icon

Ako sa účinne prefarbiť z tmavej na blond?

kajda2211
5. aug 2024

Odfarbenie celej hlavy na niekoľko x ?
Premelirovanie niekoľko krát s odstupom času
Alebo baleyage ? (Tu ma ale milia tmavší vrch)

1bambinko1
5. aug 2024

@kajda2211 porad sa s kadernickou. ja by som isla na zaciatok tou druhou cestou cez premelirovanie.

lakebabe
5. aug 2024

@kajda2211 kaderníčka ti povie najlepšie podla toho aké máš vlasy aj kvalitou aj odtieň

timea301196
5. aug 2024

Určite ti povie kaderníčka. Ja som sa roky farbila načierno ale rozhodla som sa na svoju prirodzenú farbu. Tak som sa ne farbila 2 roky farbami odrastá úplne celá do svojej pôvodnej dĺžky ale rýchlo mi rástli vlasy. Samozrejme som zase za túžila po zmene takže som šla za kaderníkom a urobil mi baleyage Na svoju prirodzenú farbu

hefo
5. aug 2024

Ak je pôvodná farba veľmi tmavá, tak aj farba tváre a celkovo črty budú tomu asi odpovedať. Niekedy potom ten blond vyzerá tragikomicky.

flientica
5. aug 2024

@kajda2211 len nie peroxidom 🙏 kedysi som mala hnedu,mahagonovu rubinovu cervenu a dnes som blond. ale chcelo to postupne zosvetlovanie takze isla som aj cez rysavu a jahodovu blond.

sintra
5. aug 2024

najlepsie postupnym melirovanim. Ak chces ist napr. zo 4 na 8.

nika_val
5. aug 2024

@kajda2211 vyber si podľa toho ktorý efekt na vlasoch sa ti páči najviac pretože na všetky tri techniky čo si napísala sa používa rovnaký produkt len je rozdiel v nanášaní odfarbovacieho produktu 🙂