezinfikovať stále, vždy zapálené. Potom som to vzdala

natassa2
•
11. okt 2024

uff nech neklamem asi 8 mesiacov kym to bolo tip top 🙈

katpizur
•
11. okt 2024

kamoske to kazal gynekolog v tehotenstve vybrat. takze zvaz aj tieto veci 🙂

tina1549
•
11. okt 2024

hojilo sa mi to skoro hádam aj rok, stále svrbelo a bolo treba čistiť. Potom som ho mala asi další rok max dva a teraz mam navždy dieru v pupku bez náušnice :D

gypsomilka
•
11. okt 2024

Neviem kolko presne tak 3-5m to bolo asi. Ja som si to dala na leto urobit a vobec mi nepomahalo slnko,voda,bazen atd. Chvilu som si myslela ze sa to ani nezahoji.