Ako sa starať o pleť po päťdesiatke?
Dobry deň, prosim o radu hlavne na zaklade reálnych skúseností ako sa starať o pleť tváre, krku a dekoltu v 50+ veku pre kvalitu pleti : na tvári s tzv. "T zónou" s vyraznymi mimickymi vráskami na čele, v okolí úst a pier , ďalej so suchou a ochabnutou kožou v oblasti krku a s výraznými vertikalnymi vráskami na koži v oblasti dekoltu.
Máte v 50+ takéto problemy ?
Vopred ďakujem za podelenie sa o skúsenosti.
SaMa
@mojesteniatka ako si sa doteraz starala o plet.Myslim, že veľa je v genetike, hydratácie a starostlivosti po cely čas.Nezabudaj SPF denne,, peptidy, hydratovat..skús kliniku a poradia ti.Po 50+ už vidno známky starnutia, Čo si všímam v okoli, tak plnšie ženy sú často bez výrazných vrasok.
Zacat prikladat hlinu ...
"s vyraznymi mimickymi vráskami na čele, v okolí úst a pier , ďalej so suchou a ochabnutou kožou v oblasti krku a s výraznými vertikalnymi vráskami na koži v oblasti dekoltu."
toto su proste znaky staroby a na starobu nie je liek. Skor ci neskor sa zmieris, ze mladost je uz prec.
Rozprávajú sa dve priateľky v zrelom veku:
„Počuj, ako to robíš, že máš v päťdesiatke stále taký hladký dekolt a krk bez jedinej vrásky? Používaš retinol, drahé séra, alebo chodíš na botox?“
„Áno, presne tak, používam stopercentne účinné prírodné sérum.“
„Naozaj? A ako sa volá?“
„Volá sa Zlá nálada môjho muža. Vždy, keď ma vytočí, tak takto napnem krk, zatnem zuby a hodinu držím hlavu hore, aby som naňho nemusela kričať. Lepší lifting zadarmo nikde nekúpiš!“
Dermatológ vyšetruje staršiu dámu a uznalo hovorí:
„Pani lanská, musím vás pochváliť. Na váš vek máte okolo očí len minimálne vrásky. To sú určite tie povestné vrásky od smiechu, však?“
Dáma sa pousmeje:
„Pán doktor, kiežby. To mám z toho, ako každé ráno žmúrim do zrkadla a snažím sa prečítať tie mikroskopické návody na krémoch proti starnutiu!“

Zájdu si na kliniku v tomto veku nič iné neostáva,treba injekčne alebo prístrojovo zacat stimulovať kolagén a botox