Ako sa zbaviť hlbokých vrások na čele?
Len botox
Nemam v tomto skusenost ale myslim ze Botox nie ten je na prevenciu tvorby vrasok . Ked uz ich mas tak asi lifting obocia ci celeho cela . Alebo nejake vyplne .
@isis234 Neviem co je damsky klub 🙂ale videla som par videii plastickych chirurgov rozoberat ake zakroky maju robene celebrity . Ze facelift je teraz popularny uz pred 30r co je moc skoro ..
@miadi S tým posunutím veku súhlasím. Občas mi na tik toku vyhodí presne také videá. Napríklad ako 28 ročná po FL hovorí o tom, že mala toľko fillerov, že jej bolo nutné urobiť FL, kde jej zobral chirurg 2cm z každej strany 😳
@miadi záleží či sú vrásky zlomené, ak áno botox už nepomôže ale treba výplň, ak nie pomôže botox
@marcellka32 pise ze hlboke vrasky tak ratam ze tam uz Botox nepomoze iba tak ze ich mnozstvo spomali ze nebude mat viac novych . Ale uz na existujuce hlboke to nema moc efekt ta ryha potrebuje vyplnit alebo napnut aby zmizla .
presne tak kombinácia botox a výplne alebo ešte aj zbrúsenie laserom a potom botox.Ono je tých kombinácií viac treba sa len popýtať na klinike
Botox. Osobná skúsenosť
Botox alebo face lift
A koľko máš rokov,anonym?
Bahenne masky su na to dost dobre. Babka pouzivala vyhradne ilovu, mama to doladila tak ze po zmyti si da olivovy olej, aby plet nebola vysusena. Ma patdesiat a stale ziadne vrasky.
To je aj môj prípad 😤
Bahenne masky su na to dost dobre. Babka pouzivala vyhradne ilovu, mama to doladila tak ze po zmyti si da olivovy olej, aby plet nebola vysusena. Ma patdesiat a stale ziadne vrasky.
@hildeberta a keď už sú vrásky, pomôže niečo?
botox určite nie ! po častom dopĺňaní môže dojsť k strate mimiky - to neriskuj zvlášť keď existuje niečo ako EMface prístroj, ktorý pekne vypína pokožku, vyrysuje sánku a celkovo pomáha prirodzene mladšiemu ja ...ja som ho absolvovala v kamale pred polrokom kvôli brade a výsledok stojí za to 🙂 a podotýkam bez ihiel, skalpela a rekonvalescencie som o 5 rokov mladšia :D lepšie ako HA či botox

botox :D