Dobry den, mam problem-celu tvar mam posiatu takymi ciernymi bodkami ktore je velmi tazko vytlacit, su orientovane do vnutra ako priehlbinky. Vyzera to hrozne. Ked si doma urobim cistenie pleti za 3 dni je to rovnake. Plet hydratujem a skusala som od la roche po biodermu po rozne séra vsetko, nic nepomohlo. Takisto mam rozsirene pory, podkozne vyrazky, plet sa mi vacsinou aj lúpe a najnovsie sa mi zapaluju aj miesta odkial si vytahujem chlpky z obocia, alebo to zarasta a musim chlpky vytlacat. Mate s tymto skusenosti? Vopred dakujem
@kat_ kys salicylovu som mala pouzivala som ju mesiace a nepomohlo, skor mi to vysusilo plet
Akú kyselinu salycilovu si používala? Zhydratujes? Spf používaš? Cítiš čím? Okrem kyseliny salicilovej je vhodný aj niacinamid. Zjemňuje viditeľnosť porov.
@domiklik od ordinary, hydratujem takym gelovym
Kremom z korejskej kozmetiky a spf pouzivam tiez ked idem vonku
doporucujem znova plet vycistit odstranit cierne pory co sa ti tvoria cize kozmeticke a nasadit kvalitny cistiaci krem najlepsie prirodny nic
chemizovane osvedceny mam krem tiez ho pouzivam
hydratuje upokojuje regeneruje vyzivuje plet obsahuje len prirodne extrakty doporucujem
https://zerotoxic.sk/products/mark-aktivny-hydr...
Kup si lanove semeno, pomel si ho na kavovom mlynku, zalej horucim mliekom a take teple nanes na plet.
to nie su cierne bodky, ale mazove vlakna... potrebujes kys. salicylovu, raz do tyzdna mozno ilovu masku a ziadne vytlacanie