icon

Ako sa zbaviť dier na lícach?

sanny2993
11. jún 2024

Ahojte ženy, viete poradiť niečo odskúšané čo by mi pomohlo vyhladiť lica od tých aknedierok? Chemicky ? Laser ? poteším sa každej rade 🙈

Ako sa zbaviť dier na lícach?
minenkak
•
11. jún 2024

@sanny2993 a veď to máš obyčajne póry,sérum so zinkom

sanny2993
autor
•
11. jún 2024

@minenkak absolvovala som už dvojmesačnú co2 kúru, kúru z morských rias, no stále sú viditeľne 🤔 viete mi odporučiť kvalitne serum ?

minenkak
•
11. jún 2024

@sanny2993 ja mám póry tiež veľké a to treba len skúšať čo pomôže,mne retinol zaberá a nejaké sérum so zinkom som mala ale už neviem aké,to bolo fajn

sanny2993
autor
•
11. jún 2024

@minenkak Ďakujem mrknem sa dnes v lekárni po retinole a zinku 🙂))

minenkak
•
11. jún 2024

@sanny2993 kľudne v drogérii majú toho veľa

diavant
•
11. jún 2024

Ja som pouzivala krem bioderma pore refiner zeleny - to problem neriesi natrvalo ale, myslim ze aj benefit ma nejaky na to.

petracandle
•
11. jún 2024

@sanny2993 pri mastnom type pleti budú póry vždy viditeľné. Maximálne to vieš zmierniť ale nečakaj, že sa toho zbavíš. Je to prirodzené

trema
•
11. jún 2024

To su póry? Mne to pride ako normálna nevyretusovana plet. Nemala si tam predtym akne?

egonsk
•
11. jún 2024

mas peknu plet, nevymyslaj s kadejakymi pripravkami, lebo si ju pokazis a potom budes smutne spominat, ze kedysi si mala iba jamky....

liusa82
•
11. jún 2024

jeden,dvakrát co2 laser mixto.Ja som bola v esthetic v ba.Tiež som mala porovitú pleť a zatiahlo to.Už je to niekolko rokov a stále to mám pekné.Robí sa to ale v chladných mesiacoch.Teraz by ti to asi nespravili

dominikamacakova
•
12. jún 2024

@egonsk pokazíš pleť? Vieš o tom, že pleť starne a problémy sa zhoršujú? 🤦 Ty si sa mi zdá odborník na každý ženský problém
@autorka rozšírené póry - SPF 50 každý deň a chemický peeling. Nič iné nepomôže

egonsk
•
12. jún 2024

@dominikamacakova ano navyknes plet na nejaky pripravok a ked ho vysadis, alebo zamenis, moze to mat rozne nasledky. Navyse ak si to este nepostrehla, tak zjemnovanim a hydratovanim pleti kremikami jej realne zmenis vlastnosti. Vsimni si, ze najviac vrasok v starsom veku maju zeny, ktore si dlhodobo kremikuju tvar, rovnako maju ruky s tenulinkou kozou a starecke skvrny u nich prichadzaju skor ako u tych, ktore takuto megaudrzbu pre krasu nepraktizovali.
Ale ked to niekto nevidi, je to jeho problem. Snazit sa vyzerat ako vyretusovana teenagerka na plagate je chore a dlhodobo nerealne.

dominikamacakova
•
12. jún 2024

@egonsk a zem je plochá... Okej

margotka17
•
12. jún 2024

@minenkak myslíš, že by to pomohlo aj jamkami po kiahnach? Mám 2 jamky na lícach.

zanaz
•
12. jún 2024

@margotka17 ja mám jamky, jazvy po kiahňach, retinol používam rok ale na tieto jazvičky to nejako nepôsobí..
Nepoužívam ho ale za tým účelom.