icon

Ako sa účinne vysporiadať s nadmerným potením?

18. júl 2025

Nadmerné potenie - antiperspirant
Dobryden poradíte mi? Už neviem čo vyskúšať

doriiis
18. júl 2025

Driclor

anonym_feeedd
18. júl 2025

Driclor používam roku - v zime nie. Od konca jari celé leto. Len pozor, raz za 5 dní, nie veľa - potom by ste mali podráždené podpazušie.

kratucka
18. júl 2025

Driclor je super. I ked ze vraj ked sa prestanete potit napriklad pod pazuchami tak sa zacnete viac potit inde. Stitnu zlazu a tieto veci zdravotne mate v poriadku?

anavixy
18. júl 2025

Odporucam vsetkymi desiatimi Spiridea Forte Deo, vhodny na kazdu cast tela, ziadne drazdenie a vysusanie a efekt vyborny.

bg92
18. júl 2025

driclor alebo ak mas € tak botox

anonym_f1506b
18. júl 2025

@anonym_autor botox, vyriešilo to všetky moje problémy

diaszoky
18. júl 2025

@anonym_autor zmenit stravu a precistit telo

tykat
18. júl 2025

@anonym_autor tak v prvom rade vek. Mozu to byt aj navaly.

anonym_5aa45f
18. júl 2025

@anonym_autor tak s týmto mam aj ja problém. Ale len v lete. Par rokov už používam driclor, ale tento rok ako keby mi už nezaberal. A najhoršie natom je, že je to aj cítiť. Ten pot. Som už zúfalá z toho. Keby niekto mal nejaký návrh, budem rada. 🫣

autor
18. júl 2025
@anavixy

Odporucam vsetkymi desiatimi Spiridea Forte Deo, vhodny na kazdu cast tela, ziadne drazdenie a vysusanie a efekt vyborny.

@anavixy mala som minulý rok problém spravili sa mi hrcky pod pazuchami dávala som si eucerin tak skúsim tento 🙂

autor
18. júl 2025
@tykat

@anonym_autor tak v prvom rade vek. Mozu to byt aj navaly.

@tykat mam 33 Rokov

lenkakravcova
18. júl 2025
@anonym_autor

@tykat mam 33 Rokov

@anonym_autor nedojčíš?

autor
18. júl 2025
@lenkakravcova

@anonym_autor nedojčíš?

@lenkakravcova nie kojila som rok a pol dozadu

lenkakravcova
18. júl 2025
@anonym_autor

@lenkakravcova nie kojila som rok a pol dozadu

@anonym_autor hm, tak to máš zvláštne. Neskúšala si si u lekárky dať urobiť hormonálnu profil? Či nemáš vysoké tie hormóny, čo sa vylučujú práve pri dojčení. Lebo vtedy sa ženy strašne potia. Aj viac, aj silnejšie.

tanyan
18. júl 2025

Ideálne by bolo identifikovať príčinu a odstrániť, ale zdravotníctvo málokedy pomôže v tejto oblasti. Určite by mala pozitívny efekt aj úprava stravy a pitného režimu.
A v súvislosti s údržbou... Holíš alebo depiluješ? Ak depiluješ, tak strojčekom, voskom alebo cukrovou pastou? Každému vyhovuje niečo iné a možno by Tvoje telo reagovalo lepšie na inú formu údržby.