Ako sa účinne vysporiadať s nadmerným potením?
Nadmerné potenie - antiperspirant
Dobryden poradíte mi? Už neviem čo vyskúšať
Driclor používam roku - v zime nie. Od konca jari celé leto. Len pozor, raz za 5 dní, nie veľa - potom by ste mali podráždené podpazušie.
Driclor je super. I ked ze vraj ked sa prestanete potit napriklad pod pazuchami tak sa zacnete viac potit inde. Stitnu zlazu a tieto veci zdravotne mate v poriadku?
Odporucam vsetkymi desiatimi Spiridea Forte Deo, vhodny na kazdu cast tela, ziadne drazdenie a vysusanie a efekt vyborny.
driclor alebo ak mas € tak botox
@anonym_autor botox, vyriešilo to všetky moje problémy
@anonym_autor zmenit stravu a precistit telo
@anonym_autor tak v prvom rade vek. Mozu to byt aj navaly.
@anonym_autor tak s týmto mam aj ja problém. Ale len v lete. Par rokov už používam driclor, ale tento rok ako keby mi už nezaberal. A najhoršie natom je, že je to aj cítiť. Ten pot. Som už zúfalá z toho. Keby niekto mal nejaký návrh, budem rada. 🫣
Odporucam vsetkymi desiatimi Spiridea Forte Deo, vhodny na kazdu cast tela, ziadne drazdenie a vysusanie a efekt vyborny.
@anavixy mala som minulý rok problém spravili sa mi hrcky pod pazuchami dávala som si eucerin tak skúsim tento 🙂
@anonym_autor tak v prvom rade vek. Mozu to byt aj navaly.
@tykat mam 33 Rokov
@anonym_autor nedojčíš?
@lenkakravcova nie kojila som rok a pol dozadu
@lenkakravcova nie kojila som rok a pol dozadu
@anonym_autor hm, tak to máš zvláštne. Neskúšala si si u lekárky dať urobiť hormonálnu profil? Či nemáš vysoké tie hormóny, čo sa vylučujú práve pri dojčení. Lebo vtedy sa ženy strašne potia. Aj viac, aj silnejšie.
Ideálne by bolo identifikovať príčinu a odstrániť, ale zdravotníctvo málokedy pomôže v tejto oblasti. Určite by mala pozitívny efekt aj úprava stravy a pitného režimu.
A v súvislosti s údržbou... Holíš alebo depiluješ? Ak depiluješ, tak strojčekom, voskom alebo cukrovou pastou? Každému vyhovuje niečo iné a možno by Tvoje telo reagovalo lepšie na inú formu údržby.

Driclor